ggabi

16

Kategori: Pictures

Tisdagen den 30 november 1994, 02.10, alltså för exakt 16 år sedan var dagen då jag föddes :)

Bilder från julbaket

Kategori: Pictures






sorg

Kategori: Random

Färdig pluggat för idag. Nu ska jag bara kolla klart på beckfilmen som visas på fyran och sen blir det en date med kudden. Ska njuta riktigt ordentligt inatt eftersom det är min sista natt med persiener och rullgardin. Ska nämligen byta fönster imorn i mitt rum och det fönstret kommer inte ha några persiener så det kommer vara fett ljust på morgnarna med bara en rullgardin. Suck, jag kommer inte kunna sova länge, och speciellt inte på somrarna. Aja, life goes on!

Godnatt och sov så sött! :)

Förvänta er inget

Kategori: Random

Tjenare!

Idag har jag massor att göra eftersom jag inte gjort någon läxa på hela helgen. Sen är det julbak här hemma också. Hur ska jag hinna med allt? Och för fem minuter sen kom jag även på att jag har en halv engelska bok att läsa ut också, paaaaaniik!!!!!

Bäst att jag drar nu, hejdåå!

Boring

Kategori: Random

Tjenare!

Sitter här och planerar kvällen. Känner att jag vill göra något nu efter att ha suttit inne och slappat hela dagen med en påse godis i knät.

Nu blev jag hungrig men eftersom jag är ensam hemma så måste jag fixa middagen själv och det orkar jag faktist inte göra just nu. Men vi hörs senare (kanske), hejdå :)

.............................................................................

Kategori: Random

Har inte haft någon lust för att blogga idag. Men ni har ändå inte missat något för jag har inte gjort något speciellt, har bara kollat kläder på olika hemsidor och bloggar och oj vad mycket fint jag hittade. Nu kliar det det verkligen i fingrarna ska ni veta! Aja ska inte sitta mer vid datorn idag, ska vara snäll och låta mina syster sitta vid den nu. Känner mig lite elak faktist, jag har haft den nyaste datorn hela vecka och hon har suttit vid den äldre sega bajs datorn.

Jaja, ha det gött!

femtio

Kategori: Wanted


Känner att det var längesen jag köpte ringar och nu hittade jag ju två fina så jag hoppas på att dessa två blir mina inom en snar framtid ;)

Bad to the bone ruttet människokött.

Kategori: Random

Haha ska börja med att förklara rubriken. Den meningen har fastnat i huvudet på mig, det är nämligen en i robinson som säger det typ 24/7, hehe.

Aja, jag hade tänkt köra en liten namnlek här. Om ni vill vara med och "tävla" i denna lek så kan ni kommentera svaren (om det nu är någon som vågar göra det? :P) och den som har flest rätt........ kan jag länka om den personen har en blogg förstås. Jag ska försöka att göra så att kommentarerna till detta inlägg inte syns så att ingen där ute fuskar :P

1. Kan han slå på ett snöre? ........................

2. Där är han arm fäst vid kroppen? .......................

3. Säger inte aj när man trampar på honom? .......................

4. Så mycket pengar har hon när hon är pank? ......................

5. Hon är också en färg? .....................

6. Har han längst ner på sina byxor? ....................

7. Honom får man det mesta av? ....................

8. Gör hon med penna? ....................

9. Finner han fågelägg i? ....................

10. Vid honom kan vi lägga till? ....................

11. Måste man ha för att kunna telefonera? ....................

12. Vet hon att fåren är före klippning? ....................

13. Har hon en ledig fredag? ...................

14. Kan hon bli? ..................

Ni ska alltså komma på ett namn som passar in. Står det hon i frågan så är det ett tjejnamn och står det han så ska det vara ett killnamn. Jag har kommit på alla namn förutom 7 och 14. Lycka till! :)

TAKEMETOTHECANDYSHOP

Kategori: Random

Är jag inte bara för snäll? Hjälpte nyss pappa med att skotta snö på framsidan och vad fick jag för det? Jo en stor fet påse med massa godis :D :D Okej då, ska sanningen fram så var det så att jag och pappa skulle till ica för att handla lite grejor bl.a. godis och när vi kom hem så hjälpte jag honom med att skotta snö hehe :P

16.20

Kategori: Random

Plugget fortsätter även fast jag är hemma. Sitter och försöker översätta en spanska text. Lika kul som vanligt ;) Eftersom det är min enda läxa tills imorrn så ska jag öven försöka göra lite andra läxor som jag har till nästa vecka. Haha okej vem försöker jag lura? Jag vet själv att jag aldrig kommer att göra det. Önskar att jag var bättre i skolan, jag tror problemet är att jag inte vet hur jag ska plugga. Har testat 100 olika metoder men inget fungerar för mig... Så om ni har något bra tips på hur jag ska göra kan ni gärna meddela mig. Nu fortsätter plugget.

