ggabi

Tips

Kategori: Random

Ifall det är dåligt väder och ni får tråkigt någon gång under lovet så kan jag rekommendera er att kolla på något program där någon från Kardashian familjen är med. Det finns många sånna program, t.ex. Keeping up with the Kardashians (det bästa av alla som jag kommer tipsa er om), Khloe and Lamar, Kim and Kourtney take New York och Kourtney and Khloe take Miami. Dessa program kan man se på kanalen E! och ibland på kanal 5. Annars finns det på internet. Men som sagt, tycker ni ska ge det en channs för familjemedlemarna i denna familj är så sjukt roliga och sköna. Skrattar alltid när jag kollar på dom, haha!






Kim+Kardashian in The Kardashians at Kitson

Lika snygga som vanligt!

It's too good to be true

Kategori: Random

Nu ligger jag förhoppningsvis och steker i solen, badar, spelar volleyboll eller gör något annat roligt. Hoppas ni har det bra i Sverige också :)

Corfu 2010

13 things about me

Kategori: Random

  • Jag hatar insekter fast jag kan ändå inte döda dom. Det är för äckligt...heh
  • Jag har fixat nästan hela mitt rum själv t.ex. målat alla väggar, monterat ihop nattduksbordet och skrivbordet, satt upp krokar m.m. Duktig, jag vet!
  • Jag kan inte gå och lägga mig tidigt på lov och helger men jag får även ångest av att vara uppe för länge för då är jag rädd att jag ska sova bort hela kommande dagen (detta gäller dock inte när jag sover över med kompisar)
  • Jag är en serienörd. Några serier jag följer är t.ex. Gossip Girl, 90210, Hellcats och PH.
  • Jag får alltid beslutsångest när det kommer till att köpa bakelser, jag vill lixom ha allt.
  • Jag älskar att resa.
  • Jag ska alltid överanalysera allt!
  • Jag är alltid blyg i början när jag träffar nya människor.
  • Jag somnar oftast med ipod hörlurarna i öronen.
  • Mitt konstiga efternamn som nästan ingen kan stava eller uttala är faktist namnet på en stad nere i balkan.
  • Daja = morbror på albanska och när jag var liten trodde jag att min morbror hette daja, jag fattade inte att det var ett ord och inte ett namn, haha.
  • Jag hatar fotot på mitt pass, fast vem gör inte det?
  • Jag har aldrig varit längre norr ut än där Kungsberget och Romme ligger.


Jag för ca ett år sen. Jätte fin, jag vet.

CYPEEEERN 22/7-5/8!!!!!!!

Kategori: Random

So long!

zz...zZZzZZ..ZZZ....

Kategori: Random

Jag känner mig död just nu! Gick och la mig igår vid kvart över tre läste tidning till halv fyra och släckte sedan lampan. Men tror ni att jag somnar eller? Nej det gör jag inte, sist jag kollade på klockan var den typ fem och jag hade lixom ställt klockan på halv elva. Somnade iaf tillslut men vaknade sedan vid tio så jag har sovit i fem timmar inatt och jag kommer typ inte sova den kommande natten så jag vet inte hur jag ska klara mig tills jag får sova igen på fredag kväll.... Det här är så irriterande, jag har typ haft problem med att somna varje natt i ca en och en halv vecka nu och jag förstår inte varför? Jag har aldrig haft problem med det förut så varför har jag fått det nu? Jag funderar på ifall det kan vara för att jag längtar så mkt till Cypern och ligger och tänker på massa saker som jag inte kan somna, men det skulle väl vara jätte konstigt..?

Oj oj oj, nu blev det bråttom, ska ta bussen som åker om en timme och jag sitter fortfarande i pyjamas, hehe. Men ifall det här blir sista gången som jag bloggar innan jag åker så kan jag iaf säga att jag har förprogramerat ett par inlägg som kommer komma upp när jag är i Cypern så ni har något att läsa ;) Men nu måste jag dra, hejdå! ♥

Farewell

Kategori: Random

Tjena!

Kom nyss hem tänkte jag säga men sen kollade jag på klockan och jag kom faktist hem för ca en timme sen men den timmen gick så fort så det kändes som nyss :P Jag tillbringade iaf kvällen med mina vänner. Var hos Bella med Malin och Emma (hon har börjat blogga igen btw så ni kan ju gå in och kolla om ni vill ;)) och käkade middag. Det blev pizzabullar till middag och brownies med massa chokladbitar plus glass till efterrätt :D Mumsigt! Efterrätten käkade vi ute på balkongen och det var faktist jätte mysigt. Vi satt där i mörkret inlindade i filtar och hade tjejsnack :) Det som var mindre mysigt var när jag och Malin var tvungna att dra hem precis när snacket var som mest spännande eftersom vi ville hinna med sista nattbussen... typiskt!

