ggabi

Silver

Kategori: Style

För omväxlighetens skull så fick naglarna bli silvriga, så här lagom till nyår.

Today

Kategori: Random

Idag har jag spenderat dagen med Andrea. Först var vi på äventyr inne i stan (ja jag vet, tredje gången för mig denna veckan) och sedan drog vi vidare till spånga. Intressant va? :)

Idag smakade jag macarons för första gången btw! Jag förväntade mig att det skulle vara de godaste kakorna jag någonsin ätit eftersom det är så alla beskrivit dom, men seriöst, de smakade inget speciellt... Dom var ju absolut inte äckliga men inte sååååååå goda som alla sagt, så lite besviken blev man ju. Aja då kan jag ju i alla fall kryssa för den punkten på min to do list ;)

(Y)

Kategori: Random

Trevligt med fulla män i källaren!

Short

Kategori: Hairstyles

Passar jag i kort hår? :P

New Stuff

Kategori: Shopping


Från HM


Från HM


Från HM


Från Zara


Från Gina


Från Monki


Från Åhlens


Från BikBok


Från HM


Från HM

00.10

Kategori: Random

Kom på att jag inte har tagit kort på mina nya grejer från julen och mellandagsrean, men jag lovar att göra det ikväll eller imorgon och sen lägga upp det på bloggen imorgon. Låter det bra?
Juste jag var i stan med Amanda idag igen för att fixa det som var fel med min väska. Tur att jag åkte idag för när jag kom dit så fanns det bara en väska kvar. Men nu vet ni det iaf, snart ska jag sova, godnatt! :)

List

Kategori: Random

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jadå, började i gymnasiet, var på bal, åkte fritt fall tilt (haha) och en massa annat.

Första gången jag åkte tilt med Malin och Hanna (bleka och fina) :)
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope.
4. Dog någon som stod dig nära?
Inte vad jag kan komma på. 
5.Vilka länder besökte du?
Greeeeeece!! :D

Snyggingen :P (hahaha oj, märkte precis en grej, jämför färgen på våra ben från denna bilden och bilden över, hahaha xD)
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Mina släktingar :(
7. Vilket/vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
En massa datum, men bla. midsommar, 13juli-27juli, balen och början på augusti :)
8. Vad var din största framgång 2010?
Hmm, vet inte :P
9. Största misstaget?
Eftersom jag är så perfekt så gjorde jag inga misstag :D Haha nej jag skojade bara.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bara några förkylningar lite här och var men inget annat. 
11. Bästa köpet?
Mina två klänningar från hm som kostade 50kr/st
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Smycken, kläder, fika och mat.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Cp fråga, blev väl glad av en massa grejer antagligen...
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Memories, Waka Waka, Turn the lights off, OMG osv.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag nog.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Sovit kanske?
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit mindre feg.
18. Hur tillbringar du julen?
Hemma med familjen och några vänner :)
19. Blev du kär i år?
Nein.
20. Favoritprogram på TV?
Gossip girl, 90210, grey's, desperate housewives.
21. Bästa boken du läste i år?
Läste ingen bra bok.
22. Största musikaliska upptäckten?
Jag vet inte, robyn kanske. Självklart visste jag ju vem hon var innan (älskade henne när jag var liten) men jag hade inte hört något från henne på flera år och vipps så släppte hon asbra låtar :)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Mina gråa kilklackar :D

25. Något du önskade dig men inte fick?
Det kommer jag inte ihåg.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Pluggade, skoj va?
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det säkert.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Hm..ingen mjukis-byxor-stil men inte senaste-modet-stil heller, något där emellan kanske?
29. Vad fick dig att må bra?
Alla nära och kära <3
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha många, men bla. Ryan Sheckler, Chace Crawford, Hugo Rosas (a) och Matt Lanter.

32. De bästa nya människorna du lärde känna.
Alla (nästan) från Grekland och några från min nya klass <3
33. & till sist - är du nöjd med året
JAAAAAAA!! :)

Annandag jul

Kategori: Shopping

Hej.

Idag har jag varit i stan och spanat in mellandagsrean. Hittade lite fina grejer, fast bara två av grejerna jag köpte var på rean, hehe. Var inte ens inne i city så mycket, var mest på söder. Kan faktist rekommendera er att gå dit, det var mycket lugnare än mitt i stan och det fanns även rätt många butiker där bla. weekday, hm, gina, cocoo, glitter, bikbok, monki american apparel m.m. Var jätteglad över mina köp när jag satt på tåget hem men så fort jag kommer innanför dörren upptäcker jag att en grej till väskan jag köpte fattades så det blir att åka tillbaka till stan imorgon och fixa det, suuuuck -.- Men aja, jag ska iaf försöka ta kort på sakerna jag köpte så jag kan visa er. Nu ska jag läsa en bok. Bye!

