ggabi

Pajad

Kategori: Random

Vet inte vad som har hänt med mig. Jag har blivit en glass-tjej. Mitt jobb har pajat mina måltider kan man säga. Trots att jag inte är hungrig när jag är på jobbet så bara måste jag äta glass. De slutar med att jag äter så mycket så om jag får i mig något mer som smackar sött kommer jag spy. Blir anti socker på kvällen men kan inte komma på vad jag ska äta för något som är osött. Vill äta något men vet inte vad jag är sugen på. Johanna jag vet att du förstår mig, hahah! 
Sen vet jag inte vad som har hänt med min träning. Man kan väl säga att jag har droppat den. Jag som säger att jag inte tränar på sommaren, kanske får ta och ändra på det och iaf gå ut och springa ett par gånger i veckan. Känner min inte lika fit som förut och så ska jag utomlands om två veckor..lyckat!

Swedish house mafia

Kategori: Random

Livet är surt atm. Vaknade 8.20 för att kunna boka biljetter till SHM och så får man stå i kö till 10.20 och när man väl kommer fram så är biljetterna slut. JÄVLA SKIT! Jag ville så gärna gå på det här men så funkade de inte pga jävla skit ticnet som suger. De förstörde min dag.

I'm right right here

Kategori: Random

Hade inget att göra idag så jag kollade på project x. Helt ok film. Blev fett festsugen när jag såg den. Synd att det säkert inte kommer bli något festande för min del förän om ett par veckor. Allt roligt som är inplanerat kommer inträffa under en treveckorsperiod så det är bara att vänta.

Three steps away

Kategori: Random

Vet ni vem Rita Ora är? Tjejen som sjunger bl.a. Hot right now. Jag trodde alla visste vilken låt det var eftersom jag har hört den på radio 6497832968 gånger, men när jag pratar med mina vänner så vet typ ingen vilken det är. Aja, hur som, fick reda på en sak om henne i helgen. Hon är tydligen från Albanien (ora betyder klocka på albanska) fast bor i London nu och våra gäster som var hos oss på midsommar känner henner föräldrar. Och Rita var/är ihop/dejtade Rob Kardashian. Googlade det och det stämmde. Kom upp bilder på när Rita och Rob var på middag med Kim och Kanye. Ni som känner mig vet att jag är galen i the Kardashians och nu har jag lixom en länk till dom. Hahaha! Jag skoja, men lite coolt är det faktiskt.
 

Ytrap

Kategori: Random

Det har ju varit midsommar och allt den senaste helgen och jag har haft det riktigt bra. Midsommarafton började med att vi fick gäster här hemma. Vid två tiden drog vi till bruket med dom och hängde där ett tag. Senare mot kvällen efter middagen så drog jag mot Helena där ca 8 andra tjejer befann sig. Efter att vi hade varit där i en-två timmar drog vi på en fest i Skälby. Det var faktiskt fett roligt där. Fullt med folk och jag kände typ bara 10 pers. Det är så himla mycket roligare när man inte känner människorna eller vet vilka det är. Det händer mycket mer saker då och man spårar mer. Några incidenter där på slutet gjorde tyvärr att vi lämnade festen och drog hem. Hade gärna stannat mycket längre men men. Vägen hem tog en evight, först gick vi, sen buss, sen gick igen och på slutet började det regna. Fick typ glädjetårar när jag såg Johannas hus som jag skulle sova i. Kom i säng runt fem på morgonen. Var lagom död kan jag säga.
Tyvärr så tog varken jag eller mina vänner speciellt många bilder. Vi hade väl för roligt för att tänka på det. Har bara bild på mat och en suddig från kvällen. Eller nej, faktiskt fyra st bilder men tre av dom är hemliga, skulle jag lägga upp dom skulle jag vara död. Haha!

The end?

Kategori: Random

Åh! Blir så trött på den här bloggen. Sen blogg.se gjorde om så har allt bara cpat för mig. Kan inte logga in på mobilen och tydligen så funkar det inte att ladda upp mer än en bild heller. Om jag inte lyckas komma på hur jag ska göra snart så tror jag att jag slutar.