Imorgon är det full rulle. Ska åka till typ kista med Malin och växla pengar och sen blir det hem och packa packa packa! Har bara packat ner klänningar och kjolar och jag har typ redan kläder till alla dagar nu men jag vill ju ha med mig shorts och sånt också så det kommer ju sluta med att jag ha med mig way för mkt kläder, hehe! Men hellre för mkt kläder än för lite som alla sagt till mig. Sen såg jag på Danas blogg (många länkar idag, hehe :P) också att hon kanske ska träna imorgon kväll så jag funderar på om jag också ska göra det med henne ifall jag hinner förstås. Får ta och messa henne imorgon :)

Nu hade jag tänkt avsluta detta långa intressanta inlägg med en bild från skolavslutningen. Sen vet jag inte om jag hinner blogga mer innan jag åker, kanske förprogramerar något inlägg som kommer upp någon gång under tiden jag är borta, men annars får ni ha det så bra. Och sakna mig inte för mycket nu när jag är på Cypern ;)

O-M-G

Kategori: Random

Asså mitt huvud kommer sprängas vilken sekund som helst! Vi har haft gäster från tre tills nu och det var bla en småbarnsfamilj som var här. Och snäll som jag är så började jag leka lite med barnen, och lite slutade med mycket. Har lixom suttit nere i min källare och spelat buzz i ca fem timmar och jag HATAR det spelet så fattar hur tråkigt det blev efter typ en halvtimme. Men nu är jag äntligen fri!!!

Let's press rewind

Kategori: Random

NOOOOO!!!! Jad hade skrivit värsta långa inlägget och så råkade jag radera allt!!!!! Åhhh! Jag orkar inte. Men jag får ta och skriva det igen lite snabbt...

Nu ska ni få veta en liten cool grej. Innan min familj flyttade till det huset som vi bor i nu så bodde vi i en lägenhet. I lägenheten över så bodde det några killar tsm med deras mamma och dom killarna höll alltid på att sjunga och spela piano. När jag och min syster var små så kunde vi inte sova vissa kvällar för de spelade piano klockan 12 på natten :P Nu har iaf två av killarna släppt en musikvideo. Är inte det lite coolt!?!?!?! Ifall det blir värsta kändiskarna i framtiden kommer jag iaf kunna säga att det är min f.d. grannar, haha. Jag tror till och med att vi har en av killarnas (Robert heter han) autograf, hehe. Och nej det var inte jag som frågade om jag kunde få den, det var min syrra och min kompis lillesyrra. Dom ville ha den för att han var med i Idol för några år sedan och kom rätt så långt, han var en av de 20 sista. Nu ska ni iaf få höra deras låt. Jag själv tycker faktist att den är rätt så bra :)


It's a brand new day

Kategori: Random

Guess what?!?! Jag sprang imorse, yeeey! Tror att jag var ute på en runda som är ungefär 3,5 km och det är fett mkt för att vara jag, speciellt när jag inte har tränat på två månader heller. Sen har jag hunnit göra allt den andra som jag ville hinna med också. Nu sitter jag och tittar på Hellcats och senare så tror jag att ska kolla på en ny Irene Huss film som jag såg trailern till, den verkade jättebra och läskig. Men först så ska jag skriva en packlista. Vill ju inte glömma något till Cypern, hehe. Och sorry att jag nämner Cypern i typ varje inlägg men jag kan inte hjälpa det. Längtar ihjäl mig!!


Hellcats gänget

You can't keep a good girl down

Kategori: Random

Hola readers!

Idag har jag varit med mamma på centrum och köpt lite saker inför Cypern (BARA 5 DAGAR KVAR, AHHHHH!!!! :D). Köpte sololja, solkräm och en after sun. När jag kom hem så kollade jag på en film, det blev min låtsas fru. Den var rätt så bra och rolig, och slutet var precis som det brukar vara i sånna filmer. Dom två som man hoppas ska bli tillsammans i slutet av filmen blir det och gifter sig. Direkt efter filmen så tog jag cykeln till Malin där vi hade planerat bakning och 5-kamp. Mycket trevligt! Nu sitter jag hemma och laddar ipoden och försöker planera morgondagen. Försöker övertala mig själv att jag ska vara extra duktig imorgon och göra massa saker. Vill t.ex. hinna med en springtur (var allt för längesen jag tränade, typ två månader sen), städa mitt rum, planera lite vad jag ska packa så mamma hinner tvätta det som är smutsigt och ja....det var väl ungefär det, hehe. Sen är jag fett taggad på att prova göra lite nya frisyrer också. Men jaja jag får se hur det går, om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag kommer orka gå ut och springa, försökte imorse men jag var för lat.
Men nu är klockan way too much så jag tror att jag får ta och säga godnatt nu!