Ha det bra! :)

21.07

Kategori: Random

Har "prov" på fyra timmar imorgon. Skjut mig någon!! Provet börjar åtta och slutar 12 så jag får gå till sängs tidigt ikväll ska bara kolla klart på Grey's Anatomy först ;)

Godnatt! ♥

Hej mitt vinterland

Kategori: Random

Hejsan! Tänkte berätta lite om en grej som hände påväg hem från skolan när min pappa skjutsade hem mig, Hanna och Malin. Först så glömmer min kära far nästan att svänga in på Hannas gata men jag sa till honom. Sen när Hanna väl ska av så får hon inte upp dörren. Pappa trodde den hade frusit fast så han sa åt henne att trycka. Hanna tog i allt hon kunde men fick inte upp dörren så pappa öppnar sin egen dörr för att gå ut och hjälpa henne. När han är på väg ut ur bilen så känner jag hur den rullar bakåt. Jag skrek "PAAAAAAPPAA!! STOOOOOPP, BILEN RULLAR BAKÅÅÅT!!!!!!" Typ inte för än 10 sekunder senare förstod han vad jag sa och stannade bilen. Sen hoppar han ut ur bilen och börjar rycka i den andra bildörren men han får inte upp den. Åter igen så kriker jag "STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPP!!!!" för jag såg att någon hade råkat trycka ner den där pluppen på bildörren som låster dörren. Tur att jag såg det för pappa höll på att slita sönder dörren. Hahaha, som ni kanske förstod genom detta inlägg så är min pappa väldigt ouppmärksam, hehe :P

22.15

Kategori: Random

Nu ska jag börja dra mig mot sängen. Har precis kollat på desperate housewives och ska bara hjälpa mamma med att lägga in en bild på datorn. Om jag är riktigt duktig så kanske jag tar och läser lite i en bok som jag har här hemma också.

Godnatt så hörs vi imorn! :)

Today

Kategori: Outfits


Byxor - gina, linne - gina, kofta - hm, boots - skopunkten, halsband - lindex

11'

Kategori: Pictures

Jag är jätteglad, för idag bokade vi biljetter till Cypern den 22 juli. Om exakt 8 månader åker vi alltså. Vi kommer vara där i två veckor och vi åker inte själva utan med min kompis Malins familj som vi var på Korfu med och en annan familj från skåne som min familj känner. Åh, ni ska bara veta hur mycket jag längtar men vi har ju hela långa vintern som måste pasera först, men väntar man på något gott väntar man aldrig för länge :D Jag är även glad för att det blev just Cypern och inte Grekland som jag redan har varit i tre gånger eftersom jag har velta åka dit hur länge som hellst nu.

SJUKTTRÖTT.SE

Kategori: Random

Tjena mors!

Måndag och en ny vecka. Idag så var vi i simhallen på gympan och vi skulle simma 32(!!!!!!!!!!!!!!) längder. När jag hörde det så trodde jag att jag skulle svimma. Jag kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det var att simma 12 längder när jag gick i 9:an och nu skulle jag lixom simma 20 till. Att min kondis ligger på noll gjorde ju inte saken bättre precis. Men jag överlevde, dock med lite fusk hehe. Antar att jag kommer däcka rätt tidigt ikväll eftersom jag är galet trött efter dom där längderna. Börjar känna mig lite krasslig också, det gör ont i halsen när jag sväljer så jag bad pappa köpa halstabletter.