Dagen efter

Kategori: Random

Nu är julafton över, lite sorligt. Det betyder ju lixom att det är ett helt år kvar tills nästa julafton :( Aja snart kommer det ju andra roliga saker, som tex mellandagsrean (haha), nyår och några fler veckor av ledighet. Igår hade vi iaf gäster. Så fort gästerna kom så kollade på kalle anka, ja kanske inte, vi snackade väl och hade det trevligt, sen så öppnade vi våra julklappar (vi orkade inte vänta längre). Fick en massa fina grejer som jag hade önskat mig :D Efter det så vart det mat, åt faktist inte så mycket, proppade istället i mig massa godsaker som pepparkakor, lussebullar, aladdinchoklad, nötter, knäck m.m. Det var ungefär så min jul såg ut. Nu vet ni det ;)
Om några timmar så ska vi får gäster och då blir det ännu mer julmat, men innan det så ska jag nog bara slappa och kolla på några avsnitt av vänner.

Vi hörs! :)

2011

Kategori: Style

Efter att ha sett en massa bilder på H&M's vår/sommar kollektion 2011 så kan jag inte säga annat än att jag längtar tills februari då kläderna kommer ut i butik. Jag längtar extra mycket till att få se bikinisarna som sägs vara galet snygga. Hittills har jag sett sex stycken var av tre föll mig i smaken. Nu ska ni få se some pictures (som ni antagligen redan sett i andras bloggar).

Dom tre snygga. Dock känns det inte så praktiskt att ha en dragkedja mellan brösten, tänk om den åker upp när man hoppar, dyker, står på händer eller vad man nu kan tänkas göra..? Och "hajtanden" kommer förmodligen också vara i vägen ifall den ska hänga där och dingla, får ta och kolla upp det där när dom kommer ut i butik. Och en till sak, ser ni halsbandet bakom den turkosa bikinin? Såååå snyggt!

Och här har vi dom tre lite mindre fina. Bara för att jag säger så, så kommer jag säkert gilla dessa tre bättre sen när jag sett dom IRL, så bli inte förvånade ifall jag visar upp någon av dessa tre i framtiden som "nytt i garderoben" eller något liknande :P

Night

Kategori: Random

Okej, just nu går det sämst med bloggen. Ska försöka förbättra mig nu när jag har lov, men vi får väl se hur det kommer att gå. Om ni ha tur så blir det en uppdaterin redan imorgon :)

gme53"gta&

Kategori: Random

I fredags funkade inte mitt internet och resten av helgen har det varit full rulle. Nu vet ni det, hejdå! :)

Hair color

Kategori: Hairstyles

Tjena! Lite nattblogg här, kännde att jag inte kunde motstå. Jag har funderat på ifall jag ska ta och färga håret på jullovet. Jag vill ha håret i en liiiiiiiten ljusare nyans. Inte myckt ljusare för jag orkar inte med några tydliga utväxter. Mitt ända problem är att jag är rädd för att det ska bli för ljust, mörkare än vad jag redan har eller fläckigt. Tror att jag får fundera lite till på hur jag ska göra, men så länge så kan ni få se lite olika hårfärger jag haft ;)


Syns inte så bra på bilden, men det var typ rött..


Oj oj oj va liten jag var här, har hade jag någon brun färg.


Och här var det svart.


Detta är min nuvarande färg.

10 days left

Kategori: Random

Har precis sätt det BÄSTA desperate housewives avsnittet ever! Det var helt galet alltså, synd bara att man måste vänta tills våren innan nästa avsnitt kommer ut :( Det var allt jag ville säga, har inte gjort något annat än pluggat till matte np i dag känns det som, eller vänta jag har målat mina naglar svarta också, hah mycket viktig info!

Vi höres imorgon :)

Lucia

Kategori: Random

Hej på er.

Idag åkte vi skridskor i skolan. Första gången jag åkte med hokeyrör och ska jag vara ärlig så kändes det bättre än dom vita som jag alltid åkt med annars, dom där piggarna som brukar sitta längst fram är bara jobbiga och gör så att man trillar, så därför var dessa bättre ;)

Det var allt för idag, haha. Hejdå!

NEW

Kategori: Shopping


Tre ringar och ett pannband som jag inte visat upp än :)

BÄSTA!!

Kategori: Random

Glömde ju lägga upp det bästa klippet igår så här har ni :D

BOMB

Kategori: Random

Har ni hört om självmordsattentatet igår eftermiddag? Själv så var jag i stan när det hände. Vi satt åt en väldigt tidig middag på kungsgatan då vi hör och ser en brandbil åka förbi. Vi tänkt "Äsch det är säkert inget allvarligt". Sen ser vi en ambulans åka förbi och strax efter en polisbil. Vi tänkte fortfarande att det inte var något speciellt, kanske något rån eller en liten brand eller något. Några timmar senade så kom vi i alla fall hem och tänkte inte så mycker på det. Sen går jag sms av min kompis Andrea som var där i närheten. Hon brättade att det var en explosion, jag ba whaat? Oj, sätter på datorn och tv:n och överallt står det om något bombattentat och nu när jag vaknade så berättade mamma att det var någon terrorist. Vi som var nära på att gå och äta där i närheten av vart allt hände. Tur att mamma övertalade oss att gå en bit till början av kungsgatan.

