ggabi

Lördag

Kategori: Pictures

Gissa vad jag ska göra på lördag!?!?! Längtar!! :D

PERFECT HAIR

Kategori: Hairstyles



Seplar ingen roll vilken färg, frisyr eller längd Lauren Conrad har på sitt hår för det är ändå alltid gorgeous! Jag tror faktist jag tycker hon har det finase håret bland alla i kändsieliten. Skulle göra vad som hellst för det!!!

28 mars 2011

Kategori: Random

Denna dagen har bestått av plugg och träning. Och nu sitter jag och käkar fruktsallad innan jag ska gå och lägga mig. Funderar på om jag ska gå och träna imorrn med men jag vet inte om jag hinner. Har fett måtcket läxor imorgon bla engelska, spanska och matte. Suck... aja vi får se hur det blir.
Vi kanske hörs imorgon. God natt! :)

Lonely

Kategori: Random


Mitt andra hem! Längtar gaaaalet mycket just nu. Känner att jag bara vill åka dit och ta det lugnt och komma bort från allt. Vill träffa släkten och njuta av livet utan några bekymmer, jag mår alltid så bra när jag är där. Måste faktiskt erkänna att det känns lite ensamt ibland när man bor så långt ifrån varandra. Men nu är det bara två och en halv månad kvar så jag får stå ut. Och när jag ändå är igång och snackar om släkten måste jag tillägga att min morfar skulle fyllt år idag. Saknar dig! ♥

%¤&#()%

Kategori: Random

Sitter i soffan och degar. Emma och Andrea sov över här inatt och de åkte hem för ett tag sen så nu sitter jag här själv. Måste egentligen gå upp och städa och göra läxor men jag paaaallar inte.....
Jättekul inlägg jag vet, bajs!

26 mars 2011

Kategori: Random

Hello!

Har spenderat förmiddagen i stan med mamma. Det var tänkt att vi skulle till kista men vi drog till stan istället. Orkade inte kolla runt så mycket i affärerna för det var ÄCKLIGT mycket folk, letade bara efter det jag skulle ha. Hittde en och en halv bikini, en tröja och en shortsdress. Troligen så åker shortsdressen tillbaka för jag tror den är för liten, orkade inte prova den i butiken så jag köpte den och tänkte prova hemma. För hoppningsvis så finns den kvar i en större storlek nästa vecka då jag ska till stan igen, men även om den inte finns så gör det inte så mycket, den va fin, men jag måste inte ha den. Nu ska jag iväg och städa, prova grejerna jag köpte och plugga. Vi kanske hörs senare!

Våffeldagen

Kategori: Random

Jag vet att det är mycket bikinisnack just nu men jag kan inte hjälpa det, jag är iaf fett sur just nu. Den andra bikinin som jag skulle beställt är borta från hemsidan, underdelen finns men inte överdelen..? När jag kollade igår fanns allt kvar nu är allt borta. Aja, imorrn måste jag iaf ta mig till kista eller nåt och kolla om det finns något i butik. Orkar egentligen inte bry mig längre. Nu ska jag iaf göra våfflor, adios!

I hate myself!

Kategori: Random

Åååååååh :''''''''''''''''''( Alltid när jag hittar något plagg som jag bara MÅSTE ha så brukar jag vara rätt snabb med att beställa hem det så fort det kommer ut på internet, men denna gången var jag dum och väntade. Varfööööör? Nu har iaf alla hajtandsbikinis tagit slut på hm's hemsida i mina storlekar så nu kommer jag inte få någon :( :( :( Anledningen till att jag väntade med att beställa denna gången var för att jag va osäker på en annan grej jag tänkte beställa och så tänkte jag "alltid när jag beställer första dagen det kommer ut på internet så brukar det ändå alltid finnas kvar i en månad efter så jag väntar denna gången" och nu är den slut. Aja that's life! Om jag har tur kommer den ut i butiken senare i vår/sommar....

Dream Until, Your Dream Comes True.

Kategori: Pictures

23 mars 2011

Kategori: Wanted

Som ni kanske redan vet om så har jag haft problem med att välja vilka bikinis jag ska köpa från hm men jag har äntligen bestämmt mig nu! Jag har lyckats gå från att vilja ha ca 8 st till 3 eller kanske möjligtvis att jag kommer köpa fyra. Ska dock inte beställe förän i helgen tror jag för jag vill gå till butiken och kollar på en av dom eftersom den tydligen ska finnas i butiken. Men det här är iaf dom som jag hade tänkt köpa:




(fast vanlig trosa)

och kanske denna:

Panik!