Funny Fact

Kategori: Random

En sak som alla kanske inte redan visste om är att jag och min kompis Hanna har gått i samma klass ända sen sexårs. Det är ju faktist sjukt länge, hela 10 år och tre år till ska det bli :) Även fast vi gått med varandra så pass länge så var det inte förän i sjuan som vi blev bättre kompisar. Jag menar inte att vi var ovänner innan men vi brukarde inte vara så mycket med varandra. Tur att det ändrades då eftersom Hanna är en av de roligaste och sjukaste peronerna som jag känner! :D


Ännu en bild snod av Emma :P

Godnatt!

Kategori: Random

Hade tänkt avsluta kvällen med några youtube klipp från Ana Gina. Bruden är ju bara för skön alltså, dör när jag ser hennes klockrena klipp! :D

Asså känner igen mig i mycket av det hon säger i många av hennes klipp, allt hon säger att hennes föräldrar brukar säga är inte alls lika extremt hos mig men jag förstår vad hon menar, haha :D

++++

Kategori: Random

God afton mina kära vänner!

Kom hem från stan för en stund sedan. Tillbringade kvällen där med Malin, Bella och Andrea. Vi käkade middag och kollade på bio. Due date visades på bioduken och det var faktist skit rolig! Den handlade om en kille som skulle åka till sin fru i LA eftersom hon snart skulle föda barn och han ville vara med på förlossningen. Killen går ombord planet och en främmande kille böjar prata med honom om bomber. När personalen hör detta tvingas de lämna planet och måste istället bila till LA. Bilresan tar flera dagar eftersom de befinner sig i....minns inte vilken stad men typ New York kanske(?). Under resan händer en MASSA sjuka grejer som gör att det resan tar längre tid än planerat. Frågan är hinner killen till förlossningen eller inte? Om ni vill veta svaret så får ni se filmen ;)

HOT

Kategori: Style


Ge mig värme-NU!

16 november

Kategori: Random

Idag har jag fått en del läxor gjorda så därför har inte updaten varit på topp. För första gången på länge så började jag med läxorna så fort jag kom hem och så var jag klar till halv åtta. Sen dess har jag hunnit kolla på Paradise Hotel, Desperate Housewives, 90210 och just nu kollar jag på Gossip Girl. Om ni inte reden har förstått det så är jag en serie nörd.. hehe.

Nu är det lägg dags för min del, är sjukt trött, tur att jag har sovmorgon imorrn ;)

C A S H

Kategori: Random

Har börjat inse att jag mina pengar tar slut rätt snabbt nu för tiden även fast jag inte köpt kläder på ett bra tag. Allt går istället åt mat, godis, bakelser, chips osv. Vet inte hur jag ska lösa detta problemet, får tagga ner med maten kanske och käka hemma istället och spara ett tag. Eller så skulle jag ju kunna skaffa mig ett jobb, men frågan är bara hur, vart, när? Jag tror att jag börjar med att spara mina pengar istället så får vi se hur det går. Vi säger att jag börjar nästa måndag (har redan planerat in bio och middag till helgen..hehe) och innan jag ens tänker tanken på att köpa en chokladbiskvi eller något liknande så ska jag täkna på att jag har en dator att spara till (kommer ni ihåg att jag skrev om det för ett tag sen?). Håller verkligen tummarna för att detta ska gå bra. Jag SKA klara av det!!

Happyface :D

Kategori: Random

Sitter och kollar på... Okej vi börjar om, skrev dom fyra meningarn för en haltimme sen och tänkte berätta att jag kollade på Paradise Hotel men nu är det ju slut. Nu är det dags att göra lite matte innan jag hoppar in i duschen. Sen ska jag försöka lägga mig i tid idag så att jag inte är så jäkla trött imorrn när jag vaknar :P

See you later ;)

Give me!

Kategori: Wanted

Vad hände?

Kategori: Pictures



Så mycket snyggare förr!

B

Kategori: Random

Hello!!

Har vart hemma och bara slappat hela dagen men ändå har jag inte orkat blogg något. Nu har jag rätt tråkigt. Funderar på om jag ska ut, men jag orkar inte så jag stannar nog hemma ikväll :P

I'm back!

