ggabi

27 februari

Kategori: Random

Tjena!

Har legat och gjort ingenting allt för länge nu. Orkar inte ens försöka göra någonting av denna dagen, ligger bara och väntar på att solsidan och wallander ska börja, dagens höjdpunkter, haha. Imorgon ska jag iaf dra till Kista med Hanna. Ska klippa mig och kolla runt i butiker I guess. Har gått runt och tänkt på ett halsband fett länge nu så om jag hittar det så får det kanske följa med hem. Ska försöka planera lovet lite imorgon med Hanna också eftersom jag inte vet vad jag ska hitta på de kommande dagarna. Det ända jag har inplanerat är en bakdag på torsdag. Men vi hörs!

Bye!

Kul!

Kategori: Random

Jag är fett lat. Har bara varit hemma hela dagen och slappat förutom när jag var förbi centrum en snabbis. Nu börjar jag känna mig lite (väldigt) rastlös. Funderar på att kolla på någon film på datorn eller kanske en säsong av vänner. Fast egentligen känner jag för att träffa några kompisar men jag pallar inte, är somsagt för lat. Nu vet ni det.

Adios amigos.

Miley Cyrus

Kategori: Style


Fan va jag älskar hennes stil, apsnyggt!!!! Det blev så många bilder i collaget så skorna till varje outfit syns inte, menmen.

2011-02-23

Kategori: Random

Busy all week är vad jag har varit. Plugg, träning, firat pappa, käkat morotskaka tre dagar i rad (nu är den slut :'() m.m. Det enda jag vill göra nu är spola fram tiden typ en månad efter som de kommande veckorna kommer döda mig. Har en massa prov inplanernade så alla mina dagar kommer se likadana ut ett tag framöver. Äta, sova, plugga, äta, sova, plugga, äta, sova, plugga.... kult! Förvänta er alltså inget här på bloggen, kommer helt enkelt inte ha så mycket tid. Så nu vet ni det, hejdåååå!

F-f-fin

Kategori: Wanted


Nästa inköp kanske? Måste gå till butiken och se om den är lika fin irl ;) 

Nothing

Kategori: Random

Dags för mig att sova. Ska upp tidigt imorgon då jag ska vara på tåget klockan 11. Idag har jag iaf varit med Annahoj och Malin, hihi :))) Kollade på skräckfilm, köpte godis, spela spel, hade gräddkrig m.m. Hoppas att ni har haft en bra lördag.

Godnatt!

Snyggt eller vad?

Kategori: Style

17 februari

Kategori: Random

Just nu suger allt! Bara så att ni vet alltså....
Idag har jag iaf var och tränat. Det blev ett månadskort på friskis så nu är det väl tänkt att jag ska gå ett par gånger i veckan med Amralitoo och Dääänaa. Vi får se hur det går, hoppas på att det håller och att jag inte ger upp. Nu ska jag sova för jag är fett trött. Har inte ens pallat göra min läxa i samhällskunskap, men det skiter jag i!!!! Nu vill jag bara ha helg och inget annat. Är trött på skolan. Tur att det blir en liten långhelg denna gången, är nämligen ledig på måndag(=studiedag) :D

Puss och godnatt! ♥

Tonight I'm dreaming about you

Kategori: Pictures

R&N

Kategori: Random

Cha cha bloggen! (nej nej, jag driver inte alls) 

Vad har hänt de senaste dagarna i mitt liv? Jo jag har varit upptagen med att läsa en bok som skulle vara utläst idag. Har läst röven av mig, igår läste jag 100 sidor, och på enelska dessutom. Trodde jag skulle dö efter alla dom sidorna. Sen har jag typ blivit biten av en hund också fast min kompis kom fram till att det kanske var hundens klo jag kände. Men till alla som har hundrar: Snälla holl koll på era jävla hundar, alla gillar dom faktist inte och dom är inte så snälla som ni tror!!!!! Och ja jag vet, flera av mina kompisar har hundar, men dom känner jag ju så dom har jag inga problem med :) Sen idag så upptäckte jag att en av låtarna som mina förra grannar har gjort faktist är bra. Här kommer den!


Såg att videon blev helt cp men om ni vill se den kan ni gå in HÄR!

13 februari

Kategori: Random

Tja.

Kollar på Wallander men det är reklam nu så jag passar på att uppdatera. Idag har jag bara läst en bok och bakat. Jag bakade kokosbollar och mamma gjorde någon bakelse som jag inte vet vad den heter på svenska. Hehe, skyller all bakning på att det är exakt två år sen vi flyttade till vårt hus och det måste ju firas, eller? :D

Nu är det dags att stänga av datorn. Bye!

