ggabi

Dessa får gärna hänga runt min hals.

Kategori: Style


Spanska och matte

Kategori: Random

Egentligen borde jag plugga nu men jag orkar inte, är astrött! Kan bero på att jag vaknade sju idag fast att jag hade sovmorgon till tolv. Dom håller på att bygga om vattenlegningarna här på min gata och dom ska alltid börja sju på morgonen. Och hur lång tid tror ni att det kommer ta? Det kommer ta TVÅ (!!!!!!!!!!!!) månader. Det jobbiga är inte bara allt oljud av alla stora grävmaskiner och lastbilar, det finns en till grej. Vattner kommer vara brunt och äckligt från i två månader. Usch!!!

Veckans kap!

Kategori: Shopping

Örhängen 25 spänn! ;D



Books

Kategori: Random

Trevlig eftermiddag jag kommer att ha. Ska läsa min engelskabok som ska vara utläst imorgon. Har 130 sidor kvar -.- Suck! Men om jag inte orkar läsa allt idag så har jag ju ändå en lång sovmorgon till 12.00 imorgon så då kan jag ju läsa innan skolan också ;)

Hej så länge :)

9

Kategori: Random

Sitter i soffan helt ny duschad och tittar på idol. Efter idol så fortsätter det med Gossip Girl och sedan 90210. Skönt att med en pluggfri kväll för en gångs skull! Imorgon har jag även sovmorgon, det lär nog behövas eftersom det inte blir speciellt mycket sömn för min del dom dagarna man börjar halv 9. I grundskolan var halv 9 sovmorgon, hahaha xD

Innan jag drar på mig joggingskorna

Kategori: Style

Byter mer än gärna garderob med den här bruden!



Ser ni vem det är? Om inte kan ni ju alltid cheka in hennes blogg HÄR :)

22.55

Kategori: Random

Prov i naturvetenskap, engelska bok, svenska bok, spanska läxa, matte läxa, samhällskunskaps läxa m.m.=Iget bloggande, tyvärr :( Imorgon blir det nog bättre. God natt :)

20.31

Kategori: Random

Har varit ute på promenix med mamma. Skönt att komma ut lite, har suttit inne hela dagen..hehe :P Nu är det muffinsbak på g ;)

Kollade..

Kategori: Random

...på life of Ryan tidigare idag och jag måste bara säga en sak. Faan va snygg han är!!!!!!!♥

Tävling

Kategori: Hairstyles

Tjenare!

Jag kom på att jag glömde lägga upp bild på frisyren som jag gjorde till danstävlingen så det kommer nu istället ;)

Täckte över ansiktet för säkerhetsskull så att hon inte skulle dampa :P



Försökte vända på bilden med det funkade inte :S

Tyckte det var snyggare innan jag vofflade håret med bara flätorna men på tävlingar ska det vara stort och våffligt så då fick det bli det.

All night long

Kategori: Wanted

Eftersom allt som gick på tv sög så hamnade jag här igen... Sitter och chattar med min kompis Isabella om hur kul denna lördagskvällen blev -.-
Aja, jag har suttit och letat efter en bild på Miley Cyrus där hon har en röd bikini, såg den bilden på henne i klick för ett tag sen och tyckte det såg sjukt snyggt ut. Tänkte visa er den bilden men jag hittade den inte så jag tog en annan ist. Inte lika fin men ändå.


Säger bara en sak: nästa sommar SKA jag har en röd bikini PUNKT.

Lördag

Kategori: Random

Tråkigaste lördagen på länge!! Har pluggat, joggat (JAG har joggat HEEELT SJÄLV, JAAG!! kan ni tänkar er, om jag joggar så är det med min kompis Amanda, inte annars. Gissa om jag är stolt :D) och nu sitter jag här! Nu ska jag gå och dö framför tv:n eller nåt ;)

#:"452)%¤

Kategori: Random

Hola :)

Ingen upptdering idag pga att jag inte har varit hemma speciellt mycket. Efter skolan drog jag nämligen hem till Agnes. Längesen man var där. Fixade iaf henne hår eftersom hon har danstävling imogon ;) Tog lite bilder som ni ska få se imorgon. Nu ska jag nog gå och lägga mig. Är så sjuuukt trött! Kan bero på att det har varit en lång och jobbig skolvecka (mycke plugg). Aja, GOD NATT!!!

Ch131

Kategori: Random

Nu har jag nördat mig framför gossip girl och 90210. De nya avsnitten är i gång förstår ni ;) Har även målat naglarna. Dom blev vita denna gången. Nu ska jag nog stänga av datorn och förbereda mig för sängen. Och imorrn har jag sovmorgon till 11.15, yeeey :D

God natt♥

Ringar

Kategori: Wanted

Såg Kenzas nya smyckeskollektion, vad jag tyckte om det? Helt okej. Ringarna var fina men för dyra, resten av smyckena tyckte jag inte om så jättemycket faktist. När jag hade sett hennes ringar så blev jag sugen på att kolla vidare på internet efter andra fina fast lite billigar varianter. Jag hittade MASSOR! Synd bara att dom inte kostar typ 50 eller 100 kr för då skulle köpt alla. Men jag ska kanske önska mig några och köpa några själv :)



Om ni vill se en större bild så kan ni trycka HÄR. Asså åh.. nu kommer jag inte kunna sova inatt, kommer bara tänka på mina ringar, hahha :D

Song for a raggy boy

Kategori: Random

Hejsan!

Tog en liten pause från pluggandet. Håller på att skriva manus till redovisningen som jag har imorgon.

Idag såg vi en film på engelskan som hette Song for a raggy boy. Så jävla hemsk och sorlig alltså :'( Här är handlingen av filmen.

William Franklin tar tjänsten som lärare på St. Judes, en uppfostringsanstalt för pojkar i kyrkans regi, som styrs med järnhand av den sadistiske Brother John. Mr. Franklin märker snart att de flesta eleverna är analfabeter och att prästerna misshandlar och förnedrar dem systematiskt. Att ifrågasätta skolans metoder får dock värre konsekvenser än han kunnat ana.

Orkade inte skriva en egne text så jag tog en från internet :P

Fail

Kategori: Outfits

Fan vad jag hatar läxor. Från och med nästa vecka ska jag göra en ordentlig planering för när och hur jag ska plugga så att jag slipper sitta och dampplugga kvällen innan ett prov t.ex. Har inte tid att skriva något mer. Tog en bild på dagens outfit idag iaf som jag kan bjuda på.


Blus - HM
Kavaj - HM
Jeans - Cheap monday
Converse
Ring - Glitter

Sweet dream or a beautiful nightmare

Kategori: Random

Ska snart gå och lägga mig. Blev lite senare idag eftersom jag har sovmorgon imorrn ;) Innan jag drar så måste jag bara säga att jag ska göra om designen, det ser för jävlig ut! Vet dock inte när jag ska ha tid att göra om den... hmm, kanske får lite tid över till det i helgen. God natt!♥

Lite smått panik!

Kategori: Random

På fredag ska jag redovisa om något i tre minuter, det får handla om vad som helst! Anything!! Snälla kom med förslag. Har redan fått två förslag, gurkor och valet. Vill gärna ha lite mer att välja på :P

Tisdagens

Kategori: Outfits

Hejsan! Innan jag börjar plugga så hade jag tänkt slänga upp en bild på dagens outfit ;)



Linne - HM
Blå tröja (med knappar i ryggen :)) - Topshop
Jeans - Cheap monday
Converse
Halsband - Lindex
Ring - HM
Väska - Vero Moda

För en gångs skull kommer inte allt från HM ;)

22.41

Kategori: Pictures

Om man ändå vore lika brun som man var i somras...

Hej

Kategori: Random

Pluggar matte och det suuuuuuger!!!!!!  :D

God natt!

Kategori: Hairstyles

Innan jag går och lägger mig...



Lite svårt att få med hela flätan på en och samma bild, men det är iallafall en fläta som går från det högra örat till det vänstra :P

Nu ska jag sova ♥

19 september

Kategori: Shopping

Hejsan! Har inte haft tid att blogg idag som ni kanske har märkt. Har haft fullt upp med läxor, städning, handla m.m. Har inte så mycket att säga eftersom det inte direkt har hänt nåt speciellt idag. Har gjort ett collage på det jag fick med mig hem igår som jag hade tänkt dela med mig av ;)


Jackan och väskan fick jag av mamma :D Sen fick jag även en grej som man har runt midjan när man är ute och springer och behöver ett ställe att ha ipoden i. Halsbandet betalade jag själv, letade egentligen efter ett annat halsband med massa kedjor bara fast jag hittade det inte så det här fick följa med hem istället. Men jakten på det andra halsbandet fortsätter. Hittade även en tröja som jag tyckte jättemycket om men det får jag köpa när jag har lite mer pengar :P

20.13

Kategori: Random

Idag har jag hunnit med en joggingtur med Amanda, en tripp till stan och sedan vidare till kista. Vad ska jag göra nu då? Förslag någon? Alla verkar ju vara med sin släkt idag :/

17 september

Kategori: Random

Tjenare!

Jag måste ba börja med att berätta vad jag har ätit idag. Asså helt otroligt, jag har inte ätit någon mat eller macka elle nåt jag har bara ätit massa onyttigt som kladdkaka, muffins, kolakakor, kokosbollar, hallongrottor och en mcflurry. Asså fyfan ni kan ju gissa om jag mår illa. Men anledningen till varför jag har ätit allt detta var för att min kompis Hanna fyllde år i idag så vi firade henne lite :) Som tur var så ska jag börja träna imorgon igen, yeeey, äntligen! Jag längtar faktis lite, det var så sjukt länge sen nu och jag känner verkligen att jag behöver komma igång igen.

Idag efter skolan så drog jag till kista med Andrea, Emma och Malin. Mycket trevligt :) Köpte inget för en gångs skull, haha :P Men så fort cashen trillar in på kontot om si så där 10 dagar så ska jag fan springa till butikerna, har sett så mycket fint på internet som jag bara måste ha!!

Nu är det dags för dagens första måltid, hejdå :)

Good night sweetheart well it's time to go

Kategori: Random

Jag vet, ingen uppdatering idag men jag har haft fullt upp. Det är allt jag hinner skriva för jag måste gå och lägga mig NU! Ska upp halv 7 imorrn :'( Skjut mig någon!

Zombie

Kategori: Random

Död är precis det jag kommer att vara imorgon då jag ska vakna klockan 6.15. Det är nämligen så att vi ska till ett naturreservat i Tyresta(?) med skolan, så det blir nog sängen för mig nu. God natt! ♥

MAAAAAT

Kategori: Random

Tjena!

Jag och några av tjejerna i klassen drog till tastys idag på vår håltimme och käkade lunch. Det blev en pastasallad med kykling och kurrydressing för min del (nu luktar hela jag kurry känns det som). Vi hade det väldigt trevligt där och maten var jättegod så jag kan verkligen rekommendera det stället ;) Efter lunchen så köpte jag även en chokladbiskvi. Mmm, jag har verkligen fastnat för chokladbiskvier alltså men jag måste faktis sluta äta dom och även allt annat onyttigt som jag trycker i mig varje dag. Eller inte sluta helt kanske men iallafall dra ner på det och inte käka massa kakor varje dag.

Nu ska jag käka middag, pannkakor blir det ;D

Gossip Girl

Kategori: Random

Jag följer en massa serier och en av dom är gossip girl. Enligt ryktena så har det första avsnittet av säsong fyra släppts ut idag så jag hade tänkt spana in det innan idol börjar ;)



Hörs senare! ♥

Update! När jag ändå är igång med mitt tv(dator) tittande kan jag lika gärna fortsätta att kolla på säsongens första avsnitt av 90210. Ytterligare en av alla andra 100 serier jag brukar kolla på :P

Dagens

Kategori: Outfits

Tänkte bara slänga in dagens outfit innan jag börjar plugga. Jag var faktis duktig och tog fram kameran (som inte är världens bästa) och gjorde sedan ett litet collage ;)


Jeansjacka - Gina
Linne - HM
Kjol - HM
Strumpbyxor - ....HM antar jag
Ringar - Glitter, HM och Bijou Brigitte
Converse

God natt :)

Kategori: Style



En outfit för exakt 1204 kr. Den är varmt välkommen in i min garderob ;)

13 september

Kategori: Random

Egentligen borde jag sitta och göra matte men det får vänta lite. Istället sitter och och chattar med Malin. Vi träffas seriöst typ varje dag och ändå har vi en massa att chatta om :P Just nu sitter vi och gör massa framtidsplaner ;)

Idag har det varit som vanligt i skolan, med andra ord VÄÄÄLDIGT kul! Min klass är bara för bra alltså. Händer massa roliga grejer helatiden. Som idag t.ex. då Bella bestämmer sig för att blöta ner håret i duschen efter gympan och seden sätta upp en turban i håret som hon går runt med resten av dagen. HAHAHAHAHA!!! Ni kan ju gissa om folk kollade lite snett på henne xD Skulle tagit en bild alltså:P

21.38

Kategori: Random

Nu är naglarna nymålade. Det blev isadoras baby blue. Nu ska jag bara duscha och sen blir det nog sängen ;) God natt! ♥


En dålig webcam bild men den får duga :P

Nails

Kategori: Random

Tjenare!

Hela dagen har ägnats åt plugg. Lagom kul på en helg. Egentligen så borde jag plugga lite till men jag orkar verkligen inte mer. Nu ska jag bara chilla framför tvn och datorn resten av dagen. Om jag orkar kanske jag tar och målar mina nagar. Frågan är bara vilken färg dom ska få denna gången..? Röda, blåa, vita eller kanske ljusrosa? Hmm, får ta och fundera ett tag till ;)

Palla

Kategori: Random

Kom hem för en liten stund sen. Har varit ute med mina kära vänner. Tror inte att jag ska vara uppe så länge till eftersom jag är sjukt trött. Fast innan jag går och lägger mig så ska jag nog äta lite chips. Eller egentligen borde jag nog inte göra det, har ätit så sjukt mycket onyttiga grejer igår och idag så det är inte sant. Igår mådde jag till och med illa för att jag hade tryckt i mig så mycket... fast jag har faktis ätit fem päron också, två igår och tre idag. Det finns nämligen ett ett hus här i närheten av vart jag bor med ett päronträd. Fyfasen va stora och goda deras päron är!! Nu vet jag vart jag ska stanna innan jag ska till skolan på måndag ;)

nu

Kategori: Random

plugg

God morgon!

Kategori: Pictures







Saknar allt och alla så sjuuuukt mycket!! ♥♥

ZZzzZzzzZ.....

Kategori: Random

Herregd vad jag är trött. Ska gå och sova nu, vi hörs imorrn! :)

Vill ha!

Kategori: Wanted

Sitter i soffan med Johanna bredvid mig. Vi åt middag för en stund sen och nu sitter vi här och jäser. Vi blev så proppmätta att vi inte ens orkade göra nåt annat än slänga oss i soffan :P

Har kollat runt lite på internet och hittade en jättefin jacka som jag vill ha! 600 kr kostar den.

Spring och köp gott folk!!

Kategori: Shopping

Hittade månadens bästa fynd idag!!!! :D LÖSGODIS PÅ COOP I JAKOBSBERGS CENTRUM FÖR 39KR/KG!!!!!!!!!!!

Jag lever!

Kategori: Random

Sitter i mitt rum med en stor fet skål med glass, kolasås och strössel och gör klart det sista av läxorna ;)

9 augusti

Kategori: Random

Hola!

Är hemma från plugget nu. Har varit en jobbig dag, vi har haft 5 lektioner varav två av dom var matte. Nu sitter jag vid matbordet och försöker göra läxor med det går inte så bra när man har ont i huvet och min syrra och hennes kopmisar är här hos oss och skriker -.- Jag får försöka att göra mitt bästa..

Hörs senare :)

Antecka

Kategori: Random

Måste bara uppdatera er om att programet, kungarna av tylösand va så tråkigt att jag slutade kolla på det. Nu ska jag sova. God natt :)

Vad kan man säga...

Kategori: Pictures

..ALLA ÄLSKAR CONVERSE!!! :D

Premiär

Kategori: Random

Ikväll är det premiär för ett nytt program på 5:an. Kungarna av Tylösand. Har sett reklam för det, om jag inte minns helt fel så är det en hel del drama med i programet. Typisk mig att kolla på sånna program alltså men jag kan inte hjälpa det, tycker det är askul när det blir bråk och sånt i sånna program xD Aja det börjar i alla fall om ca två timmar ifall ni vill kolla på det ;)

8 september

Kategori: Outfits

Tjenare!

Har suttit och kollat runt på facebook alldeles för länge nu. Men nu är jag klar med det och ska börja skriva på ett grupparbete som vi har i skolan. Hoppas att det inte tar allt för lång tid eftersom jag har en hel rad med andra läxor som bara väntar på att göras. Innan jag börjar skriva så ska ni få se dagens outfit!


Leggings, linne, skjorta och en av ringarna - hm, halsband - indiska, den andra ringen - glitter och converse.

Shopping och outfits, allt i ett!

Kategori: Random

Hejhej!

Nu blev det väldigt sent tills första inlägget kom upp. När jag laddade in bilder till datorn från mobilen så såg jag även att jag hade glömt att lägga upp en del bilder så förbered er på ett långt inlägg nu :P Och ang den där grejen som jag skrev att jag höll på att fixa med igår så är det inte klart än. Det är det som tar en jävla massa tid så därför har bloggen fått lida lite :P

I helgen var jag i alla fall i kista och det här fick följa med hem:


Ett par jenas från vero moda, det behövdes verkligen, min jenas har nämligen börjat gå sönder nu. Kan bero på att sist jag köpte jenas var ett eller två år sen så de börjar väl bli lite slitna, hehe ^^


En kjol och ett linne från hm :) Känner mig lite dum som har köpt två kjolar på en vecka nu när sommaren precis har tagit slut, men jag får se till att andvända dom nu på hösten ändå men typ strumpbyxor under :P

Det var allt från shoppingturen. Nu över till dom två senaste outfitsen.




Kavaj och linne - hm, jeans - vero moda, halsband - indiska, ring - glitter och sen ett par converse till det.

Dagens outfit:




Det blev två bilder, glömde ta ett kort på hela outfiten innan jag tog av mig sen svarta tröjan. Den svarta tröjan tillhör i alla fall Hanna, tror att den kommer från hm, kjolen är från hm, lika så leggingsen, klocka från ur&penn och converse.

Det var nog allt för denna dagen. Nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis läsa lite i min bok ;) God natt!♥

22.24

Kategori: Random

Tjenare! Idag har jag hängt med Malin och Hanna efter skolan. Vi har gjort lite läxor och även jobbat på en lite förhoppningsvis rolig grej. Imorrn får ni nog veta vad det är jag pratar om. Imorrn ska ni även få två st dagens outfit, dagens som jag fotade nyss och så ska jag ta kort på morgondagens också ;) Nu ska jag lägga mig och sova och öva lite på en redovisning som jag ska ha imorrn. Jag hatar verkligen att redovisa!!!! God natt :)

Bags

Kategori: Random

Hejsan!

Idag har det vart massa plugg hemma hos mig. Är inte riktigt klar men jag ska kolla igenom lite till innan jag går och lägger mig. Nu ska jag packa gympapåsen, skolväskan och välja kläder till imorrn. Det blir inte så sent ikväll eftersom jag börjar skolan 8.30 imorrn. Men innan jag dra så ska ni få se två väskor jag har spanat in.



Tror jag gillar den andra mer, eller det beror på om den första har nått längre band så man kan hänga den på axeln. Får ta och kolla på dom nästa gång jag kollar runt i butiker ;)

Godnatt ♥

Gästinlägg :)

Kategori: Random

Nämen tjenare bloggen, det är Malin och Hanna häär! :)
Hur har eran dag varit? Våran dag har sugit, vi har pluggat hela jäklar dagen. Eller jag (Hanna) har även jobbat på morgonen. Visst låter det som en super söndag? :)
Just nu pluggar vi inte, vi har typ gett upp.. :P Så istället sitter gabi och flätar Hannas hår. Hon gör en likadan fläta som har visats på bloggen tidigare.
Finns inte så mycket mer att skriva så vi lägger upp lite bilder istället :)

Lemon

Kategori: Random

Satt och drack fanta och kom på att sist jag drack det var i Grekland. Då drack vi det varje dag till lunch, middag och under dagen när vi var vid poolen. Under dom två veckorna tror jag inte att jag drack vatten någon gång.

I♥Fanta Lemon

Dagen

Kategori: Random

Idag har jag gjort lite läxor, och då menar jag verkligen lite och så har jag varit i kista med Hanna och Malin. Bytte strl på kavajen, och fick med mig ett och annat hem. Är väldigt nöjd med dagens köp. Däremot så är jag inte alls nöjd med mitt hår som jag klippte. Asså det värsta jag vet är verkligen bitchar till frisörer. Asså hon gjorde så jävla många fel så jag tappa lixom bort räkningen. Hon fråga inte om jag ville tvätta håret, hon hade inte ens en vattenspruta som hon sprutade mitt hår med för att det skulle bli blött, hon klippte bort typ en millimeter, jag dog typ när hon kamma mitt hår och jag brukar inte vara håröm, hon tunna inte ut mitt hår ett dugg och det var typ därför som jag gick dit och till sist så fönar hon mitt hår lockigt!!!!!!!!! Asså jävla idiot! Blir så jävla förbannad på sånt så det är inte sant. Det märks inte ens att jag har klippt mig. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH jag får damp!! Gick typ runt och sura under helatiden som jag var i kista och drog mig själv i håret för att det skulle bli rakt.

Imorrn så kommer jag sitta hemma och plugga röven av mig. Har naturkunskap, två engelska läxor och matte tills på måndag. Mår illa bara jag tänker på det -.-

Puss hej! ♥

Ajajaj

Kategori: Random

God morgon. Japp jag är redan vaken. Vaknade för att det gjorde så jäkla ont i nacken. Jag har alltså fått nackspärr, inte skönt kan jag säga. Nu har jag iaf en värmepåse runt för att det inte ska göra lika ont. Känner mig handikappad så vi får se vad jag kan få ut av denna dag.

Så jävla fucking trött

Kategori: Random

Ja asså jag håller på att somna, konstigt med tanke på att jag ändå inte burkar lägga mig förän 12 på vardagar. Tror att jag ska lägga mig nu alltså. Var ute med Hanna och Isabella och fyfan va kallt det var ute. Fast vi var ändå ute i typ 2 timmar och det var lika dött som vanligt -.- Det är nog bäst att jag går och lägger mig nu så att detta inlägg inte blir konstigare än vad det redan är:P

Weekend

Kategori: Random

Nu är det helg igen. Asså veckorna går så otroligt fort, dom bara flyger förbi. Det ända jag har inplanerat denna helg är en trip till kista och göra ett ton läxor. Får hoppas på att det dyker upp fler roliga planer för jag är verkligen sjuuuuukt sugen på att göra nått kul!!

See you!

God natt :)

Kategori: Random

Natteravn

Kategori: Random

Jag måste verkligen sluta driva med mina kompisar, för nu när jag är seriös så tror dom (Hanna) mig inte -.-

Hair

Kategori: Hairstyles

Jag och Hanna bestämmde oss för att dra hem till Malin idag. Vi gjorde väl inget speciellt förutom att snacka och skratta. Sen gjorde jag en frisyr på dom båda två, fast jag tog bara kort på Hannas. Gjorde en inbakad fläta som gick runt hela huvet typ :P





Fick inte någon bra bild på det så jag la upp alla fyra som jag hade :P

Choklad

Kategori: Random

Nu är jag hemma. Hade bara två lektioner idag så det va chill. Innan jag drog hem så köpte jag mig en chocomilk eller var det nu hette. Så jäkla god, och det gjorde ju inte saken sämre att det fanns en stor fet gräddklick på :D
Nu ska jag dra ut och möta Hanna eftersom båda sitter hemma och är lite smått rastlösa :P

See you later :)

I'm off

Kategori: Random

Snart drar jag till skolan, men innan tänkte jag bara låta er kika på mitt handsmycke som jag har på mig idag ;)

Pics

Kategori: Pictures

Alla mina dagar ser typ likadana ut. Vaknar, fixar mig, åker till skolan, kommer hem, gör matte och sen sitter jag vid datorn. Så jag vet lixom inte riktigt vad jag ska skriva här. Tills jag kommer på nåt så ska ni få se lite bilder från grekland ;)



Påväg ut från killtoan på Corfu flygplats



Roadtrip, vi råkade hamna på en balkong nära landningsbanan så planet åkte jättenära oss, lite coolt :P



Påväg till den underbara ön :)



Typ 10 min efter att denna bilden togs så var det kolsvart ute



Första gånen vi körde klubbdansen, kan den fortfarande :)



Tha bar numero uno!



På den tiden va mina ben svarta, förstår inte vrf bara mina ben blir så bruna, jämför lixom med armarna, ansiktet och uringningen, där är jag typ vit :S







With my sister



Lek i poolen med alla skitungar



Nu mera är min fina rosa bikini typ vit, snyft :'(



Bus in the middle of the night ;D

Det här var bara en liten del av alla bilder, resten av bilderna får ni se en annan gång ;)