ggabi

Saker jag stör mig på

Kategori: Random

Det mest irriterande som finns är när folk andas "högt". Eller jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men när man hör varje andetag personen tar. Så himla irriterande!!!
Sen hatar jag även folk som äter "högt". Hmmm...det här blir lite svårare att förklara. Men de finns folk som tuggar på saker så att de låter asmycket. Min syrra är ett perfekt exempel. Hon satt och tuggade på Marabou igår och herre Gud va det lät. Hon kunde inte tugga i vecken mellan rutorna utan hon skulle tugga mitt på varje ruta varje gång vilket lät jättemycket.

Kungsan

Kategori: Random

Det sägs att de japanska körsbärsträden på Kungsträdgården redan har blommat. Jag kommer gråta ifall jag missar att se de live i år också. Ska till stan på lördag så jag hoppas innerligt att blommorna sitter kvar. Annars slår jag mig själv för att jag inte åkte in tidigare. Men att åka på måndag passar mig bäst. För jag spanade även in vädret och såg att det ska vara mulet både imorgon och på söndag och man vill ju åka dit när det är bra väder.

Ögongodis

Kategori: Random

Sitter och kollar på let's dance och började diskutera med mamma om hur gammal Anton Hysen är. Mamma gissade på att han var 92a och jag blev aschockad. Trodde han var mycket äldre, kanske 25, så jag var tvungen att kolla upp det. Mamma hade fel men det hade jag också, han var tydligen 90a. Jag tror inte att jag har insett att jag börjar bli äldre för när jag hör ordet 90 så tänker jag att man är yngre än 20. Men det är man ju inte, man är 22. Så när jag hör att han är 22 så låter det bättre i mina öron än att säga 90a.


Swag, swag, swag on you, chillin' by the fire while we eating fondue

Kategori: Random

Läste precis att Justin Bieber kommer till Sverige under sin världsturné. Turnén kommer vara efter hans nya platta släpps vilket är någon gång i juni eller juli, så jag skulle tippa på att hans första besök i Sverige blir någon gång i höst. Hade någon frågat mig för två månader sen om jag hade velat gå hade jag nog svarat nej, men nu vet jag inte, har blivit lite osäker. Gillar hans senaste låt och så kan jag ju alla hans gamla låtar utan till. Känns som att jag skulle ångra mig i efterhand ifall jag inte gick. Så var det med Drake. Vill inte att de ska hända igen, så jag tror nog att jag ska kriga för biljetter när de kommer ut. Måste dock hitta någon att gå med, ingen av mina kompisar är värsta fanet men jag får övertala någon. Har redan en in my mind...;)

Pissed

Kategori: Random

Just nu känner jag bara FML. Finns inget som är bra just nu. Allt är stressigt och det roligaste som jag har se fram emot är typ sommarlovet. Kul liv! Det ända jag gör om dagarna är att plugga och ändå så går jag hela tiden runt och oroar mig för ifall jag ens kommer lyckas få vg på provet jag precis skrev. Jag orkar verkligen inte längre, ska jag vara ärlig så är inte samnatur en linje jag rekommenderar. Linjen finns iofs inte kvar, nu heter de natursam men jag tror bara att det är någon enstaka kurs som skiljer dom åt.
Tror seriöst inte att det är hälsosamt att plugga så mycket som vi i min klass gör. Man börjar skolan strax innan tio, 8.20 om man har otur, kommer hem 3-5 börjar plugga på direkten och slutar typ vid 9. Helt stört om man tänker efter. Och för att inte tala om loven. Såklart så har vi alltid några lärare som ska komma med prov dagen efter ett lov är slut. Får man ens göra så?

So you know

Kategori: Random

Självklart ska det stå TUMMEN UPP i inlägget nedanför och inte tuppen. Gissar på att det var spell check som ändrade.

SBT

Kategori: Shopping

Låg ett paket i brevlådan när jag kom hem idag. Det var en usabikini från style by tyra. Sjukt snygg är den men inte särskilt bekväm om jag säger så. Liten trosa, och smal överdel. Trosan är bara allmänt liten i modellen men överdelen där emot...kanske inte den som är liten, utan jag som är stor. Men jag behåller den, det funkar men det är absolut ingen bada-vilt-i-havet-bikini. Mer ligga-still-i-solen-och-ta-ett-lugnt-dopp. Så får va lite försiktigt och inte hoppa runt i den så att ingen kroppsdel även hoppar ut, haha. Kostade ca 270 kr, köpte den när det var 20% rabatt på hela hemsidan, så that's why. Fick hem den på två dagar dessutom så tuppen upp för den snabba leveransen också.

16:15

Kategori: Random

Har pluggat till ett jävla biologiprov i typ en vecka, och så hade vi provet idag och vet ni hur det gick? SÄMST! Usch vill inte ens prata mer om det. Är så himla trött på plugg nu så har bestämt mig för att inte öppna en enda bok idag.