Kategori: Random

Mitt stora prov i samhällskunskap är äntligen avklarat. Skönt! Det ända läxorna jag har nu är matte och att läsa ut två böcker men det ska nog gå bra. Så en sak ni kan räkna med är att bloggandet kommer bli bättre nu ;)
Som belöning till att vi pluggat så mycket denna vecka så åkte jag tillsammans med Malin och Andrea till kista. Där käkade vi middag och gick runt i några butiker. Min och Andreas mat bestod av pannkakor och Malin käkade nachotallrik. Nyttig middag alltså, en tallrik med pannkakor, nutella, grädde och glass haha! Men snart ska jag lägga mig och sova. Är galet trött eftersom jag bara sov i ca sex timmat inatt.

God natt! :)


(Snodde bilden från Emma Strand)

Favoriter

Kategori: Random


Jag älskar verkligen The Body Shops body lotion!!! Dom luktar så jäkla gott att man bara vill äta upp all sörja. Mina två favorit dofter är cocos och hallon. Det dåliga med cocosdoften är att det är med skimmer (den jag har, finns även utan) vilket gör att man glittrar väldigt mycket efter man har använt den. Hallon finns nog inte kvar i butiken, jag hann som tur var köpa den innan den tog slut. Det dom får ett litet minus för är väl att de kostar ca 120 kr om inte mer, vilket jag kan tycka är lite mycket. Själv köpte jag mina på rea för 79 kr/st. Men om ni inte har provat body lotion från The Body Shop då är det verkligen dags nu!

niondenovember

Kategori: Random

Idag har det varit en rolig dag, framför allt i skolan. Har skrattat en massor! Sen har det ju snöat och jag tror att det fortsätter. Usch säger jag bara, jag hatar snö och kyla. Längtar redan till sommaren. Sen jag kom hem har jag suttit och pluggat också, lite mindre kul kanske. Men nu ska jag avsluta dagen med ett avsnitt av 90210. Tycker faktist att jag förkänar det.

Vi hörs! :)


Upptäckte precis att mitt högra öga var lite konstigt..aja.

Too much to do

Kategori: Pictures

Bloggen får stå lite åt sidan denna veckan eftersom jag har massor med plugg att göra. Det kanske kommer upp ett och annat inlägg då och då men förvänta er inte speciellt mycket.


Nu bjöd jag på en liten bild också ;)

EMA tonight

Kategori: Random

HAHAHAH

Kategori: Random

Åh jaf borde verkligen läsa min engelska bok men jag pallar inte, vill hällre kolla på rolia klipp med Ana Gina. Asså fyfan va rolig hon är. Så jävla skön!!!

End

Kategori: Random

I början av lovet gjorde jag en lista på saker som jag skulle göra innan lovets slut och nu kan vi ju se hur det
gick.

• Bernst (LÄNGTAAAR!!!) CHECK!
• Malins familj kommer hit på middag CHECK!
• Hem till Dana en kväll (ändrade planer, vi var hos mig ist) CHECK!
• Göra en önskelista CHECK!
• Fixa med min ipod. Ta bort alla gamla låtar och lägga in nya (jag orkar aldig fixa det, därför har jag inte använt min ipod på säker ett år, så nu är det dags!)
• Dra till stan, kista eller något liknande CHECK!
• Glo på massa bra serier CHECK!
• Fylla frysen med massa bakverk
• Träffa Agens CHECK!

Det gick faktist rätt bra, sen så gjorde jag ju även massa annat också som inte står på listan. Har utnyttjat detta lovet väldigt bra, inte på läxfronten kanske men med mina vänner :)

sjundenovember

Kategori: Random

Hello!!

Sista kvällen på lovet blev väldigt bra ändå. Jag och Malin tog en promenad till centrum och mötte upp Bella. Sedan vandrade vi tillbaka hem till Malin. Där satt vi och käka popcorn och nötter och snackade hela kvällen. Vi hade det väldigt trevligt med andra ord! :) Nu väntar en massa tråkigheter som duscha, bädda sängen, läxor m.m.

Vi höres!

B¤%W&S

Kategori: Random

Har inte gjort något speciellt idag, det är därför jag inte bloggat något heller. Har haft en tråkdag idag, inget kul har hänt och jag har bara legat i soffan och degat. Perfekt avslut på lovet va? Eller inte. Från förra fredagen tills igår så har jag haft fullt upp, har nästan tyckt att jag har haft för mycket att göra, men nu när jag inte har något att göra så klagar jag på det istället. Om inte något dyker upp under kvällen så tror jag att jag laddar ned en film eller nåt.. Intressant inlägg, eller hur?!

Två outfits

Kategori: Outfits



En sak jag bestämt mig för

Kategori: Pictures

Innan jag dör ska jag har varit i alla världsdelar! Just nu har jag bara varit här i Europa och Asien. Eller jag är inte säker på att jag har varit i Asien, har varit i Turkiet men vet inte i vilken del.











Zebra 1



23.10

Kategori: Random

Nu är jag hemma. Haha så fort man jag kom in på bernst så kände jag mig aningen missplacerad. Det satt bara massa rikemans människor där och vi. Haha men det var trevligt ändå :) Filmen som jag såg med familjen var väl sådär. Helt ok fast den kanske var lite för lång. Orkar inte skriva något mer om dagen :P

Förprogramerat

Kategori: Random

Huset mitt emot mig är till salu och jag hoppas verligen att någon rolig flyttar in där, typ i min ålder. Det bor nästan bara gamlingar och småbarnsfamiljer här i husen runt om kring och alla är bara så dryga, så det skulle verkligen behövas några roliga människor! :)

Today

Kategori: Random

Godmorgon!

Idag är det full rulle! Om två timmar ska jag åka in till stan och käka dessert bufee på bernst. Tänk er, käka hur mycket bakelser ni vill för 100 kr ;D Jag vet redan nu att det kommer sluta med att jag äter så mycket att jag kommer vilja spy.. men men. Efter bernst så blir det bio med familjen. Vi ska se på lyckan, kärleken och meningen med livet med Julia Roberts. Så det blir antagligen ännu med skäp typ popcorn och sånt. Men det ska väl bli trevligt, länge sen man gjorde något med hela familjen. Vi göra typ aldig sånt, sist var säker när vi kollade på mamma mia på bio för typ två år sen? Inte ens när vi åker utomland så är vi själva. Aja jag ska inte klaga :D

Ni får ha en bra dag :)

Time to sleep

Kategori: Pictures

Idag ska jag absolut inte vara vaken för länge, lovet börjar ju ta slut och det skulle vara bra om jag försökte vända tillbaka dygnet, plus att jag har en fullproppad dag som väntar imorgon.
God natt! ♥


Take me back to this wonderful place!

Boots

Kategori: Shopping

Som jag berättade tidigare så bytte jag mina skor idag. Kan säga att jag stod i butiken väääldigt länge och hade lite beslutsångest för vilka skor jag skulle välja. Att det fanns ovanligt många snygga par gjorde inte valet lättare heller.


Dom här två paren gillade jag mest men problemet var att sulan var helt platt så det kommer inte funka för mig som ska gå till skolan i vinter :( (Färgen på den första bilden stämmer inte riktigt med verkligheten, mycket snyggare IRL)


Dom här två paren hade lite högre skaft än dom andra vilket gjorde att det var sjukt jobbiga att få på sig eftersom dom inte hade någon dragkedja eller något liknande. Fast dom till höger var inte så fina när de hade så högt skaft men dom andra älskade jag, synd bara att sulan inte var så grov och att dom som sagt var skitjobbiga att få på sig..


Dom här blev det! De är typ likadana som bilden över till vänster fast dessa har lägre skaft. Lättare att få på sig och grov sula :) (Hade inte rakat benen så därför fick det bli en liten bild, hehe :$)

Hej!

Kategori: Random

Sitter hemma hos Johanna nu. Vi har vart på skopunkten och bytt skor. Visar bild på skorna när jag kommer hem :)

Önskelista

Kategori: Wanted

1. En stickad kofta från Weekday


2. Skor från Nelly


3. Mascara


4. Cover all mix från MUS


5. Plånbok (inte den på bilden dock)


6. Vänner säsong 6


7. Ring från Cocoo

8. Färglinser

9. Byxor (kanske)

God morgon!

Kategori: Random

Jag är så cool, såg Nassim al Fakir och Ana Gina igår när jag var i stan, hihi :)

Test

Kategori: Hairstyles

För någon vecka sedan så provade jag ett nytt schampoo från Loreal. Det var elvital, den rosa schampooflaskan. När jag stod i duschen tänkte jag att jag säkert inte skulle märka någon skillnad, schampoo som schampoo lixom, men efter duschen när mitt hår hade torkat så blev det helt elektriskt. Blev galen så jag satte upp håret och på slutet av dagen så var jag tvungen att tvätta det igen med mitt vanliga schampoo.


