ggabi

Weirdow

Kategori: Random

Jag är bara för konstig! När klockan är halv 12 kommer jag på att jag ska lägga mig på golvet och se hur många situps jag klarar av, samt försöka slå mitt rekord i plankan och prova göra armhävningar. Till sist kom jag på att jag även var tvungen att prova om jag har kvar min vighet, men icke! Förut kunde jag "lägga" mig på mage och sen böja upp kroppen i en båge så att mitt huvud och fötterna nuddade varandra och när jag testade att göra det nu så var jag inte ens nära. Sen provade jag att gå ner i split, inte så nära där heller (har iofs aldrig kunnat det). Blev fett besviken för att jag inte klarade av något, men sen kom jag på att jag var tvungen att prova bryggan, klassikern! Och den klarade jag av :D Provade dock inte att gå ner i brygga från att vara stående, men ska göra det någon gng när jag har en matta under. Tror att jag kommer klara det faktiskt ;)
Haha, mycket intressant inlägg, märks att det är sent, skriver så konstig då. Bäst att sova nu tror jag, god natt!
P.S. Imorgon är jag ledig och på onsdag är det bara en lektion, lycka! Ibland är NT ändå rätt bra.

Svettigt

Kategori: Random

Fresh när man hittar en tröja som man tog av sig innan man gick hem från gymmet i SÖNDAGS för att den var så blöt av svett längst ner i skolväskan IDAG!

Design

Kategori: Random

Usch på den här designen säger jag bara. Är så extremt trött på den och om man ska ha samma design ganska länge så kanske det är smartare att satsa på typ svart eller vitt och inte grönt! Funderar på om jag ska försöka gör om designen själv, men är rädd att jag kommer förstöra hela bloggen. Aja vi får se hur jag gör ;)

Drömmar

Kategori: Random

Är det någon som vet varför man alltid ska vakna upp när något bra är på väg att hända i ens drömmar? Det händer ALLTID mig och det är så jävla irriterande! Sen ligger man där i sängen och blundar och tänker på det som hände innan man vaknade i hopp om att somna om och fortsätta drömma där man slutade. Funkar ungefär 1 av 20 gånger och de resterande 19 gångerna så störs man av någon som står och plockar ur diskmaskinen i köket, någon som ska skotta snö precis nedanför ens fönster eller att hemtelefonen ringer och det tar 10 år innan någon svarar. Skit också!

When a good thing goes bad

Kategori: Random

We live in a generation of not being in love and not being together, but we sure make it feel like we're together, cause we scared to see each other with somebody else

Någon som är sugen?

Kategori: Random

Det skabbigaste jag någonsin ätit!!!

Onormal

Kategori: Random

Är det normalt att ha ångest för att man inte vet vilken godis man ska äta först? Måste ju tänka noga så det inte bara är äckliga kvar i slutet. Typiskt mig att tänka så här.

Lördag

Kategori: Random

Jag vet inte vad som har hänt, men min sömn, den har varit helt cp de senaste dagarna. Kan inte somna, kommer ihåg alla min drömmar (=sover inte så djupt) och vaknar tidigt av mig själv. Vaknade liksom vid nio idag, fast låg kvar i sängen till typ kvart i elva. Ville inte gå upp för det betyder att jag måste plugga. Som tur var så har jag något roligt att se fram emot ikväll, vi ska nämligen fira Amran som fyllde 18 barre i tisdags, weeeehoooo!

INK

Kategori: Random

Har gått runt och funderat på det här med tatueringar ganska länge nu. Jag har länge vetat att jag vill tatuera mig fast jag har aldrig haft något speciellt motiv i huvudet. Men nu har jag typ kommit på det. Blir mer och mer taggad för varje dag som går. Min föräldrar är dock emot tatueringar, men jag funderar på att övertala dom, eller så väntar jag tills jag blir 18 och ser ifall jag fortfarande vill göra det som jag tänker på nu.

Back in the old days

Kategori: Pictures

Saknar sommaren. Saknar att var brun. Saknar alla tunna kläder. Saknar de varma sommarnätterna. Saknar Cypern. Saknar alla människor. Saknar ledigheten.