Indian

Kategori: Wanted

Har hittat en skitsnygg väska också. Synd att jag precis köpte en annan bara, och jag visste att om jag skulle köpa den väskan som jag köpte så skulle jag hitta en annan senare som jag hellre hade velat ha, och så händer det... Hade jag däremot inte köpt väskan så hade jag aldrig hittat den här heller. Typiskt min tur alltså...

Have 2 have ASAP

Kategori: Random

Såg på Danas blogg att hon lagt upp bilder på skor och jag blev genast kär i ett av paren. Perfekta sommarklackarna! Färgglada och det passar mig perfekt eftersom jag nästan bara har svarta, vita och gråa kläder. Och till brunbrända ben också, mums! Behöver dock lite hjälp, finns i blått och orangeröd, vilken färg skulle passa mig bäst? Tycker båda är skitsnygga, men jag fastnade nästan lite mer för de blåa, men när jag pratade med mamma så sa hon att hon tycker jag borde köpa de orangeröda, typiskt! Så please heeelp!

Längtan

Kategori: Random

Älskar känslan när det är sommar, vädret är piss här hemma i Sverige och man ska åka utomlands till ett varmt land. Kanske någonstans runt Medelhavet.
Man blir som ett litet barn, kan inte sova natten innan för att man är så förväntansfull. Men tiden går och tills slut så har man landat, hämtat sitt bagage och ska gå ut från flygplatsen. Det är det där första steget ut i värmen som jag längtar efter. Värmen kommer nästan lite som en chock för kroppen, det känns kvavt, doften från alla växter kommer som en våg och man hör ljudet från alla syrsorna. Det är denna stund som är bäst, det är nu man har hela semestern framför sig.

"Jag var mobbad" Nej det var du inte alls!

Kategori: Random

Sitter och kollar på en intervju med Therese Alshammar och självklart så säger hon, precis som alla andra kändisar, att hon var mobbad när hon var liten och att hon ser hennes framgång som en revansch. Jag är så trött på att höra det där. Finns det en kändis som inte har sagt det förr. Nej jag tror faktiskt aldrig jag har hört någon känd person säga, jag hade det bra när jag var liten och hade massa vänner. Konstigt det där...

J.A.G.D.Ö.R.

Kategori: Random

When you're ready, just say you're ready

Kategori: Random

Har varit rätt upptagen de senaste dagarna, där av den dåliga updaten. Det har vart allt från födelsedagsfirande, till träning, till sleepover, till plugg. Om man bortser från plugget och vädret har lovet alltså varit ganska så ok. Jag vet dock en som haft det bättre än vissa andra, hon heter Amran Egal. Snackade med henne idag och förhörde henne lite om London. Kan säga att jag är avundsjuk big time!! Men min tur kommer väl också någon gång....I hope.

Candypig

Kategori: Random

Jag har seriöst ett sockerberoende. Ni tror att jag överdriver men nej, i torsdag så köpte jag liksom ett kilo godis till mig själv, sen så fick jag ett påskägg, lindthare och lindtkulor igår också. Jag börjar praktiskt taget mina dagar med socker och avslutar dom på exakt samma sätt. Känner att de börjar gå överstyr nu så när lovet är slut, då blir det godis och annat gott BARA på helgerna.
/Gabi som inte har käkat någon frukost än men sitter i soffan med....

AP

Kategori: Random

Och juste, ang inlägget med badvakten, fick höra att jag tydligen redan lagt upp de. Måste ha glömt det, men då fick det bli en liten repris.

Matkoma

Kategori: Random

Hahaha ang förra inlägget, matkoman måste ha gjort så att jag skrev fel. Ligger i gästernas soffa liksom? Jag var ju gäst, så hur tänkte jag där?
Men iaf, åh herre vad jag åt! Första gången vi satte oss ner vid matbordet så käkade vi massa mat, blev PROPPMÄTT. Sen tog vi fram våra påskägg och började äta godis då mamma kommer in och säger: det vi precis åt var tydligen förrätten, vi ska snart äta huvudrätten... Jag ba, skämtar du med mig eller? Vi åt ju nyss värsta maten, men precis som mamma sa så kom det in mer mat, trodde seriöst att jag skulle avlida efter andra omgången. Var tvungen att gå från bordet och lägga mig i deras soffa, hahah! Känner att jag har ätit för hela året idag.

Påskafton

Kategori: Random

Ligger i gästernas soffa i värdens matkoma, det är halt sjukt. Har aldrig varit så mätt.

Aqua park

Kategori: Pictures

Jag har sett ett litet roligt samband mellan två bilder som jag har tänkt visa jätte länge, men det har bara aldrig blivit av, men nu så. Tror det bara är ett roligt sammanträffande men ändå, lite komiskt är det faktiskt.

