ggabi

Sammanfattning av Cypern

Kategori: Pictures

Okej jag har inte orkat berätta om Cypern än men nu så. Vet inte vart jag ska börja riktigt...men min familj var där med tre andra familjer iaf. Vi bodde på ett hotell som låg i Fig Tree Bay och vi hade det awesome. Eller det tyckte iaf jag ;) Hotellet som vi bodde på var dock inte så jätte bra. Det var fyra stjärnigt men när man kom dit så ba whaat?!?! Vi bodde på fyra stjärnigt hotell förra året också, och det var mycket fräschare. Okej nu låter det som att vi bodde på värsta trashiga hotellet och det gjorde vi faktist inte. Det var ändå helt ok bara att rummen inte var så överdrivet fina och sängarna var lite obekväma med annars så var lobbyn, poolen, baren och det jätte fint!

Lite bilder på hotellet och en del av sällskapet. Tror inte vi tog någon bild med alla men vi var iaf 16 pers.

Nu fortsätter vi historian. Det vi gjorde på dagarna var sola, bada, hänga i vattenparken, spela volleyboll, hyra trampbåd, åkta bananbåt och åkta på en båtutflyckt till en blå lagun och Capo Greco.

När solen gått ner så brukade det bli all inclusive middag på hotellet med hela gänget och senare mot kvällarna så splitrades alla. Ibland så blev det hotellhäng för oss ungdomar, någon kväll drog vi in till Fig Tree Bay och checkade affärerna (som inte hade så mycket att erbjuda) och sen blev det en del nätter i Ayia Napa också. Nätterna i Ayia Napa var verkligen BÄST, hade lätt velat åka in oftare men nu blev det som det blev. Vi var ju faktist på semster med våra familjer, hade det bara varit med vänner så hade det nog varit annorlunda.

(Malin om du kollar riktigt noga i bakgrunden på bilden över, ser du då vad jag ser? S..hahha!)Fekke på balkongen ;)
Lite varmt efter en sväng inne på grabbaran grus, haha :D


Birthday boyJa nu fick ni veta lite om våra trip, orkar faktist inte berätta mer detalierat för då kommer det ta ca fyra timmar till att skriva detta inlägg (har redan tagit en timme tror jag, haha) men om ni vill veta något mer så är det bara att slänga in en kommentar så svarar jag :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: