ggabi

Lite parfymer, crèmer och hårvårdsprodukter

Kategori: Random

Immature = a word boring people use to describe fun people

Kategori: Random

H&M magazine

Kategori: Random

Såg att vi hade fått HM's nya tidning och började bläddra i den. Va tror ni jag ser typ i mitten av tidningen? Jo deras nya bikinisar!!!!!! Jag har någon grej för bikinisar tror jag. Jag älskar dom och vill ha var enda en. Köpte ju ganska många (för många) förra sommaren så ska försöka att inte göra samma sak denna gång. Ska försöka att bara köpa en, max två. Just nu är det denna som jag har fallit för.

New in

Kategori: Random

Åkte förbi stan en snabbis idag. Var där igår också fast med Malin men idag ångrade jag mig för att jag inte köpte en tröja igår så det fick bli att åka dit igen. Första gången jag åkte dit själv. Coolt!
Hade inga höga förväntningar på mellandagsrean alls med tanke på att den har sugit alla tidigare åren, men när jag kom till urban outfitters, asså o m g! De hade rea på supermycket snygga grejer som jag hade checkat in tidigare. Plockade på mig hur många plagg som helst in till provhytten men sen slutade det med att jag bara köpte tre. Hade jag varit rik hade jag garanterat köpt alla! Det är ju ändå ganska dyrt där även fast det är rea om man jämför med typ hm's priser, men jag tjänade ändå ganska mycket på att köpa dessa plaggen.
Den vita t-shirten hade kostat 350 kr, jag fick den för 118 kr, det gul/oranga linnet hade kostat 700 kr, jag fick det för 319 kr och det vita linnet (cool i ryggen) hade kostat 560 kr, jag fick den för 209 kr. Som ni märker så var det alltså mer än 50% på de plaggen jag köpte, så jag är glad :D Sen köpte jag även ett skal till iphonen, även den på rean, så man kan väl säga att jag fyndade rätt mycket på årets mellandagsrea.

Guess who's got an iPhone?!?!?!?!?

Kategori: Random

El paradise

Kategori: Random

Jag har gått och blivit besatt av PH igen. Kollade på det innan sommaren men sen när jag åkte utomlands så slutade jag mitt i säsongen, men nu när jullovet började så blev jag sugen på att börjar kolla igen. Och snart är jag klar med säsong 7. Jag förstår verkligen inte hur det inte kan vara fler som kollar på det. Det är ju så sjukt bra. Och att Danmarks snyggaste kille är med gör det ju inte sämre heller.
Jag tänkte lägga upp en bild på Nichlas, den snygga killen men jag hittade ingen bra så om ni undrar hur hanser ut får ni kika på serien ;)

Awesome

Kategori: Style


Lauren Conrad

Dreams

Kategori: Random

En sak jag hoppas på att få göra innan jag dör är att se ett norrsken. Mycket tveksamt ifall jag kommer få se det här i Stockholm, så då är det ju att åka norrut som gäller, men hur stora är oddsen att det lyckas bli norrsken just då när jag är uppe i norr? Inte så stora. Så tråkigt, för det verkar faktist skitcoolt! Har både youtubat och googlat det och det ser så himla overkligt ut. Ser typ ut som att någon har tagit kort på himlen och lagt in ett grönt ljus i efterhand.

La familia

Kategori: Random

Rolig familj man har. Alla har suttit som fastklistrade framföra keeping up with the Kardashians hela dagen. Till och med min PAPPA!!!! Hahahahah! Allt tack vare mig, det var jag som visade dom denna serie.

Classic Divas

Kategori: Pictures

394000_242272122508317_114982095237321_601733_1811514710_n_large

KUWTK

Kategori: Random

Här kommer en bild på min nyårsklänning som folk har frågat om.

Julgodis

Kategori: Random

Gud vad jag har ätit idag. Det första man tänker på när jag säger det är väl att jag har proppat i mig en massa julmat, men så är icke fallet! Faktum är att jag inte ens är så förtjust i julmat. Tycker mycket bättre om sötsakerna och det är dom som jag har fått i mig lite för mycket av. Har ätit en massa lussebullar, knäck, ischoklad, juleskum, chips och chokladtårta. Helt galet, tror aldrig jag har ätit så mycket på en och samma dag..... men ja, jag får väl skylla på ett det bara är jul en gång om året.

Vad hände?

Kategori: Random


På julafton och allt.

Madness

Kategori: Random

Oh my god! Såg precis reklam för ett program som hette mammor och minimodeller som verkade handla om små tjejer som var modeller och så filmade de när en av tjejernas mamma rakade hennes dotters ben och dottern var MAX fem år gammal. Sen säger även mamman, vi har provat att vaxa hennes ben också. Asså wtf är världen på väg? En fem åring som vaxar benen liksom.... is this a joke?

Take me back

Kategori: Random

Cheers to the freaking weekend

Kategori: Pictures



Frihet

Kategori: Random

Nu är äntligen det efterlängtade jullovet här! Det ska bli så otroligt skönt att slippa plugget i två och en halv vecka. Egentligen kundet lovet ha börjat redan igår eftersom det kändes helt onödigt att komma till skolan idag då vi bara satt i klassrummet i en halvtimme och körde någon sånglek och sen så satt vi i aulan i en timme och kollade på julkonserten. En lite komisk grej var att bredvid mig i aulan satt en kille som vi såg i Ayia Napa i somras och typ snackade lite med. När vi såg honom så tyckte jag att jag kände igen honom lite och tänkte, hmm, undra om han är ifrån jakan eller typ min skola...? Men sen tänkte jag nej så kan det ju inte vara, jag har väl säkert bara sett honom här förut. Sen när vi kom hem och skolan började så såg jag honom igen!!! Har aldrig pratat med honom efter den gången på Cypern eftersom jag är lite osäker på ifall han känner igen oss för när vi såg honom så såg han lite halv borta ut, haha!
Visste ni förresten att idag är det årets kortaste dag, eller mörkaste dag eller något liknande. Det betyder att från och med idag så börjar det bara bli ljusare och ljusar. Yeeeey! Fast det kommer ju ta lång tid innan man märker någon skillnad men ändå. Och när jullovet är slut så är det VÅRterminen som börjar. Känns bättre att tänka så för då känns värmen och sommaren mycket närmre.

Vill bli brun igen!!

Lashes

Kategori: Random

Är jag den enda som faktist inte skulle vilja göra en ögonfransförlängning? Visst man får jättefina fransar, men jag tycker det känns som att det håller sig fina i typ tre dagar, sen "klumpar" de bara ihop sig och det hänger typ ner. Så har det i alla fall sett ut på de bilderna som jag har sett. Läste senaste på Tyras blogg att hon tyckte att det var jättebra och så hade hon lagt upp en bild och jag tyckter faktist inte alls att det var fint. Eller inte så fint att det är värt typ 1500 kr eller vad det nu kan kosta.


Har sett mycket värre bilder än det här på typ Kissies, Dessies och typ Paows bloggar där ögonfransarna ser ut att hänga ner för att de är så tunga.

Urban outfitters

Kategori: Wanted

Var inne på urban outfitters idag och hittade galet mycket snygga kläder. Det fanns hur mycket som helst. Too bad att allt var så sjukt dyrt och att pengarna jag hade skulle spenderas på julklappar. Åh jag dog vekrligen när jag var där inne, tror det har blivit min nya favoritbutik. Har bestämt att de pengarna jag får shoppa för ska jag också spara och sedan köpa det fina kläderna på urban outfitters. Var inne på deras hemsida och såg att nästan alla plagg jag såg i butik fanns på nätet också så jag tänkte visa er dom. Måste tillägga också att plaggen är mycket finare irl.

Detta linne t.ex. kostade ca 550 kr och det var jätte litet och tunt...













Så om det finns någon snäll själ där ute som vill skänka 20000 kr till de fattiga (mig) så kan ni ju kommentera här.