Random pics

Kategori: Pictures

Sorry

Kategori: Random

Min blogg är SÄMST just nu. Appen på mobilen funkar inte så då kan jag bara blogga från datorn och då blir det inga bilder. Trist, men så är det. Ska föröska lösa detta på något sätt.

Usch, fy, blä!

Kategori: Random

Har ätit glass till middag alldeles för många gånger nu. Och varje gång jag fixar min bägare som som ska ha till på tåget så tar jag för mycket. Mår alltid illa efteråt. Just nu känns det som att jag aldrig kommer vilja äta glass igen. Men vem försöker jag lura. Vet att nästa gång jag går till jobbet så kommer jag äta lika mycket som vanligt. Nej herre gud. Måste försöka sätta stopp för det innan jag får typ diabetes eller något.

Back

Kategori: Random

Wooooow!
Bloggen har haft cpryck i flera dagar nu. Tro mig, har försökt blogga flera gånger men det har inte funkat, men nu verkar det var löst. Nu när jag inte hinner blogga, haha typiskt! Ska iväg och möta en kompis, hörs senare.

Bajs på allt

Kategori: Random

Bara för att jag är ledig idag så vill inget på datorn eller mobilen funka. Jag ville se på filmer idag, men nej då funkar inte narladdningsprogrammet. Jag vill blogga, men nej då funkar inte blogg.se. Jag vill ladda upp en video på fb men nej då funkar inte det heller. Så typiskt!
Sen är jag sjukt sugen på godis också men kag har inget hemma.

Smuk

Kategori: Random

Jobbade till stängning igår. Fick lite sällskap av Dana där på slutet. Sen drog vi hem till henne med varsin glass i handen. Stannade där över natten och kom hem för ett par timmar sen. Nu sitter jag och drogar en av mina favoritserier, PH Danmark. Den har precis börjat så just nu är det inte så jätte spännande men jag vet att det kommer bli det senare under programmet.

Hjälp?

Kategori: Random

Funtar på att köpa en kamera. Vi har en gemansam i familjen och sen har även min syster en egen men ingen av dom är speciellt bra. Fast familjens kamera suger mest, den kan ta typ 45 bilder sen är minnet fullt, och så tar bateriet slut efter 10 minuter. Är så trött på den kameran så att det inte är sant!
Jag är inte så bra på det här med kamror dock. Tror jag vill ha en digitalkamera, ingen system. Känner jag mig själv rätt så kommer jag aldrig orka bära runt på en systemkamera och sen kan jag inget om inställninarna så jag kommer bara ta kort på auto. Är det någon som kan tipsa om en bra kamera? Ingen billig skitkamera tack, är så trött på sånna. Jag vill att den ska ta bra bilder i alla miljöer och ganska så lätt att hantera.

Dress to impress

Kategori: Wanted

Friends with benefits

Kategori: Random

Ska spendera kvällen framför en film som jag laddade ner för väldigt längesen, men som jag aldrig hann se.

Good luck

Kategori: Random

I fredags fick jag reda på att jag tydligen har blivit ett offer för en i Napagänget (Mickan). Fråga mig inte vad det innebär för det vet jag knappt själv. Först fick jag höra att jag skulle vara wingwoman men sen byttes det ut mot att jag skulle utsättas för massa saker. Kan bli kul, men är samtidigt lite nervös för vad de kommer koka ihop. Vi får se vad som händer, ska jag vara ärlig så tror jag inte att det kommer hända något, de försöker bara skrämma upp mig, haha!

Helt becksvart

Kategori: Random

Det känns inte som att det här sommarlovet kommer bli så roligt. Kommer säkert ha hur roligt som helst på resorna, men om man tänker på hela sommaren som helhet. Alla kommer jobba, vi har inte fått någon bra start vad det gäller vädret och trots att jag har längtat efter att bara få sitta i soffan och slappa lite med mina serier så börjar jag bli uttråkad. Minns förra året då vi hittade på en massa saker. Var bara hemma för att äta och sova typ. Hade vädret varit bättre och inte ändrats varje kvart så hade man säkert spenderat varje ledig stund på stranden. Men jag ska inte säga för mycket, lovet har precis börjat och men vet aldrig vad som händer. Skulle vara synd ifall inte det här lovet turned out to be the best one ever med tanke på att det är mitt sista officiella sommarlov. Nästa år har jag tagit studenten och sen kommer jag antagligen börja jobba eller plugga vidare och då får man inte vara ledig i två och en halv månad. Inte för att jag kommer vara helt ledig i två månader i streck, men ändå, jobbet får man i alla fall betalt för så då känns det lite bättre än att behöva plugga. 

