ggabi

Glarrehuset

Kategori: Random

Jobb som står på schemat idag. Usch, orkar verkligen inte jobba idag. Vill bara ligga hemma och kolla på massa serier. Egentligen borde jag vara glad att jag bara jobbar en gång i vecka, men ska jag vara ärlig så känns de lättare att jobba flera dagar i rad, som på sommaren, för då blir man på något sätt van, och då går även dagarna mycket fortare.

Att det alltid ska vara något att klaga på alltså...nej, jag får vara glad för det jag har istället!

Något nytt

Kategori: Random

Inte min favorit låt men tyckte ändå videon var rolig och lite annorlunda.
 
 

Helg

Kategori: Random

Det har varit en händelserik helg. Den första delen av ledigheten började med en shoppingtur i kista med min kära vän Agnes som jag inte träffat på år och dagar. Åt en trevlig middag där och även efterrätt innan jag drog vidare till NTs insparksfest där jag hjälpte de som hade anordnat allt. Natten slutade hos Bella där jag sov över.

Lördag morgon var det dags för shoppingtur nummer två. Då var det nya springskor som stod på inköpslistan. Hittade ett par snygga och sköna från Nike som fick följa med hem. Senare på dagen var det bakdag med Bella och Emma som var planerat. Åt faktiskt inte så mycket som jag trodde jag skulle göra, man blev så mätt bara av att se allt. Trotts det skulle vi äta middag på Emils med Malin. När vi kom ut där ifrån så rullade vi nästan hem för att vila ett par timmar och sedan dra oss vidare på nya busiga äventyr. Hade inte så stora förväntningar på att det skulle gå som vi ville men med hjälp av världens bästa Laddan så funkade det. Så nu kan jag bocka av en punkt på listan med saker att göra innan jag dör. Natten slutade ytterligare igen hos Bella där jag sov över. Så på hela helgen har jag bara varit hemma i ca två timmar. Och nu ska jag till jobbet så kommer inte komma hem förrän om ca sju timmar. Har alltså levt som hem hemlös hela helgen känns det som. Har knappt haft några ombyten, duschat hos Bella, inte kunnat tvätta bort min vattenfasta mascara och lånat massa saker av Bella. Vill alltså bara hem och duscha och hopps i mina mjukisar. Har annars levt i jeans dessa dagar. Men det får vänta, först lite glass.

Jeans

Kategori: Shopping

När jag ändå väntar på iTunes som måste uppdateras precis när jag ska lägga in låtar (-.-) så tänkte jag passa på att tipsa om de bästa jeansen jag någonsin ägt. Levis curve id! De sitter tajt som fan över allt så för en gång skull slipper jag skärp. Sen är de låga men de funkar helt perfekt, har inte upplevt att jag flashar asset när jag böjer mig än så länge iaf. Har dock hört att de ska töjas ut efter ett tag men det har inte hänt än, har iofs bara använt dom typ tre gånger så det kanske är därför. Men vi får se, hoppas på att de förblir så här som de är just nu.

Plans

Kategori: Random

Livet flyter på som vanligt, en massa läxor hela tiden så det finns knappt plats för annat. Har jag riktigt tur så hinner jag gå och träna ibland, men de händer inte alls lika ofta som jag önskar att det gjorde. Nu när jag pluggar hinner jag i alla fall lyssna på Chris Browns nya album om och om igen så att jag lär mig låtarna. Ska nämligen på hans konsert den 19 november med ett av hans största fan aka Dana så då måste man ju kunna sjunga med. Längtar stört mycket, inte bara till kosnerten utan till november. Första gången som jag längtar så mycket till vintern. Men det är bara för att jag har en hel den inplanerat tills dess. Inte för att det faktistk är vinter, haha!