Gold

Kategori: Random

Kom hem från stan för en timme sen. Blev lite julklappsshoping och fika med mamma. Hittade även den snyggaste nyårsklänningen ever!!!!! Tvekade lite ifall jag skulle köpa den men nu är jag så sjukt glad att jag gjorde det för nu är jag kär i min klänning. Och hade jag inte köpt den hade jag ångrat mig för det var en retur och den sista. Det var till och med två tjejer som kom fram och frågade vart jag hittade klänningen för de tyckte att den var så snygg. Tyckte synd om dom, såg hur besvikna de blev när jag sa att min var den sista.

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu, kompis det går bra nu

Kategori: Random

Har varit som en hemmafru idag. Har stått i köket hela dagen och bakat lussebullar och pepparkakor. Skulle fixat middagen också eftersom mamma inte var hemma men eftersom det tog så lång tid att baka allt så hann mamma komma hem innan jag började med middagen så det slutade med att det var hon som lagade den ändå.

Har förresten redan öppant ett paket. Mina föräldara har några kompisar i Schweiz som brukar skicka någon litet till mig och min syster varje jul. Brukar oftast vara en ask med något smycke eller nått, men denna gång så var det ett var sitt litet kuvär. Förstod på direkten att det var pengar så varken jag eller min syster orkarde vänta tills julafton så vi öppnade det igår istället. Älskar att få pengar, då kan man köpa vad man vill istället för att få något som man aldrig kommer använda. Eller detta gäller mest typ familjevänner som man inte träffar så ofta och sen när man typ fyller år så får man kanske något smycke eller kläder som inte är ens stil. Gud va otacksam jag låter, haha! Men ärligt talat, vem har inte fått något konstig som ni aldrig använt av någon släkting eller typ gudmor?

Sen vann pappa en slant på tipset idag så han sa att jag och min syrra skulle få lite extra pengar imorgon. Yeeey! Typ det ända positiva med dom där jävla tipskupongerna. Min syrra och pappa har som "tradition" att syrran ska fylla i en kupong och pappa en vid jul. Pappa försöker alltid övertala mig och mamma också men vi vägrar alltid. Vi hata tipset! Men jag har bestämt mig för att joina dom i år, för min syrra har vunnit flera gånger när hon har gjort det och då har ju såklart hon fått pengarna så jag tänkte att jag får väl också prova den här julen och hoppas på det bästa. I need money this time of year! Vill bara spara ihop pengar till sommaren så snabbt som möjligt så jag kan köpa annat sen. Det bajsiga är att jag aldrig kommer vinna för jag har sån otur i spel, men aja, jag ska ändå prova nu.

Juletider

Kategori: Random

Idag var den en kort skoldag. Hade bara en lektion eftersom matten blev inställd. Asbra efter som jag är så sjukt trött på matte. Känns dock lite "tomt" nu för nu har man inget att göra. Ska första börja med att duscha men sen funderar jag faktist på att gå till centrum och kolla runt eller kanske åka till stan. Har inte köpt en endaste julklapp och har typ inte önskat mig något än. Så det är nog dags att besätmma sig ganska så snart. Har hittat lite grejer på internet som jag tänkte kolla upp irl. T.ex. skorna som jag visade igår och en jacka som jag precis såg på Felicia Fri...(blablabla)s blogg.
Jag är lite feg bara, funderar på ifall det är så smart att åka in till stan helgen innan julafton, kommer säker vara fullt med folk och jag kan inte låta bli att tänka på det som hände förra året. Självmordsbombaren som försökte slå till mitt i stan. Jag var till och med på det där stället där det hände ca 30 min innan det hände...