Kategori: Random

Ska snart sova men först måste jag försöka hitta min ipod. Var nästan säker på att jag tog med den hem men nu hittar jag den inte, börjar bli orolig. Skulle va typiskt mig om jag har tappat bort den. Aja, jag ska fortsätta leta och om jag inte hittar den så får jag hålla tummarna och hoppas på att den ligger i mitt skåp.
God natt! ♥

21 mars 2011

Kategori: Random

Slutade en timme tidigare idag så jag hade bara en 40 min lång mattelektion och sen var det en feeet håltimme och till slut idrott. Så det var rätt så najs. Nu sitter jag och funderar på hur jag ska klara av denna dagen utan sötsaker när vi för en gång skull har mycket grejer hemma. Har äppelkaka, kokosbollar, chokladkaka och marabou. Känner lixom att jag inte kan låta allt ligga och ruttna så jag kanske tar lite av nått ändå. Nu är det plugg som gäller. Har ett psykologiprov som det bara måste gå bra på med tanke på att jag failt på de tre senaste proven...:'/

Adios!

19 mars 2011

Kategori: Random

Hej!
Gick upp sju imorse då jag skulle iväg på en grej så nu är jag fett trött. Får se hur jag ska överleva kvällen. Nu ska jag iaf ägna några timmar åt plugg, sen kanske jag sover någon timme innan jag drar iväg till mis amigos.
Ha de så bra så hörs vi! :)


Nyss när jag pratade med Malin

Så här vill jag också ha det!

Kategori: Pictures

Negativ

Kategori: Pictures

Trodde att våren var på g men nej nej, tydligen inte. Imorgon ska det snöa igen. Va kul! Nu ska jag gå i ide med mina ipod hörlurar i öronen och dö. Hejdå.

Kalimera

Kategori: Pictures

23:00

Kategori: Random

Sämsta dagen på länge kan jag ju säga. Allt har bara gått fel hela dagen. Kan bero på att jag är inne i en jobbig prov-period just nu. Har 1-2 stora prov i veckan vilket betyder att jag bara sitter inne på mitt rum och läser 24/7. När ett prov är avklarat är det bara börja plugga till nästa. Som ni kanske fattar så suger det! Är så jävla trött på alla läxor, prov, redovisningar, böcker, arbeten m.m. som måste göras. Känner att jag behöver en låååång paus från allt just nu. Skulle faktist inte sitta helt fel med sommarlov eller vad säger ni? Bara 2,5 månader kvar.... står jag ut tills dess? Time will show!

NEVER SAY NEVER!

Kategori: Random

Självklart är jag med i en tävling om att vinna biobiljetter till galapremiären utav filmen Never say never som handlar om...dundundun.... JUSTIN BIEBER! Tävlingen hittar ni på http://justindrewbieber.blogg.se/. Chansen att man vinner är kanske inte så stor eftersom ca 300 är med och tävlar, men som sagt, never say never! :D

13 mars 2011

Kategori: Random

Tja! Hoppas ni som läser har det roligare än mig denna söndag. Sitter nämligen och pluggar till ett geografi prov och det är fett tråkigt. Tog en liten paus för att kolla upp en sak på datorn bara men jag ska fortsätta med plugget nu. Senare ikväll så blir det träning som avslut på denna tråkigt dag. Skönt! Vi får se om jag uppdaterar mer idag, annars får ni har det så bra så länge.

Vi hörs :)

BEST!

Kategori: Pictures

Otur

Kategori: Random

Jag måste bara berätta att jag är så jävla klantig! Skulle gå till bussen imorse och så såg jag att det var ca 6 plusgrade ute så jag tänkte men då får det fan ta och bli premiär för conversen idag då. Så jag sätter på mig jacka och skor och går ut och vad händer då? Jo jag gör vääärsta vurpan och tror ni inte att min mobil ramlar ner också och att locket för bateriet ramlar av och flyger iväg? Och som grädde på moset så är mina grannar ute och ser allt detta. Kul, jättekul!!! Varför ska jag alltid ramla när jag är själv utan någon kompis eller nått och dessutom framför t.ex. min grannar en någon från skolan? Är man med en kompis när man ramlar så kan man ju iaf skratta åt det men är man själv är det ju fett pinsamt!

00:12

Kategori: Random

Är feta trött! Var och tränade idag efter skolan så det är nog det som gör att jag känner mig så död just nu. Sen har jag käkat som en jävla gris de två senaste dagarna så på något konstig sätt känns det som att allt skräp också gjort mig trött...(?) Funderar på att från och med på måndag sluta käka onyttiga saker(=godis, snacks, bullar m.m.) på vardagar och sen på fredagar, lördagar och söndag så får jag proppa i mig vad fan jag vill. Anledningen är för att jag stoppar i mig så mkt skräp så det inte är sant, mina päron börjar till och med bli lite oroliga och då är det illa. Jag får se hur det ska gå, men nu har jag bestämt mig att jag SKA klara iaf en vecka! Men nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorgon.
Sov så gott! :)

Paus

Kategori: Pictures





En av de bästa serierna någonsin. Börjar i april igen, lääääängtar!

SONGS IN REAL LIFE!

