ggabi

Screwed

Kategori: Random

Känner mig så utmattad. Har inte haft en enda chilldag på jag vet inte hur länge. Minns inte sist jag var ledig en hel helg. Denna helg har jag iaf mina sista pass på jobbet som är inplanterade än så länge. Ska bli sååå skönt. Har inte hunnit träffa och umgås med mina vänner på år och dagar. Tror det var på sommarlovet sist. Det är fan illa! Har redan några dejter bokade och fler ska det bli.
Sen har vi ju dessa läxor som ALDRIG tar slut. Just nu är det lite kris, vi har en deadline tills på måndag ang en de grejer som rör projektarbetet och vi kan inte få ihop det när vi ska hinna fixa allt. Vårt enda alternativ är söndag morgon mellan....kanske 09.00-12.00. Och kvällen innan kommer hälften av gruppen ha varit ute och partat så dom lär ju vara lagom pigga.... Vi får se hur det går.

Cypern, Ayia Napa 2012

Kategori: Random

Här kommer nästa lista. Fixade en lite spellista med typiska Napa låtar också som ni kan lyssna på så länge ni läser eller bara ifall ni känner för att lyssna på lite taggmusik så här på kvällskvisten....?

Resans roligaste: Alla kvällar, helt klart! Och när folk ramlade (t.ex. över dj bås), hahaha

Resans tråkigaste: Handla mat

Resans jobbigaste: Alla äckelgubbar som följte efter en på dansgolvet (haha Malin tänker på din favorit) och en jobbig avundsjuk tjej som ville störa mitt liv

Resans konstigaste: Att jag för första gången i mitt liv använde mig av mina spanska kunskaper och pratade med en från Spanien

Resans bästa: BARRUNDAN!#¤&¤&/%"(?()

Resans kralligaste:

Resans sämsta: Att jag fick spya från en asskabbig kille på min fot O.O och att mina brills som var mitt kap från Turkiet gick sönder

Resans läskigaste: Fettot som följde efter oss på partybåten och filmade oss, euuw och Andrea klättrandes mellan balkongerna mitt i natten flera våningar upp

Resans pinsammaste: The awkward moment at River Reggae

Resans dummaste: I högtalarna: "DO NOT RUN" Jag: *springer för livet och vurpar*

Resans kap: Squares erbjudanden

Resans mest oväntade: Att Bella stannade hemma och sov en kväll, hahaha!

Resans snyggaste: Listan kan göras låååååååång

Resans klubb/bar: Grabbarna Grus

Resans mest flippade: Kepskillarna, båten, Emma, flickvän/gay??

Resans mest galna: Engelskmannen med rälsen

Resans mest nakna: Bella

Resans "oj jag råkade gå ut på balkongen topless så några killar från min hemstad såg mig": Andrea

Resans kommentar: Oj kände inte igen dig naken

Resans bartender: Emma

Resans äckligaste: Grabbarna Grus helrör, fy fan

Resans brunaste: Bruno

Resans drygaste: Jag tydligen....

Turkiet, Alanya 2012

Kategori: Random

Resans roligaste: Den andra utgången, då jag och min kära vapendragare aka Malin träffade våra kompisar hemifrån Stockholm och festade tillsammans.

Resans tråkigaste: En kväll då min vapendragare blev sjuk och gick och la sig på rummet, blev en tidigt och tråkig kväll för alla.

Resans jobbigaste: VÄRMEN (den var grov!!!!) och alla klängiga turkar

Resans konstigaste: Dansken!

Resans bästa: Att det bodde massa gäng på vårt hotell, inget barnfamiljs hotell som det alltid varit förut.

Resans sämsta: Vårt äckliga rum. Det stank spya från kulskåpet och ibland så rann det något äckligt från den (spya?). Började till och med gråta en kväll för att jag inte stod ut. Tänk att du ska försöka sova i ett rum där det är kokhett och luktar gammal spya, fy fan det var hemskt.

Resans läskigaste: En taxifärd hem från den andra utgången. Vi trodde ärligt talat att vi skulle hinna dö innan vi kom hem till hotellet. Höll på att bajsa på mig i taxin för chauffören var galen, han körde som en idiot. Han var uppe i galet höga hastigheter. I en liten gränd som bara bestod av en liten rutten enkelriktad väg körde han i 90 km/h och plötsligt så springer en katt över vägen och lite senare så är det en man som går över och idioten få tvärbromsa för att inte köra på någon. Sen var det ett tillfälle då det först var som en uppförsbacke och sedan så började vägen gå nerför och han bara gasar så bilen flyger i luften. Satt där i baksätet och höll i huvudstödet på stolen framför hela vägen och sa: mina päron kommer döda mig ifall något händer och jag vill inte dööööööö!

Resans pinsammaste: Andra kvällen på stranden, HAHAHA!

Resans dummaste: Vad är Alanya?? Ja du unge man, stället som du är i just nuuuuu!!

Resans kap: Mina solbrillor.

Resans mest oväntade: Att allt inte var lika billigt som jag förväntat mig, gick in i en butik där jag hittade en skitsnygg väska som kostade flera tusen. Det var inte ens något märke som jag kände igen. Sedan kunde en drink ute kosta 100 kr...:S
 

Stay tuned

Kategori: Random

Usch! Sitter med mina skolböcker och försöker plugga men det går sämst. Fick ett ryck att skriva ett inlägg istället. Började tänka på sommarens resor och tänkte att jag kunde göra någon sorts lista på resans bästa, resans sämsta, resans konstigaste, resans äckligste, resans sjukaste osv. Vi får se om det blir av eller inte. Tänkte att jag börjar i ordning och tar Turkiet, sen får vi se om jag känner för att göra en med Cypern också. Har ju inte berättat så mycket om resorna mer än att jag har vart utomlands, däremot så har väl alla som brukar läsa min blogg redan hört alla storys när de pratat med mig. Men vem vet, kanske det finns någon som läser som inte känner mig irl?

Orkarintehållaögonenöppna

Kategori: Random

Ville bara meddela er om att jag inte kommer vara ledig en enda dag på hela september. Får lite smått (grov) ångest när jag tänker på det. Tänk, det är en hel månad kvar tills jag kan chilla. Mån-fre går jag i skolan och fre/lör-sön kommer jag jobba. Usch! Har skrivit upp mig på så många pass nu bara för detta är sista chansen att tjäna in lite cash innan säsongen på glasshuset är över för mig. Kommer bli en tuff månad men jag får kämpa.