Christina Aguilera

Kategori: Random

Innan jag går och lägger mig så måste jag bara berätta att jag precis såg Burlesque för första gången. Herre min gud vilken bra film, ni som inte har sett den borde verkligen göra det NU!!! Den var verkligen sjukt jävla bra, jag rös till och med två gånger under filmen när de sjöng, hehe. Förutom att tipsa om filmen så tänkte jag tipsa er om att ni kan hyra film gratis från headweb.com. Såg det på Tyras blogg att hon hade en kod så att man kan hyra en film gratis, men skynda er för den gäller bara tills på söndag. Det var jättelätt, gå bara in på headweb.com och bli medlem (tog två sekunder) och sen väljer ni en film och trycker på betala eller vad det nu stod. Sen väljer ni att betala med kampanjkod och så skriver ni in K4M6X8A3P sen var det klart!

Memories

Kategori: Random

Åh jag blir så ledsen. Det känns inte som att det är sommar, kolla ut lixom. Sen sommarlovet började så har det varit bra väder i kanske 10 dagar, suck! Jag är verkligen trött på Sverige, ni anar inte hur skönt det ska bli att få åka bort till värmen. Tänk, för precis ett år sen så var jag på Corfu, en av de bästa resorna i mitt liv kan jag ju säga. Det var första dagen för oss där och jag kommer till och med ihåg några grejer som hände denna dag. Vi var i poolen och badade och så hör vi att någon sätter på någon jättekonstig låt och plötsligt så står alla som jobbar på hotellet och dansar vid poolkanten, vi ba: Whaaaat? :S Vad är det här? Hahahaha, minnen minnen!



Jag som filmat med min mobilkamera det är därför kvaliteten suger men trots det så har den fått ca 2400, hehe. Det skumma är att jag inte ens har lagt ut filmen på youtube, bara på fb. När man kollar på vilken användare som har lagt ut filmen står det min syrras och hennes kompis namn men dom säger också att det inte lagt ut videon...mysko!

Sneak peek

Kategori: Pictures

Friends

Kategori: Random

Är sjukt trött just nu! Egentligen är det rätt konstigt eftersom jag inte har gjort något jobbigt idag. Vet inte om det kan bero på att jag har åkt tåg i sammanlagt två timmar som har gjort mig så seg...? Anyway, nu hade jag tänkt kolla lite på vänner. Var ett bra tag sen som jag kollade på det. Fick lixom den sjätte boxen för mer än ett halvår sen och jag har fortfarande inte kollat klart, hehe. Men bättre sent än aldrig :)

Ifall ni undrar

Kategori: Random

Tänkte bara informera er om att jag sitter hemma i soffan med en stor kladdkaksbit, jordgubbar och en stor klick grädde! :D

Price tag

Kategori: Wanted


Detta får gärna följa med mig hem imorgon när jag åker till stan. Tyvärr så har jag nog inte tillräckligt med pengar men någonting ska jag nog se till att haffa.

Hard work

Kategori: Random

Idag ska vi iväg på knytis med familjen vid fyra tiden och min familj ska stå för efterrätten. Bästa delen om jag får säga det själv. Eftersom hela grejen ska vara rätt så enkel så blir även efterrätten det, och då tänkte vi oss en hallon och blåbärspaj. Och som vanligt så är det jag som står för bakningen i denna familj så det är jag som ska få jobba lite idag.

Beslutsångest...

Kategori: Wanted

Tjena folket!
Idag har jag varit med Malin, haft gäster och sen har jag träffat Malin(igen) och Agnes. Har alltså inte haft så mycket tid för datorn. Snart ska jag sova och btw så är jag så sjuuuuukt jäkla shoppingsugen just nu! Åh det kliar verkligen i fingrarna men jag ska försöka vänta till på tisdag då jag och Agnes har planerat in en liten shopping date. Juste hittaden en kuvertväska idag på rean, kostade 150 kr och så var den stor och beige. Jag tyckte den var rätt så fin men min mamma tyckte bara att den var onödig så jag köpte den inte men jag har tills imorgon på mig att bestämma mig så då tänkte jag att jag kunde lägga upp en bild på hur den ser ut ungefär och så kan ni kära bloggläsare skicka iväg en lite kommenter och säga ifall ni tycker jag ska köpa den eller inte. Ni får vara anonyma ifall ni vill, I don't care, jag vill bara ha lite hjälp här!
Men nu slocknar jag snart, så godnatt! :)


Den såg ut ungefär som den beiga väskan längst fram på bilden.

Light colors

Kategori: Wanted


Detta får gärna flytta in hos mig!