Hahaha, eeuw! Vad hände med mina lår liksom? :S


Gud va brun man var, nu lyser man nästan för att man har blivit så blek. Det roliga är att på sommaren så blir man typ blind, så man tycker aldrig att man är så brun, fast det förstår man sen i efterhand när man kollar på bilderna.

Yellow diamonds in the light

Kategori: Wanted

Snyggaste smycket jag någonsin sett! Åh, jag skulle dö för detta örhänge, men vet inte vart det finns att köpa. Finns en liknande på style by tyra men den är mycket mindre och täcker inte hela öronsnibben och allt så som Rihannas gör. Den som dom säljer är så liten att örat sticker ut på den nedre kanten, inte alls lika fint.

It's our time to shine

Kategori: Random

Idag (eller ja, tekniskt sätt igår) så fyllde min bro Amran 18 år, tänk er a-r-t-o-n! Hon är myndig, kan göra vad hon vill, hon behöver ingen underskrift från någon vårdnadshavare längre, hon kan ta körkort och gå ut på krogen och mycket mycket mer. Kan inte fatta att det här är året då alla vi 94:or fyller 18, känns så overkligt att det äntligen är våran tur nu. Jag har dock ett braaa tag tills det är min tur vilket suger så jävla hårt. Dessa 11 månader kommer vara pain in the ass. Men får försöka se det från den ljusa sidan, när alla är ute och klubbar så sparar jag pengar på att sitta hemma och ruttna, när jag fyller år så kommer i princip alla mina vänner kunna gå ut med mig eftersom jag är den sista som fyller år och sen när alla är 18 så kan jag gärna vara yngst igen. Ca en-två månader efter att jag blir 18 börjar ju vissa redan fylla 19, året efter 20, 21 osv. alla börjar bli gamla förutom lilla jag som är nästan ett år yngre och fräschare, haha! Okej nja, kanske inte riktigt så, men nästan.
Dagen birthday girl!

School

Kategori: Random

Skolan är redan i full gång, körde enligt vanligt schema redan från dag ett och fick läxor. Nästa vecka är det nya scheman som gäller också. Är lite nervös för höstterminens schema var ändå relativt chill så vill inte ha ett sämre schema nu med senare dagar och sånt. Aja får väl hoppas på det bästa.
Måste faktiskt säga att vårterminen ändå har börjat rätt bra, har fått tillbaka en skrivuppgift och ett prov och båda med bättre resultat än jag hade väntat mig så jag är glad. Nu gäller det bara att kämpa vidare till sommaren sen är det bara ett år kvar till studenten!!!!

Rdom

Kategori: Random

Så jävla godissugen!!!! Tyckte ni behövde veta det ;)

Vaken

Kategori: Random

Idag var klockan ställd på 10:00, känns som att det är dags att vrida tillbaka på dygnet, skolan börjar ju imorgon. Är inte alls redo faktiskt.... Det hade varit fine att börja skolan igen om det inte vore för alla läxor. Det är dom som förstör allt. Men ja, what to do? Får väl bita ihop som alla andra och njuta av min sista dag av frihet.

Shot for me

Kategori: Random

Har så sjukt jävla tråkigt! Vill typ gå och lägga mig så att dagen tar slut men problemet är att jag aldrig kommer kunna somna, bajs på denna dagen.

Happiness, pain, rainbow

Kategori: Random

Jag har sällan tråkigt, om jag inte har något att göra så brukar jag bara sätta på någon serie, men idag känns det konstigt. Har tråkigt, är deppig, har inte lust att kolla på någon serie och jag vet inte heller vad jag ska göra av resten av dagen. Tror det kan bero på att jag sov över hos Bella med tre andra tjejer och dagen efter när man vaknar och ska hem så brukar det alltid vara fett segt. Även fast man inte gör något speciellt med kompisarna, bara slappar och kollar på tv (nördarar med sina mobiler) så blir man på något sätt van med att ha en massa folk omkring sig så när man sen åker hem så känns det så tomt. Sen är life bara allmänt depp just nu, jag lovar att det är vinterns fel, för så här känns det aldrig på sommaren.
Tumblr_lwtz28ou551r6jnyxo1_400_large

Come to mama

Kategori: Wanted

O M G!
Kollade runt lite på hm och hittade en sak som jag bara måste ha. Det var en jättefin blommig shortsdress (favorit plagg) som hade öppen rygg. Hm har haft skjortor med likadan öppning i ryggen som jag har blivit helt kär i men tre av min närmsta vänner har redan en sån så då känns det lite onödigt att köpa en likadan, men denna allså, gotta have this one!