Kategori: Random

10 mars 2011

Kategori: Random

Åh jag är fett irriterad, skulle äntligen måla mina naglar idag och tror ni inte att nagellacket typ tar slut när jag har tre fingrer kvar? Typiskt! Det händer mig alltid så nu är nagellacket på tre av fingrarna jätteklumpigt men jag pallar inte ta bort det. Nu ska jag iaf äta upp min choklad och dricka upp min cola sen hoppar jag ner i sängen!
God natt! :)

Let's go!

Kategori: Random

F1 trött och godis sugen (f1 cool jag är som skriver f1) . Hade jag inte redan borsta hade jag lätt gått ner och hämtat choklad.
Jaja, god natt!

Bara för att...

Kategori: Random

..Amran så gärna ville vara med i min blogg. Jag förstår ju henne, vem vill inte var med i min stora blogg (sveriges största)lixom? Tyckte iaf att hon var värd lite uppmärksamhet för en gång skull så här har ni henne, Amran Egal!!!!! I know that you love me :D

Memories

Kategori: Random

Tjabba tjena hallå! Haha kommer ni ihåg den låten? :D
Idag började skolan igen och jag kan säga att jag är redan skoltrött. Lyckat! Aja nu har ju iaf mer än halva ettan gått så snart är det ju sommarlov, om värmen hade tänkt komma dvs. Igår var jag med Malin och det var tänkt att vi skulle plugga men jag kan ju inte påstå att vi fick så mycket gjort. Vi började prata om roliga minnen istället. De flesta minnen var från Corfu och fan va kul vi hade dom två veckorna alltså! Längtar ihjäl mig till denna sommar för på något konstigt vis så är allt mycket roligare när det är varmt ute... Sen så ska ju även jag och Malin till Cypern i sommar, så jag längtar ju till det också så klart. Hoppas den resan blir lika roliga om inte roligare :D Sen var jag med om lite mindre trevliga saker igår också, käkade en fett ofräsh pizza med rutten tomat på, rött kebabkött och brosk i, fyfan alltså, jag mår illa bara jag tänker på det. Tyckte det var viktig information jag behövde dela mig mig av. Nu måste jag gå, mina böcker ropar på mig.

Bye! ♥

Can't help it!

Kategori: Random

Känner mig lite nördig här men jag måste bara lägga upp denna video också. Asså herre min gud, jag visste inte att det fanns så charmiga personer, om någon som läser det här känner en så här charmig kille här i Sverige, call me!

Bieber Fever

Kategori: Pictures

Ja, jag måste faktiskt erkänna att jag har drabbats lite av Bieber Fever. Vad finns det att inte gilla med Justin Bieber lixom? Han är snygg, han har vissa bra låtar(och nej jag säger inte att det är de bästa låtarna som existerat men dom är ändå bra), han spelar gitarr, han kan dansa och han verkar vara jättecharmig. Och det här som alla säger att han ser så barnslig och liten ut kan jag inte riktigt hålla med om, det var mer för några år sedan men nu har han vuxit och han har redan fyllt 17, han är alltså äldre än mig. Har ni sett hans nya frilla också? Assnygg! Tyckte inte den förra frillan va så ful men med denna frisyren ser han äldre och mer mogen ut.






Kolla på denna video så ser ni vad jag menar med att han verkar charmig!!!! Om ni inte orkar se hela videon så kan ni spola fram till 3:30. Skulle inte tack nej till att byta plats med Debby Ryan (hon i videon) direkt. Synd bara att Justin redan har en tjej vid sin sida....


Resume

Kategori: Random

Tjenare alla pussgurkor(?)!

Evigheter sen jag skrev här känns det som. Början av lovet sög så jag trodde att jag skulle ha tråkigt hela resten av lovet också men så blev det icke. Har haft så mycket att göra så jag har tyvärr inte hunnit blogga något. Lovet börjad med en filmkväll, sen var jag hemma i två dagar och gjorde ingenting och i måndags drog aktiviteterna igång. Var i kista, hade filmkväll, träffade folk från min gamla klass, var och bowlade, gick på handledarkurs med pappsen min (det var skittråkigt, trodde jag skulle somna), tränade, bakade morotskaka (och käkade upp nästan hela) med några kompisar och kollade på avatar, tränade och träffade en kompis nu på kvällen. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra men det blir väl antagligen plugg och på söndag ska jag förhoppningsvis träna och sen blir det pizza eller något annat gott eftersom mamma och pappa inte är hemma. Så ifall någon undrat hur jag spenderat mitt lov så vet ni det nu ;)

00.25

Kategori: Random

Tja! Snabb update till alla som gått och undrat vart jag har varit idag (för det är sååå många som bryr sig). Har spenderat dagen i kista med Hanna. Trevligt, klippte mig och sen så gick vi runt och kollade kläder. Vi hittade även ÖB i kista så vi gick in där och blev galna när vi såg att hela nedervårningen var fullproppade med gott och BILLIGT godis. Vi köpte lite godsaker där och sen så åkte vi hem. Hittade inte mitt halsband men jag får ta och gå till jakan eller någon dag och köpa det ;)

Nu är det en dejt med sängen som gäller.
Goten Natten!