Tanorexic

Kategori: Random

Då är man ledig tills på onsdag kväll då jobbet kallar igen. Får se vad jag hittar på under mina lediga dagar. Är sugen på att bara sitta med datorn i knät hela dagen och titta på serier/filmer så om det blir dåligt väder så är det nog det jag lär göra.
Har tänkt på en annan sak. Detta året verkar det som att jag kommer få ett fett långt sommarlov. Förra året började lovet 10 juni och slutade 18 augusti (fråga mig inte hur jag kan komma ihåg det där) och det här året började lovet 8 juni och enligt ryktena så sluter det 27 augusti. Fan va skönt! Vi har dock inte fått någon bra start på detta lov. Tänker på vädret, det känns väldigt ostadigt, det är ingen sommarvärme och så regnar lite från och till. Åhh, jag som vill att solen ska titta fram så man kan få sola och bli lite brun. Får se om jag lyckas bli lika brun som förra året.

Så här såg jag ut vid slutet av det förra sommarlovet:

Summer

Kategori: Random

Sommarlovet sparkades igång men en ganska så failad "utefest" igår kväll. Förra året blev det ganska lyckat så man försökte ju få det lika bra i år men det gick inte så bra. Hälften av folket drog till lövsta (vi) och andra hälften var på görväln. Mitt i allt så bestämmer sig alla för att gå till görväln. Herre gud, det tog år och dar att komma fram och så var det kolsvart vilket resulterade i att man gick i lera. När vi äntligen är framme så bestämmer sig alla för att dra hem istället så då var det bara att sätta igång att gå igen, och denna gången i regnet. Måste passa på att ge cred till Mickan och Camilla också som gjorde mig sällskap hela långa vägen hem. Förstår verkligen inte hur de orkade.

Såhär såg mina skor ut när jag kom hem...

Confused

Kategori: Shopping

Först händer inget och allt går hur segt som helst, sen kommer allt på en gång och jag känner mig stressad som f a n.

Trött

Kategori: Shopping

Suck! Trodde jag skulle börja jobbet klockan 10 idag så jag ställde klockan på 8. Vaknar och är skit trött och kollar en extra gång på vilken tid jag börjar idag och så ser jag att det står tolv..&28*]*$&,84€,&-9:?3)/
Aja, så kan det gå.

De senaste och sista inköpen

Kategori: Shopping

Tog två snabba kort på de sista plaggen jag fick med mig hem när jag shoppade i helgen.

Och gissa vad jag precis kom på....var som sagt i stan för tredje gången på mindre än en vecka och tror ni inte att jag glömde köpa vissa saker igen eller. Åhhh, får damp på mig själv. Aja, tur att man har ett centrum nära sig med en del affärer.

Talk that talk to me

Kategori: Random

Förlåt mig nu, men varför är svenskar så tråkiga och dryga? Jämför man t.ex. med folk i andra länder i Europa och även i USA (diskuterade detta med Andrea också som bor i USA för tillfället) så känns vi verkligen hur tråkiga som helst. Som idag då jag, Hanna och Malin sitter på tåget in till stan så kommer det två killar, runt 25 år och sätter sig bredvid. När det börjar prata så hör vi att de snackar brittisk engelska (smäääälter :$) och så diskuterar de och jämför svenskar och finnar (gud så konstigt det lät, men ja folk från Finland) och så kommer de in på vårat språk och så säger ena killen "ja du hör ju som dom *pekar på oss*, det låter som ryska". Det kändes som att de ville bjuda in oss i konversationen, eller att vi skulle säga något, för de var ju inte diskreta om man säger så.

