ggabi

Late

Kategori: Random

Även denna dag spenderades på görväln med ett par vänner. Är glad att jag gick dit för imorgon och ett par dagar framöver verkar det som att vädret kommer vara mindre bra, regn och mulet är det som står på smhi. Ser verkligen inte fram emot regn och rusk nu när det är sommarlov men det är väl något man får räkna med om man bor i Sverige... Imorgon har jag inget inplanerat, funderar på att någon gång under dagen baka något. Var sjukt länge sen jag bakade och det senaste dagarna har jag varit galet sötsugen så då passar det bra med bakning. Men vi kanske hörs mer imorgon. Ciao!


Här fick ni en till bild från Albanien :)

Vart ska vi sova inatt?

Kategori: Random

Jag är aktiv idag, två inlägg på en dag lixom, när hände det senast? :P Jag är iaf hemma ikväll, för en gång skull. Rätt skönt faktist, har saknat att bara sitta i soffan med datorn i knät och kolla på någon bra serie. Ikväll blir det nog Keeping up with the Kardashians. Roligaste och skönaste familjen ever! Blir dock inte så många avsnitt för jag vill lägga mig rätt tidigt så att jag är pigg imorgon när jag ska till lövsta med mina vänner. Men vi hörs ♥

I can see you staring there from across the block

Kategori: Pictures

God morgon Sverige!!

Vad har ni för er denna soliga morgon? Själv sitter jag inne framför datorn. Visst låter det kul? Nej men jag ska faktist gå ut snart och rensa ogräs på tomten. Inte för att det låter så kul, men då är jag iaf ute i det fina vädret ;) Borde egentligen ta det lugnt med solen eftersom jag brände mig igår på skansen. Satt och stekte i solen från 10 på morgonen till halv 10 på kvällen!!! 12 timmar alltså, eller okej de sists timmarna så hade vi faktist skugga. Vi hade iaf kul på skansen men jag tror nog inte att jag kommer göra om det, det var rätt jobbigt att sitta i solen hela dagen faktist.

Nu ska jag gå, men först lite Albenien bilder till folket.











Detta får räcka för denna gång.

Allsång

Kategori: Random

Jag känner mig sjukt stressad! Måste vakna vid halv sju imorgon och jag är fortfarande vaken. När jag vaknar ska jag hinna duscha, göra matsäck, käka frulle och fixa mig innan klockan blir halv nio för vid halv nio bär det av till skansen där jag ska vara hela dagen med några kompisar och kolla på allsång på skansen. Åh, jag känner på mig att jag kommer glömma hälften av alla grejer jag ska ha med mig. Sen har jag inga rena kläder att ha på mig heller, bara några gamla och fula tröjor. Och raka benen kan jag inte heller göra för alla rakhyvlar som vi äger ligger i våran resväska som fastnade i budapest igår, kul! Ja med andra ord är jag inte speciellt taggad om jag ska vara ärlig, men jag tror och hoppas att det kommer bli kul när vi väl är där. Godnatt.

I hate goodbyes

Kategori: Random

Då var man hemma igen då. Landade på svensk mark vid åtta tiden idag. Hade ärligt talat kunnat va borta i en vecka till. Kännde verkligen inte för att komma hem än, men nu blev det som det blev. Jag hade det iaf sjukt bra borta i Albenien. Hann göra sjukt mycket, bla. träffa jättemånga släktingar, shoppa lite, käka bounty glass, åka till kusten, klippa mig och mycket mer. Och juste har jag berättat att allt var galet billigt också? En kopp kaffe på ett cafe kostade 8 kr, klippning ca 40 kr, sitta på ett internet cafe i en timme kostade 2,5 kr och maten på restaurangerna var också väldigt billig. Har inte hunnit föra över bilderna från kameran till datorn än men jag lär göra det inom några dagar så då ska ni få se dom :) Så länge så ska ni få höra på en låt som alltid kommer få mig att tänka på denna resa. Jag hörde den nämligen 100 gånger där borta ;)

Rum papa pum, rum papa pum, rum papa pum....!!!!

