ggabi

Nu blev jag ledsen i ögat :'(

Kategori: Random

Mikael Persbrant

Kategori: Random


Den här mannen måste ha de coolaste ögonen ever!

Summertime

Kategori: Pictures



(Jag är så konstig, jag gillar bilden här uppe, men jag vet inte varför, man ser ju typ inget på den)



En sak som jag gör rätt ofta är att kolla tillbaka på massa bilder som man har tagit. Älskar att göra det, brukar sätta på itunes och sen kan jag sitta där och kolla på bilder i typ en timme. Gör det flera gånger i veckan, och jag kollar typ alltid på samma bilder, men jag tröttnar aldrig. Cypern bilderna t.ex. vet inte hur många gånger jag har kollat på dom.

I'm so excited

Kategori: Random

Har sett att Vinny har skrivit två tweets om att han ska vara med i 90210. Kan knappt tro att det är sant, är så lycklig! Jag har däremot svårt att tänka mig hur han ska passa in i serien, eller vem han ska spela, men aja, det blir säkert skit bra, det är ju Vinny lixom :D



Tumblr_lfyvzhghsp1qd23jbo1_500_large
+
Tumblr_lti4e41kpt1qiauoio1_500_large
=SANT

Fundering

Kategori: Random

Snart är det lov. Bara två lektionen kvar innan en veckas frihet.
En sak som jag har funderat på: varför ska alla på maskerad/halloweenparty denna helg? Det är väl nästa helg som det är halloween, eller har jag fel?

Neckless

Kategori: Random

Åh jag blir helt tokig. Varje gång jag går in på ellinoraks blogg så ser jag alltid massa snygga halsband som hon har köpt. Jag vill också ha! Fast jag känner att jag behöver nya kläder mer än smycken just nu.

Tumblr_lrwyp9xf3h1r3bdgho1_1280_large
Bli3_large

Skräckis

Kategori: Random

Är jätte sugen på att se skräckfilm, vill se paranormal activity 2 och 3. Synd bara att jag drunknar i läxor ända fram tills jullovet typ. Nu förstår jag varför alla säger att tvåan är tuffast. Vi har minst ett prov i veckan plus ett ton med läxor och lite redovisningar. Så fort man är klar med ett prov så måste man börja plugga till nästa. Längtar redan tills nästa sommarlov, hahaha!


Weeehoo

Kategori: Random

Har kollat klart på det sista avsnittet av Jersey Shore säsong 4 nu. Dom var i Italien denna gång och det var faktist rätt så tråkigt, men det ska komma en ny säsong där de är i Sea Side igen. Yeey! Har pratat lite med Amran om det och vi har en känsla av att det är den sista säsongen som de kommer göra. Hoppas vi har fel, för om det är sista säsongen så kommer jag gråta, hahaha! Men egentligen så kanske det räcker nu, för dom som är med i serien är typ 30 år, eller iaf killarna. Aja, nu ska jag fortsätta kolla på resten av serierna som jag missat denna vecka.
Ciao!

No time

Kategori: Random

Tjenare. Tänkte bara säg att jag har så sjukt mycket att göra just nu och jag vet inte riktigt när jag kommer få tid för bloggen, så förvänta er inte så många inlägg i veckan.
Godnatt.

Innan jag lägger mig

Kategori: Random

Kom på att jag har glömt berätta att jag fick min "donut" från stylebytyra förra veckan. Eftersom jag har lite uppklippt hår så var det lite svårt att göra frisyrer med den för det korta håret åkte ut från "donuten" och sen så kunde jag bara göra en av de tre frisyrersna som det stod att man kunde göra, men det var som sagt pga mitt uppklippta hår. Men när jag fick in allt hår i bullen så blev det bra, bättre än med min hemmagjorda donut som jag gjorde av strumpor, tror nog att den var för liten, hehe. Men om jag orkar så tror jag att jag ska använda "donuten" imorgon i skolan så då kanske jag även kan ta kort på den och visa för er ;) Och ja, jag vet att jag änvände ordet donut typ 10 gången, men whatever, klockan är tolv och jag är trött.
Godnatt! ;)

Set fire to the rain

Kategori: Random

Mamma

Kategori: Random

Åh jag är så avundsjuk på min mamma. Hon har skaffat en iphone, min mamma som inte ens är teknisk eller fattar så mycket om mobiler har en iphone lixom. Hahaha men jag är glad ändå för nu har vi en iphone i familjen så då kan jag sno hennes och leka med den när jag har tråkigt :D Sen så förtjänar faktist mamma en bra telefon för en gång skulle för hon har alltid tagit min och min syrras gamla mobiler och så har vi fått nya.

