ggabi

Vad säger ni?

Kategori: Wanted

Ska jag slå till eller inte? Känns ju som en typisk Gabi klänning.

Ombre

Kategori: Random

Har länge sagt att jag vill färga håret ljusare nertill. Hade som mål att göra de innan sommarlovet var slut.
Så vips, sådär tolv timmar innan jag skulle sitta vid skolbänken satt jag i mitt badrum med färg och folie i håret. Var nervös som bara den. Trodde mitt hår skulle bli grönt, att de skulle ramla av eller att de inte skulle hända något alls. De blev inte som jag fruktade, utan de blev väldigt lyckat faktiskt. Allt tack vare Dana som hjälpte mig. Hade aldrig klarat det utan henne.

Sommar och sol (regn) vi har kort tight kjol

Kategori: Random

Sommarlovet börjar lida mot sitt slut. Lite sorgligt faktiskt. Även fast vi inte har haft de bästa vädret så kommer jag sakna att va ledig och bara chilla. Eller okej chilla och chilla vet jag väl inte. Har ändå jobbat rätt mycket. På de senaste tio dagarna så har jag bara varit ledig två dagar så den här lediga söndagen var vääääääldigt efterlängtad.

En till sorglig sak. För varje gång man går hem från jobbet så kanske man säger hejdå till sina kollegor för sista gången. De vet man inte för man vet inte om man själv kommer komma tillbaka nästa sommar eller om de andra kommer göra det. Ganska synd faktiskt när det är några man kommer bra överens med och kommit rätt nära. Men life goes on och man kan ju träffas ändå.

Såhär kul har jag just nu

Kategori: Random

Mulet

Kategori: Random

Jag trodde de skulle vara fint väder hela helgen, men tydligen inte. Men det gör mig inte så mycket. Jag ska ändå jobba sex dagar i sträck nu så det får gärna vara dåligt väder hela veckan faktiskt.

Sen börjar ju skolan snart också. Har haft mitt längsta lov någonsin typ men känner ändå inte att det räcker. Kunde gärna varit ledig ett tag till. Men jag ska inte klaga. Jag vet folk som börjar skolan nu på måndag och själv börjar jag nästa måndag, 27 augusti alltså. Helt sjukt, det är nu nästan september. Men det här långa lovet var verkligen behövligt. Kommer ihåg hur vi höll på att spy av allt plugg i slutet av tvåan. Men nu är det nya tag som gäller. Sista året, sen är vi klara med gymnasiet också. Gud va tiden går fort ändå...

Godnatt

Kategori: Random

Jag är trött som fan men jag tänkte att jag måste skriva lite innan jag somnar. Har inte varit så bra med uppdateringen de senaste dagarna. I torsdags var det presentshopping och jobb som stod på schemat. Inget speciellt alltså.
Idag har jag chillat hos Malin och varit på middag och firat Emma som fyller 18 på söndag. Avis som bara den. Jag vill också fylla år! Vi hade de trevligt i alla fall. Blev en massa Ayia Napa snack också, svårt att undvika tyvärr. Det är de enda som finns i våra huvuden just nu....

Sängen kallar

Kategori: Random

Klockan är mycket och jag borde gå och lägga mig. Har en massa som ska göras imorgon. Problemet är att jag typ inte vågar gå och lägga mig. Hade en helvetes natt igår och vill inte vara med om det igen. Mina dagar är rätt så hostfria men när kvällen och nätterna kommer så vänder det och blir hemskt. Var vaken till halv fyra igår och bara hostade. Försökte till och med sätta mig upp och sova men det funkade inte. Är det någon som har något bra tips på vad jag kan göra? Har redan tabletter som jag käkar och så försöker jag att dricka te ganska så ofta, finns det något mer man kan göra? När är det man ska äta glass? Blandar alltid ihop det och de känns som att alla säger olika också...

"Gabi 13 år"

Kategori: Outfits

Snilleblixt

Kategori:

Fick en snilleblixt gällande mitt rum. Vill göra lite ändringar, är så trött på hur det ser ut för tillfället. Just nu har jag en grå fondvägg med blommor på och resten av väggarna är vita. Mitt problem är fondväggen. Tycker den är så tråkig så den ryker. Har tänk ersätta den med bilder och lite bokstäver.

Känner jag mig själv rätt så kommer det ta en jävla tid innan detta blir av. Kanske ska satsa på att försöka fixa allt nästa lov? Då har jag gott om tid på mig att fixa allt material tills dess.
Min fondvägg:

Snabb genomgång

Kategori: Random

Jag har sommarlov och det har tydligen min blogg också haft. Men nu är det slut på det. Som ni ser så är den förra designen borta också. Var så himla trött på den så jag var tvungen att ta bort den. Eftersom jag suger på allt som har med design att göra så får denna färdiga standard designen duga tills jag orkar försöka fixa något annat.

Men ja, vad har hänt den senaste månaden då? Jo jag har vart i både Turkiet och på Cypern, sen har jag jobbat en massa och fått besök av skåningar. Har varit sjuk i över en vecka också men jag hoppas på att det snart är över.
Innan det är försent så ska ni få lite semesterbilder.