Albanien

Kategori: Random

Hola!!
Nu var det langesen som jag var inne har men sitter pa internet cafe sa nu far jag passa pa. Jag har det toppen i Albanien. Det ar 42 grader har sa jag ska inte klaga. De forsta dagarna sa akte vi till kusten och solade och badade. Fick faktist lite farg, fast mest pa ryggen for det var dar jag vad vit, men jag tror tyvarr att jag kommer hinna flagna innan jag kommer hem for jag har redan borjat gora det :( Juste jag ska ju komma hem pa sondag men vi funderar pa att byta datum pa vara biljetter sa vi kommer hem senare for vi kanner inte for att komma hem till regniga sverige, men det ar inget som ar sakert sa vi for se hur det blir med det. Men ni for ha det sa bra sa hors vi sen!
Adios amigos :)

You know i do anything for you

Kategori: Random

Är uppe på mitt rum nu och håller på att packa och ni ska bara veta hur tråkigt det är!!! Förut när jag var mindre så älskade jag att packa och tyckte det var jättekul, men inte längre. Imorgon åker jag iaf till Albanien och denna resa kunde vi inte prickat in bätter. För om man tittar på SMHI så kommer det regna de kommande 10 dagarna och i Albanien kommer det vara runt 30 grader :D



Hahaha, ganska så stor skillnad ;)

Från mobilen

Kategori: Random

Lägg dags nu. Är sjukt trött fast det kanske inte är så konstigt eftersom jag har fått på tok för lite sömn de senaste dagarna, fast det har det varit värt för jag har haft askul. Men vi hörs nog imorgon. Godnatt my lovers ;)

10000 myggbett

Kategori: Random

Nu har sommarlovet äntligen dragit igång! Det började igår men att jag drog till skolan, där fick man sina betyg och så var det samling i aulan. Senare på kvällen så var det middag och grillning vid lövsta. Hade askul och sommarlovet kunde inte börjat på ett bättre sätt! ;) Ett litet minus med gårdagen var alla mygg. Herregud, fick typ 20 myggbett på bara händerna fast de har inte börjat klia än så jag hoppas inte det gör det heller. Ikväll fortsätter roligheterna hos en i klassen där det är avskedsfest för två som ska sluta i våran klass, eller det är väl inte kul att några ska sluta men att vi ska ses ikväll :) Nu ska jag sätta mig ute och läsa senaste nummret utav klick!

Memories

Kategori: Random

Åhh vad jag älskar att lyssna på någon bra sommarlåt och titta på alla bilder från Corfu. Det får mig att börja tänka på de två underbara veckorna där nere och alla nya människor man lärde känna. Jag saknar det sjukt mycket men snart är det dags att åka till en ny plats, med fler vänner och skapa nya minnen. Om exakt 43 dagar lyfter planet från arlanda. Yey!

Nu ska jag för en gång skull bjuda lite på mig själv och visa er några snygga bilder ni aldrig sett förr!

Men åh så typiskt, det funkade ju inte att ladda upp de fula bilderna på mig :( Aja då får ni en tråkigt google bild istället då.



Design

Kategori: Random

Gick nyss in på HM's hemsida och såg att de gjort om den. Det var snyggt, men jag tyckte ändå den var lite förvirrande, men jag lär väl vänja mig snart ;)


Vad tycker ni? :)

Last day

Kategori: Random

Imorgon är det klassdag. Det innebär att klassen ska till kallhällsbadet för att sola, bada, grilla och spela brännboll. Mysigt! Har aldrig vart där förut (förutom en gång när vi gick vilse på orienteringen som skulle va på görväln och hamnade på kallhällsbadet, hehe) så vi får se om vi hittar. Ska ta tandemcykeln dit med mina vänner genom skogen så önska oss lycka till! :D

NEW

Kategori: Shopping

I helgen blev jag ägare till ett par levis shorts. Äntligen säger jag bara, har letat efter ett par hur länge som helst nu.