JUUUUPITER

Kategori: Random

OMG! Måste bara säga att jag har sett jupiter med mina bara ögon! Säger bara synd för alla er töntar som går och lägger er typ 10 (Malin och Bella bla.) för nu missade ni det. Hahaha! Där ser ni, ibland lönar det sig att vara vaken länge :D
NU MÅSTE JAG SOVA GODNATT.

Händelserik dag

Kategori: Random

Kemiprovet är äntligen över, vet inte hur det gick men aja, orkar inte bry mig faktist. Drog till gymmet med mina homies Amrna och Dana och herre gud vad kul jag hade. Asså ärligt talat så måste friskisbesöken vara veckornas höjdpunkter. Händer alltid något roligt där, specillt idag. Hahaha Dana jag vet att du tycker att what happends in friskis stays in friskis, men det kan du fet glömma! Kommer ha underbara historier att berätta om imorgon i skolan för de andra.
Eftersom läxorna tagit över mitt liv den senaste tiden så har jag inte hunnit kolla på mina serier så jag ska göra det nu innan jag går och lägger mig. Börjar med 90210!
Godnatt!

Tips

Kategori: Random

Som ni märkt så är jag inte så aktiv på bloggfronten just nu så jag tänkte ta och tipsa er om en blogg som Dana tipsade mig om. Felicia Frithiof. Älskar hennes kläder, hennes bilder, hennes tips och ja, allt!


Bild från hennes blogg. SÅ FIN!!

Love life

Kategori: Random

Nu förstår jag varför alla sa att tvåan kommer bli det tuffaste året. Redan nu har vi minst ett prov inplanerat varje vecka fram tills vecka 46 plus läxor och arbeten man kommer få. U N D E R B A R T!

STHLM

Kategori: Random

Var i stan för att kolla på bio med min mamma och syster i helgen. Vi såg En midnatt i Paris och den sög, det tyckte vi alla tre, så kolla inte på den. Inte värt det. Det var egentligen inte det jag ville säga utan när vi vad i stan så började jag inse att jag faktist tycker om Stockholm! Har hela tiden gått runt och sagt hur mycket jag hatar Stockholm och hur tråkigt det är här, men det är faktist rätt mysigt.
Började även drömma om att flytta till stan om ett par år när jag slutat gymnasiet. Det är lite för öde för mig här ute i Jakan, tycker mycket mer om när det finns massa folk ute på gatorna och det är lite mer livat. 
Lite osäkert om min dröm kommer gå i uppfyllelse däremot. För det första så är det galet svårt att hitta lägenheter inne i stan och för det andra så är det sjukt dyrt så jag vet inte riktigt om jag kommer ha råd med det, men vi får väl hoppas på det bästa.




0057

Kategori: Random

För någon timme sen så kände jag bara, åh orkar inte med bloggen längre, men nu fick jag värsta suget, känner däremot att klockan börjar blir lite för mycket så förhoppningsvis så kommer det upp ett par inlägg imorgon istället.
God natt! :)

It's the risk that I'm taking

Kategori: Wanted



Är så sjukt sugen på att köpa denna donut från style by tyra. Det är ju dessutom fri frakt så jag tror faktist att jag ska slå till. Får dock vänta tills imorgon eftersom jag inte kan betala med mitt kort på internet så mamma måste göra det.

Bueno

Kategori: Pictures








This is what I'm made of

Kategori: Random

Ska snart stänga av datorn och sen ta en dusch innan jag går och lägger mig. Måste bara berätta att jag är så sjukt mätt på sötsaker nu. Har proppat i men en massa skit  hela helgen, och jag blir så irriterad på mig själv för jag kan aldrig sluta äta. Även fast jag mår illa för att jag har ätit för mycket och en skål med chips t.ex. står framme så måste jag ta, jag kan lixom inte låta bli. Aja whatever!

Today I don't feel like doing anything

Kategori: Random

Åh jag har ångest! Har för mycket jag vill hinna med idag men jag vet att det aldig kommer gå. Måste plugga till veckans prov, åka till centrum och fixa lite grejer, åka till outlet och kolla en annan grej, åka till kista och kolla ytterligare en annan grej och till sista träna. Gaaah, vet inte hur jag ska göra, men en bra idee är väl iaf att börjar med att käka frukost.
Höres!

Tumblr_lsfjbki4sy1qlcllvo1_500_large