City

Kategori: Random

Idag befinner jag mig i stan med min familj.

IDOL 2010

Kategori: Random

Där har ni några klipp som är mina favoriter från årets idol. Måste säga att Olle var galet bra. Han sjöng även i böjan av dagens program och spelade gitarr men det har inte kommit ut på youtube än, men om jag hittar det om ett par dagar så kanske jag slänger upp det klippet ;)

DREEEEEGEEL

Kategori: Wanted


KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK!!! Nu har jag suttit och kollat runt på smycken i cirkus en timme och hittat massor med godingar och det här är bara några av dom. Asså jag måste bara ha åtminstonde ett av dessa smycken och så måste jag ta ett till hål i örat (där uppe vid brosket) så att jag kan införskaffa mig något av de snygga korsörhängena med kedjor emellan. Om ni inte försår vad jag snackar om så får ni väl sitta och fundera för jag orkar faktist inte förklara, hehe.

GRATTIS MAMMA <3

Kategori: Pictures


7 december

Kategori: Random

Plugg i biblioteket, köpt ring, vart hos Issa, kollat skolkatalog, ännu mer plugg, paradise hotel, plugg, desperate houseviwes och återt igen plugg. Har alltså haft fullt upp så jag har inte sutit vid datorn. Nu ska jag sova, godnatt på er! :)

03

Kategori: Random

Tjenare. Det här blir nog det första och sista inlägget för dagen. Har både matteprov och en bok som jag ska läsa denna vecka så jag har inte tid att sitta vid datorn nå mer. Oj va lite läxor tänker ni säkert men jag ska ha skrivit  en recention eller något liknande till boken tills på fredag och jag har bara läst 50 sidor av 300. HJÄÄÄÄLP!!! Varför gör jag alltid så här? Tur att jag har studiedag imorgon iaf, då ska jag fan läsa hela dagen. Funderar på om jag kanske ska dra till biblan så att jag inte råkar fastna framför datorn hela dagen, men jag får se, ska kanske snacka men Issa som brukar hänga där och plugga ;)

Hejdååå!

HEART

Kategori: Pictures

Det börjar bli sent nu, ska bara föna håret och läsa några sidor ur min bok, sen går jag och lägger mig.
Godnatt! :)

DRESS TO IMPRESS

Kategori: Wanted


Skitsnygg klänning från HM. Måste bara ha den!!! Ska leta efter den nästa helg tror jag.

5 december

Kategori: Random

Hejsan!

Kom precis hem från sleepovern hos min kompis Malin. Känner mig feeett seg asså, kan dels bero på att jag inte fått så mycket sömn inatt, hehe. Igår när vi kom dit så var det middag sen så snackade vi ett tag innan jag, Hanna och Johanna tog en liten nattpromenad. När vi kom tillbaka så satte vi på en skräckfilm som hette hostel. Den var fett seg i början, det tog typ halva filmen innan det blev skräck. När filmen var slut så märkte vi att hostel 2 gick på 6:an så vi började kolla på den. Den var bättre fast vi var för trötta för att lyckas hålla oss vakna så vi däckade efter typ 20 min.

När vi vakande så käkade vi en väldigt onyttig frukost som bestod av godis, chips, coco pops, pepparkaksdeg och hallonsoda. Efter den sena frukosten började vi sakta packa ihop våra saker för att dra hem, trodde att jag skulle få gå hela vägen hem fast mina päron kom och hämtade mig och Issa istället :D

En sak som gjorde denna sega bajssöndagen bra var att min päron hade köpte en chokladbiskvi till mig när de var och handlade :D


De söta små flingpaketen

shoes

Kategori: Style

Igår när jag var inne på skopunkten såg jag en rätt fin sko. Inte för att jag behöver några nya skor just nu, men jag tänkte tipsa er ;)


Mycket snyggare irl, kostar 399 kr ;)

4 december

Kategori: Random

Hej alla glada.

Det blev ingen uppdatering igår heller. Först så dröjde det typ en timme tills jag kom hem eftersom jag och Malin stod och töntade oss med Amran i typ en timme innan vi gick hem. Sen när jag kom hem så bar det av till skopunkten för att byta mina trasiga skor. På väg hem så fick jag ett sms av Agnes som frågade ifall vi skulle ses, så några timmar senare när klockan var kvart i åtta ungefär så knackade det på min dörr och in kom nesan. Vi satt typ i min källare och degade framför tvn och en varsin dator och snackade. Det blev så sent att det slutade med att hon sov över här. Haha, ena stunden träffast vi inte på typ någon månad, sen så ska vi sova över två nätter i sträck. Vi ska nämligen på på tjejmiddag/sleepover ikväll hos en gammal klasskompis ikväll. Det ska bli trevlig, det var nämligen ett tag sen :)

Men nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs senare :)

2 december

Kategori: Random

Hej på er!

Det var ett par dagar sen jag skrev något här. Jag lovar att uppdateringen ska bli bättre i helgen, så håll ut!!

Ses imorgon :)