Mina ser inte ut så här, mina är uppvikta nere i kanten och utan slitningar. Funderar dock på att ta fram rivjärnet och pimpa till dom, om jag orkar förstås ;)

20110607

Kategori: Random

Pheew! Jag slapp gräva i soptunnan idag eftersom tydligen så gick det att köpa ett nytt kort på friskis för 20 kr ifall man tappat bort sitt gamla. Hahaha! Tur det alltså. Träffade Agnes också påväg dit så då gjorde hon mig sällskap. Förresten, shit va varmt det är ute, helt insane. Jag håller på att löka sönder här inne så jag tror att jag ska gå ut och lägga mig i solen ett tag och steka. Men vi hörs sen, ciao!

Jwgmdt+mwjatda+dm.g jmadm.m

Kategori: Random

Typiskt mig! Tror ni inte att mitt gymkort är borta? Jag får damp alltså. Det är ALLTID mina saker som ska komma bort. Jag har tappat 100 busskort, pengar, min cykel blev stulen för ett tag sen (fast jag fick tbx den sen), jag har tappat bort 100 nycklar m.m. Fast denna gången är det troligtvis min mamma som har slängt påsen där kortet låg. Hon tycker dock ändå att det är mitt fel -.- (som vanligt). Eftersom jag lagt påsen på golvet i hallen så var det mitt fel. Kom igen, vem har ingen väska, påse eller annat i hallen? Min mamma tycker nämligen att vi inte få ha något i hallen förutom jackor och skor, och det måste ligga i skåpet. Så om jag lägger en påse på golvet ena dagen och så ska jag använda den dagen efter också så måste jag lägga den i mitt rum eller i källaren. Vem orkar lägga påsen på ett annat ställe om man ska använda den dagen efter? Jag blir galen! Jag hatar att tappa bort saker, det är det värsta jag vet, och att mina föräldrar alltid blir sura på mig gör inte saken bättre. Så imorrn blir det att rota i soporna. EUW! Hoppas jag överlever det....:( Nu ska jag oroa mig över mitt gymkort resten av natten. Godnatt.

Boom boom, shake shake, now drop

Kategori: Random

Jag har haft fullt upp sen i onsdags. Det har varit sol och bad (japp årets första dopp, avklarat), middagar, fika, cyklat en massa, studenten, översovningar m.m. Nu är jag för tillfället tillbaka framför datorn. Ska stanna hemma ikväll och ta det lugnt, kanske drar ut och övningskör med pappa om en stund ;)


FÖÖR VI HAR TAGIT STUDEEENTEEN!

Kategori: Random

Ledig idag som sagt, men jag drog ändå till skolan. Jag var nämligen där och kollade på dom som tog studenten. Det var faktist rätt kul. Först så var det utspring och herre min gud va sjukt mycket folk det var där!!! Man såg inte ens studenterna, hahah. Jag och Malin kom dit typ en minut över ett och då hade det redan börjat och det var fullt med människor, men skillade som vi är så lyckades vi ändå komma nästan längst fram ;D Efter utspringet så kollade vi på när alla hoppade på flaken och jag måste faktist säga att SN3:ornas flak ÄGDE SÖÖÖNDER alla andras. Det var skitstort, typ tre gånger större än de andra, de hade skitbra och hög musik och det hade en egen DJ på flaket. Hur grymt är inte det? Sånt flak vill jag också ha när jag tar studenten! Efter två timmar på skolan så åkte jag hem till Malin och efter en stunds vila så drog vi till Görväln. Där satte vi oss på en brygga och chillade med vatten och bullar och efter typ en timme kom Johanna också. Jag somnade nästan på bryggan för det var så skönt. Nu på kvällen när jag såg mig själv i spegeln så såg det även ut som att jag nästan fått lite färg på näsan, men det är kanske inte så konstigt eftersom jag har varit ute hela dagen :P
Nu har jag iaf skrivit klart om mitt intressanta och glamorösa liv så nu hade jag tänkt bjuda på lite bilder från dagen som jag tog med min flashiga mobilkamera :D




Det stora flaket, det kanske inte ser så stort ut på bilden men det var det irl!