Serena style

Kategori: Style


Har märkt att Serena i Gossip Girl väldigt ofta har denna typ av uringning på sina klänningar/tröjor. C00lt! Min favorit är den vinröda/lila klänningen i mitten, skitsnygg!!!!

Ear cuff

Kategori: Shopping

Oj oj oj, det var längesen jag uppdaterade er om det senaste som hänt i mitt liv men nu är det dags. Haha kom precis på att jag bara uppdaterar på fredagar typ, men det är dagarna jag inte har läxor men är för trött för att träffa kompisar så då blir det bloggen som gäller.
Idag har jag haft min sämsta dag på länge. Allt var var tråkig och sämst och detta pissväder gjoder ju inte dagen bättre om man säger så. Asså jag lovar när jag blir stor så ska jag INTE bo kvar här, inte på vintrarna iaf. Jag skiter ifall jag måste lämna mina föräldrar för här tänker jag inte bo här. Kom lixom hem med blå tår och fingrar idag. Hade så ont så jag trodde jag skulle börja gråta, inte okej! :( Och våra lärare bör vara jävlaigt glada för hela klassen förutom Emma var i skolan idag trors vädret, cred till oss! Nu ska jag sluta vara negativ, det fanns faktist en bra sak med dagen också och det var att jag äntligen skaffade mig en ear cuff. Den kommer ni få se på mitt öra många gånger framöver kan jag ju säga er.



Nattblogg

Kategori: Random

Tjenare snyggingar! Kom hem från min kompis Andrea för en stund sen. Var där med Emma och Malin och käka middag och kollade på film. Åh jag måste bara berätta för er, Andrea har världens finaste/gulligaste/lenaste/fetaste katt. Den är fett söt, och den kom och la sig i soffan bredvid mig så jag börjad jag klia den och shises va hårig min tröja blev. Haha, får be mamma tvätta den imorgon ;) Måste bara berätta en till grej också innan jag ska sova. Asså jag känner mig som en pensionär. Enda sen jag började gymnasiet så har jag vart fett trött på kvällarna, framför allt på helgerna också. Blir alltid trött runt nio och somnar nästan och jag kan säga er att det suger verkligen! Förut så brukade jag längta till helgerna för att jag skulle hinna vara med kompisar men nu längtar jag typ så att jag kan få gå hem och sova, haha. Det kanske är ett tecken på att jag borde lägga mig tidigare på vardagar så jag får sova ut ordentligt och sen pallar göra något på helgerna? Eller vad säger ni? :) Aja nu har jag babblat klart, nu släcker jag lampan och sover. Godnatt :) <3

En sak jag stör mig på

Kategori: Random

Ibland när jag frågar mamma "Vad blir det för mat idag?" och så säger hon kanske, tacos, köttfärssås och pasta, skinksås eller något annat gott så brukar jag bli fett glad och så längta jag tills middagen blir klar. Sen när man sätter sig vid bordet så blir det inte alls så som man hade tänkt sig. T.ex. att hon har "experimenterat" lite och blandat i någon annan krydda eller som en gång när vi fick tacos så va jag fett hungrig och jag såg verkligen fram emot att få äta det och så kommer jag till bordet och det första jag ser är att gräddfilen inte står på bordet så jag frågar mamma om hon glömt ta fram den. Då svarar hon "Nej den står ju på bordet" och så menar hon typ någon turkisk yoghurt som vi hade hemma. Man ba vaa? MAN HAR INTE TURKISK YOGHURT I TACOOOS!!!! Typiskt min mamma att säga "Man tager vad man haver!" Nej mamma det gör man inte alls! 
Eller som idag då vi skulle få pannkakor (jag vet, ingen fredagsmat men vi skulle ätit det igår men så åt jag borta så vi skjöt upp det till idag) så började jag planera vad jag skulle ha på dom, typ en pannkaka med grädde och sylt, en med smör, socker och kanel osv. (hahahaha) sen kom jag iaf hem och så ser jag att mamma göra ugnspannkaka. Åhhh, för det första, varför? För det andra, varför sa du inte det innan? När min mamma göra så här så får jag verkligen DAMP. Haha nu tycker säkert alla att jag är dum i huvet men isf får jag väl vara det :)

Händer detta bara hemma hos mig eller är det något där ute som känner igen sig?

N Y T T

Kategori: Shopping


LOVE! Och nej, jag är inte flintis.

Första

Kategori: Random

Tjeeena!

Ville bara säga att jag försöker kollar på 90210 och gossip girl men det går inte så bra då min ägiga sida ch131 inte funkar idag (?) så Hanna fick länka en annan hemsida men nu är problemet att klippet laggar som in i..... aja, jag hoppas att det går lite snabbare snart. Men vi hörs imorgon, då jag förhoppningsvis orkar visa er vad jag köpte i helgen :)