Say whaaat? :O :O

Kategori: Wanted

Såg nyss på ellinoraks blogg att hon köpt dessa snyggingar på HM för ynka 299 kr!!! Jag dör så snygga. Vill typ ha dom nununu. Jag som älskar kilklackar också, så bekvämt och snyggt. Kanske ska kika efter dom i helgen.

freedom

Kategori: Random

Skrev de sista provet för terminen idag, det betyder att jag är fri från plugg tills efter jullovet, lycka!!!! :D Eller jag har typ en läxa och det är att läsa ett par sidor i historiaboken men det räknas inte. Nu ska jag titta på någon serie och vid sju blir det gym med Hanna!

Tattoos

Kategori: Random

Som ni kanske vet så ska ju style by tyra öppna en butik i stockholm typ nästa vecka vilket jag tycker är skitbra. Jag gillar nämligen inte att köpa grejer på nätet för då måste man betala frakt plus att jag kan inte betala det jag köper själv så då måste jag be min mamma göra det och så måste jag ge hennes pengar. Tycker bara allt är så himla krångligt. Som nu t.ex. när det säljer snygga fejk tattoos, vissa ark kostar lixom 9 kr och det känns ju lite onödigt att beställa något på nätet för 9 kr. Så jag får vänta tills de öppnar sin butik och se ifall de får in tatueringarna så jag kan köpa dom där istället.






Hahah, ja som ni ser så vill jag typ ha alla (a) Tycker det är toppen med sånna här innan man får tatuera sig för sina föräldrar, eller innan man bestämt vad man vill har för något. Kan vara roliga att prova på lite olika motiv.

Vans

Kategori: Random

Cool tjej!

The past days

Kategori: Random

Hola guaperas! 
Igår kväll så var vi ett gäng med tjejer som vad hemma hos Mickan (Mickan och Emmas blogg, hehe) och kollade på resor inför den kommande sommaren. Trodde inte vi skulle komma någonstans eftersom alla hade så olika krav och viljor men tillslut lyckades vi faktist bestämma ungefär vilket datum vi ska åka och så har vi hittat hotell på tre olika öar som det står emellan. Det fanns dock lite frågetecken så nästa vecka så ska vi åka in till stan och snacka med dom på resebyråerna.
I fredags så var mina sjuka tjejer från klassen här och käkade middag och firade mig lite eftersom jag fyllde år i onsdags. Fick en massa fina presenter av dom och sen två sjuka grejer. Fick body lotion och body splash (jag är helt kär i dofter), nagelkit, smycken, en MEGASTOR kokosboll och nu till den sjukaste och bästa presenten jag någonsin fått: ett örngott. Det kanske inte låter så konstigt med ett örngott men om ni skulle se vad det är för bilder på den och historien bakom en av bilderna så skulle ni förstå. Det är tre bilder, kan avslöja två av dom, en på Justin Bieber och en på Vinny från Jersey Shore. Det är kanske inte så konstigt, men den tredje bilden är på en person som inte ens är känd. Och den här personen finns på min kudde, utan att han (ja nu avslöjade jag att det var en han också) vet om det, och det är inte vilken bild som helst ska ni veta. Hahaha, det är så galet, tänk OM han skulle få reda på det... Eller tänk om någon har tryckt upp en bild på dig på sin kudde utan att du vet om det, gud va creepy. Hahah, men det var faktist väldigt roligt ändå, jag dog av skratt när jag såg den. Har sovit med min fina kudde i två nätter nu, det var meningen att jag skulle drömma söta drömmar med den, men tyvärr så gav kudden motsatt effekt i fredags natt. Drömde något som gjorde mig jättelesden ist, haha.
Nu måste jag fortsätta med plugget och sen blir det lite spinning för min del.
Ha en mysig andra advent! :)



Snodde bilderna från min syster och Dana.

I lost my mind

Kategori: Random

Har fixat en massa här hemma idag. Städat, förberätta lite till maten...och ja det var väl typ det, haha låter inte som att jag har gjort så mycket, men tänk att jag har damsugit tre våningar. Det tog sin lilla tid kan jag ju säga. Nu ska jag duscha, plugga och sen kommer tjejerna hit på middag. Trevligt! Första gången för vissa av dom här hemma hos mig.

390129_299098590110349_128125867207623_987942_1358693061_n_large