Kolla vart det ser ut som att badvakten tittar på första bilden och sen kollar ni vart han kollar på bild nummer två och vart han har handen. Har markerat blicken med röda linjer och handen med en svart ring så att ni ska fatta vad jag menar.

Turn up the music

Kategori: Random

Som jag skrev innan så har jag gjort nada typ hela dagen. Har för första gången på riktigt länge bara chillat och inte gjort en läxa, inte städat mitt rum eller något. Men nu börjar jag faktiskt bli lite rastlös. Inte så många bloggar som uppdaterar, inte så många som uppdaterar på instagram och facebook är också rätt dött. Tänkte kolla på en massa serier som jag har missat de senaste veckorna men tydligen så har de också tagit en paus. Allt det jag brukar göra när jag har tråkigt går inte att göra alltså. Lär dö av uttråkighet. Haha nu började jag tänka på det vi tjejer sa lite på skoj tidigare idag, tänk om vi skulle ha en lägenhet tillsammans? Seriöst, vi skulle aldrig haft en tråkigt stund. Haha jag drömmer för mycket.

24 hours

Kategori: Random

Hahahahhahahaha det har varit ett minnesvärt dygn. ÄNTLIGEN så är det min tur att tracka min vänner. De har mobbat mig i typ tre månader men nu är dags för payback. Bow yaw!
För er som inte vet så var jag på fest hos Bella (och ja jag hade visste kul Emma och Bella). Efter festen så var vi ett gäng som sov över.
Herre Gud, vi la oss runt 4 och när vaknade de första tror ni? Innan nio!!! Vem gör det? Seriöst. Och själv klart börjar de skrika och skratta så att alla vaknar...
När vi väl var uppe så började vi på vår berömda pannkaksfrukost. Lika god som vanligt. Efter frukosten så låg vi bara i sängarna och jäste i ett par timmar. Så himla skönt att bara ligga och göra ingenting.

Denim

Kategori: Wanted

Vill gifta mig med den här jackan. Fick låna den av en kompis när jag skulle på en fest med 80-tals tema och jag blev verkligen såld! Har den fortfarande här hemma hos mig så varje gång jag går förbi den så måste jag stanna upp och dregla lite.
Det är hans pappas jacka som han köpte på 70-talet så slitningarna är naturliga och jackan har även blekts genom åren. Om ni kollar på vänsterarmen så ser ni en mörkare blå fläck, där satt ett märke förut så det är alltså den färgen som jackan hade från början. Sen är den även ganska stor vilket jag tycker är skit snyggt, det blir typ som en oversize jeansjacka på mig. Love it!

It isn't over yet

Kategori: Random

Märkte precis att allt är helt cp med kategorierna. Trycker ni på hairstyles tex. så kan det komma upp en bild på en kaka jag har bakat och ja sånna där grejer. Tydligen så måste man välja kategori varje gång man bloggar från mobilen för att det ska bli rätt men det visste jag inte... För börja göra det från och med nu.

Hataaaaaaa november

Kategori: Random

Love it när jag får sms från mina kompisar som är ute på krogen medan jag sitter här hemma och ska sova...... Ingen förstår nog hur mycket jag vill gråta, S E R I Ö S T!!!

Wanties

Kategori: Wanted

Pinsam tjej

Kategori: Outfits

Har kommit fram till en grej. Jag ska alltid säga så dumma och korkade saker och gärna till folk som jag inte känner så bra eller precis har träffat. Bra första intryck liksom. Har hur många pinsamma grejer som helst som jag har sagt. Det bästa skulle nog vara om jag höll tyst härdan efter och inte pratade med folk alls.

Gårdagens 80-tals outfit och hår

Kategori: Outfits

Linne - H&M
Kjol - Agnes
Jeansjacka(som jag blev kär i) - Antons
Och så vågade jag håret med en vågtång.

Give them to me

Kategori: Wanted

Drömmer om att äga dessa skor. Från style by Tyra för ca 350 kr tror jag. Mums!

We're growing up

Kategori: Shopping

Kommer alltid på saker att skriva mitt i natten. Har typ fem olika inlägg i skallen. Ska däremot upp skit tidigt imorgon och träna så tror inte det är så bra att jag spenderar hela natten med mobilen i handen. Men kan iaf säga att jag har varit på en 18 års fest ikväll. Denna gång var det Amandas tur. Det var 80 tals tema. Drog hem till Agnes innan för att fluffa till håret och som vanligt när jag är där så slutar det även med att jag byter ut min outfit så att 70% av det jag har på mig är hennes. Haha, den här gången var 20% av outfiten dessutom Antons (her boyfriend). Och ja outfiten var ett av de andra fem inläggen men det berättar jag mer om imorgon. Godnatt!