Nattblogg

Kategori: Random

Ligger i sängen med datorn just nu :) Har knappt varit hemma eftersom det har varit full rulle hela dagen. Först åkte jag till stan, var där i typ 5 timmar men ändå fick jag bara med mig ett par skor (som jag ska försöla byta imorgon), åkte hem och åt middag och sen bar det av till Agnes. Där blev det filmkväll med en MASSA snacks!

Hur tillbringade ni eran kväll? :)

STOCKHOLM

Kategori: Random

God morgon!

Idag drar jag in till storstaden med Malin. Ska leta efter att par vinterskor och kolla runt och se ifall jag hittar något att önska mig till min födelsedag :)

Ni får ha det så bra!

Design

Kategori: Random

Som ni ser så har det kommit upp en ny desig nu. Den är inte helt klar än, det är några bilder som ska finnas med också. Hoppas på att det inte tar allt för lång tid bara :P Ifall ni inte redan sett det så har jag bytt namn på några av kategorierna. Ni hittar kategorierna under headern ;)

Tack till Agnes som fixade detta :D Nu ska jag kolla på Paradise Hotel, Gossip Girl och 90210, mina favorit serier.

Kakor

Kategori: Random

Ska stax dra mig hemmåt. Kommer rulla hem, vi ska bara veta hur jävla mycket jag har ätit, kan räkna upp allt. Pannkakstårta, gräddtårta, middag, kladdkaka, bullar, chokladflan x 3, kokosboll, äppelkaka och säkert något mer. Nu när vi fikade för sista gången så satt jag bredvid Anton och Agnes och dom bara tittade på min mage och sa "Oooooj!" och började skratta för att det såg ut som att jag var gravid, haha!

Men vi kanske hörs senare ikväll. Adios :)

@ Agnes Place

Kategori: Random

Tja. Här sitter vi  framför datorerna. Agnes håller på att fixa en bloggdesign åt mig och jag sitter och leker med hennes coola touchscreen laptop. Hoppas att hon orkar göra klart hela idag, om inte så får jag väl tjata lite på henne.Nu ska vi dra och käka tårta:)

Lunch

Kategori: Random

Nu sitter jag förmodligen och äter en supergod pannkakstårta. Ni behöver inte alls känna att ni blir avundsjuka :D

Sweet sixteen

Kategori: Random

Idag ska jag iväg på ett litet kalas hos min kompis Agnes så förvänta er inte att uppdateringen kommer vara på topp. Om jag orkar kanske jag förprogramerar något inlägg, men annars får ni har en bra dag! :)




Födelsedagsbarnet ;)

Dator problem

Kategori: Random

Varje dag är det ett jävla liv mellan mig och min syster om vem som ska ha den nyaste laptopen, VARJE DAG! Hon vaknar alltid tidigare än mig och då tar hon alltid datorn det första hon gör så jag får aldrig har den, måste alltid ta den gamla sega som är helt cp. Är så jävla trött på att det ska bli tjafs om datorn, så nu har jag bestämt mig att jag ska spara ihop till en egen laptop. Rättare sagt en mini-PC, så jäkla skönt det kommer att bli. Kan ta med mig den vart jag vill utan att någon säger till mig att jag inte får. Och en till sak också, INGEN i min familj ska någonsin få röra den, inte en enda gång!!!!

Viktigt!

Kategori: Random

Sitter och kollar runt på nätet och väntar på att Paradise Hotel ska börja :P

Centrum

Kategori: Random

Hola mis amigos!

Har lite brådis så det blir bar ett kort inlägg denna gången. Igår var mina vänner från klassen här. Vi skulle kolla på film och när de såg att vi hade Eva&Adam så sa dom "Åhhh, snälla kan inte vi se på det?" Självklart sa jag ja, snäll som jag är, haha :) Efter filmen satt vi och snackad. När kvällen började lida mot sitt slut så orkade inte Andrea åka hem enda till Spånga så hon sov över här. Mycket trevligt :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen drar jag till centrum men Issa ;)



(Försökte vända bilden men det gick inte -.-)

IssaPissa brun som en bajskorv i vitt linne :)