För dom är det liksom helt normalt att börja snacka med peronen som sitter bredvid på tåget/bussen, men när folk gör det här i Sverige så tänker man bara, ehh, vad är det här för skum person? Varför pratar han/hon med mig? Fan vad tråkigt egentligen att det ska bahöva vara så. En av anledningarna till att jag tycker det är så roligt att åka utomlands är just att man börjar prata med random människor. Varför kan vi inte börja göra det är hemma också?

New in

Kategori: Shopping

Nu ska ni få se på en del av kläderna jag köpt under veckan. Två av dom funderar jag på att lämna tillbaka ifall jag inte hittar i en mindre storlek, och det är toppen med rosor och den mönstrade knytskjortan. Sen är det en långklänning som fick följa med igår också, men den får nog stanna ;)

Dumma telefon

Kategori: Random

Åh ibland måste jag faktiskt säga att jag hatar iPhone. Har skickat flera sms under kvällen och så märker jag nu att de fortfarande inte skickats trots att klockan var typ 8 när jag skrev dom. Sen har inte 3G funkat heller när jag varit ute. Grrrr, blir så trött ibland!

4 timmar senare har smset fortfarande inte skickats...

Onödig info

Kategori: Random

Vilket konstigt väder det har varit idag, mulet, regn och sol. Hmm...undra hur det kommer vara när jag ska iväg och träna, lär väl vara oväder. Nej men vi får hoppas på det bästa.
Har shoppat lite de senaste dagarna, så det skulle ju kunna vara något att visa er. Men sen är det ju det där med att fota allt också. Vi får se ifall jag orkar eller inte. Time will tell!

Deppigflickasomärtröttpålivet

Kategori: Random

Varför bloggar jag klockan två på natten? Jo för jag har cpryck som jag måste få ur mig. Åh asså ni som inte känner mig, jag får ångest för minsta lilla grej. Så jävla jobbigt. Önskar verkligen att jag var mer chill men tyvärr så föddes jag inte så.
Jag och en till på jobbet klantade oss rejält idag när vi stängde. Vi larmar och låser och så ser vi att vi glömt ställa in en bänk, soptunna och två krukor. Inte värsta grejen kanske ni tänker men jo det är det. We're screwed!
Eftersom vi inte kunde komma in igen så var vi tvungna att lösa det på annat sätt vilket inte var det lättaste. Vi låser fast bänken i en ställning utanför men krukorna står kvar ute och även en tom soptunna (sopsäcken vill ni inte ens veta vad vi gjorde av...). Ni förstår inte hur orolig jag är för att detta ska vara borta imorgon. Har haft sån ångest över vad konsekvenserna kommer att bli att jag och mamma till och med bestämt att åka förbi och kolla imorrn innan vi ska till stan ifall allt ser ut som det ska. Så himla överdrivet jag vet, men jag måste!
Sen fick jag min första lön idag och självklart så har det blivit fel så nu måste jag säga till nästa gång jag går till jobbet. Suck! Jag orkar verkligen inte, detta gör mig så stressad och jag fattar inte ens varför...
När jag ska dra hem sen så ser jag alla som ska in till stan och fira studenterna. Fan va kul alltså! Jag ska hem och sova och dom ska ut och festa. Love life!
Nej nu är det slut snackat om mitt deppiga liv. Bäst att jag sover så kanske det är över till imorgon också, god natt.

Spagat, here I come!

Kategori: Random

Jag har gått med på den sjukaste grejen. Jag, den ovigaste och stelaste människan i världen ska kunna gå ner i spagat om två månader.... Vill verkligen klara av det men är väldigt tveksam måste jag säga. Men jag har blivit tillsagd av Bella (min PT, hahahah) vad jag måste göra för att klara det så jag får väl göra som hon säger och så får vi se sen hur det går.

Pimpin' my ass

Kategori: Random

Tog en jävla tid och gjorde skit ont, så aldrig mer igen!

Liber

Kategori: Random

Allt plugg är över och nu är det bara en lektion på måndag och sen hela tisdagen kvar.
Blev en till långhelg också, i onsdags var nämligen skolan slut för denna vecka så det var ju skönt. Och nästa vecka blir också fett chill som jag precis sa. Nationaldagen på onsdag, klassdag på torsdag(=görväln) och avslutning på fredag. Sen börjar äntligen det efterlängtade sommarlovet. Woho!