I LOVE SEASIDE HEIGHTS NEW JERESY THIS TIME OF YEAR

Kategori: Random

Hittade en trailer till nya säsongen av JS och ja, jag vet inte som jag ska skratta eller gråta. Är superglad för att det ska börja igen men nu fick jag det även bekräftat att Vinny, min favorit, the love of my life, my man, ska lämna serien...... Buuwääääh :'''( Vet dock inte hur länge han kommer vara borta, det kan var en dag, det kan vara två veckor eller så kanske han inte kommer tillbaka alls. Men jag hoppas på att det är typ en dag. Annars vet jag inte vad jag gör.

Om ni kollade på klippet, älskar Pauly på 0:09 och Snooki som flyger iväg för det blåser så mycket på 2:04, HAHAHAHA! Coolest people on the planet, seriously!

Once you go black you never go back

Kategori: Random

Har kollat på lite bilder på svarta matta naglar och fan va snyggt! Är verkligen supersugen på att köpa ett svart matt lack, vet inte vart det finns bara, men det går nog att googla. Förutom de snygga naglarna på bild ett så diggade jag även de på bild två. Ascoola!

Bromance

Kategori: Random

Hola! Har inte så mycket att skriva men eftersom en viss Malin klagar så ska hon väl få sig ett inlägg nu då.
Eftersom jag inte har något att säga så kan jag väl berätta om hur dagen kommer se ut. Ligger fortfarande i sängen, vaknade faktiskt för ganska längesen av mina morgonpigga vänner som börjar skicka tusen onödiga sms men har inte orkat gå upp än. Funderar på att träna idag, men känns inte som att jag kommer komma iväg om jag ska vara ärlig. Ikväll ska jag iaf hem till Bella, det blir en sleepover med några tjejer från klassen och imorgon bitti så ska vi göra våra världsberömda pannkaksfrukost (okej det är bara tjejerna från våran klass som vet om den, hehe). Ja det var väl allt för mig.
Eller nej en till sak. Kan ni gissa vad som kommer ut idag? JERSEY SHORE SÄSONG 5!!!!!!!! Åh äntligen, fast den kommer ut i USA ikväll så den finns nog uppe på nätet inatt men jag lär väl kolla på den imorgon när jag kommer hem från Bella. Can't wait! Nu ska jag bjuda er på en fin liten bild som jag har gjort själv med den bästa appen! Här kommer den, tre bilder på mig och Amran!

Omg!!

Kategori: Random

Kolla vad jag precis hittade, jag måste ha en likadan!

Coz it's hard to say no

Kategori: Random

Har inte så mycket att uppdatera er om nu på lovet faktiskt, alla min dagar ser typ likadana ut. Antingen så är jag hemma och chillar, tränar eller träffar min underbara chåmpizar. Idag gjorde jag lite av varje. Vi var ett gäng som drog hem till Dana mot kvällen. Mycket trevligt! Vi underhöll oss med spel, snack och youtubeklipp. Sen hade även sötaste Dana dukat fram tusentals godsaker, bl.a. frukt, baklava, godis, chips, dricka, ost och kex m.m.

Världens segaste dag

Kategori: Random

Värdelös dag! Gick upp strax efter halv två, åt frukost, drog till Malin och spenderade dela dagen och kvällen i hennes säng. Hanna var ju så klart också där.
Vi är så otroligt udda! Vi satt där i sängen och kollade på en VHS-film(!!!!!!!) som hette baby på vift och tvn som vi kollade på var världens minsta också, typ 14 tum. Sen proppade vi i oss massa chips och sombreros, senare mot kvällen blev det även frysta vindruvor och mandarin. Ja ungefär så har dagen sett ut. Nu ligger jag i sängen och funderar på att sova. Tveksamt om jag kommer somna. Går aldrig och lägger mig så här tidigt...