ggabi

Make up

Kategori: Random

Jag vill gå på fest! Är super taggad på att sminka och fixa mig. Önskar att jag var bra på att sminka mig. Blir verkligen fascinerad av dom som kan göra fina sotningar och måla eyeliner rakt utan att behöva göra om det 100 gånger. Men övning ger färdighet, right?

Ja det är 800 grader

Kategori: Random

Hehe, jag och Agnes är roliga! Vi träffas ganska sällan men nu när vi väl bestämde för att ses så blev det liksom tre dagar i rad. Som när vi var små typ. Men båda har haft tråkigt hemma så vi tänkte, varför inte ha tråkigt ihop? Nu har hon iaf gått hem så nu är jag lonely igen.
Bella och Hanna försökte få med mig till stan idag, men jag bestämde mig för att stanna hemma. Var i stan igår och ska dit imorgon igen. Det är farligt att åka dit vi dessa tider. Det finns hur mycket snyggt som helst, asså jag ville ärligt talat ha ALLT. Det är bara mitt jävla bajs sparande som gör så att jag inte kan köpa något :'( Fick med mig ett par shorts igår som jag länge suktat efter men är inte helt 100 på om jag ska behålla dom eftersom det kanske finns andra saker som jag hellre vill köpa. Ska försöka flörta till mig något litet av mamma imorgon också när vi ska dit igen. Tvek på om det kommer gå men jag får väl se lite extra söt och snäll ut.
Hoppas på att hinna träffa er tjejer från klassen också innan lovet är slut. Har inte träffat dom sen i....lördags. Okej det låter inte som så jätte länge sen, men med tanke på att vi brukar träffas varje dag så har det faktiskt gått ett tag nu.
Nej nu måste jag ta tag i den här dagen och få något vettigt gjort. Puss hej leverpastej!

F M L

Kategori: Random

Asså jag är sååååå ledsen! Jag hatar mitt liv för tillfället. Det ska vara ett Lindsay's party à la Hollywood här i Sthlm den 26 maj som Mischa Barton och Kenza håller i. Blev så himla taggad när jag läste hur det skulle vara där på stadion. tänkte bara säga inte att det är 18 års gräns, säg inte att det är 18 års gräns och så skrollar jag ner och ser det här....... Asså åhhhhhhhhhhhh!!!! Jag gråter :''''''''''''''''''''(

REALLY need these in my life

Kategori: Wanted













Pozz

Kategori: Random

Gud vad uttråkad jag är. Finns inget att göra, har än så länge bara städat mitt rum, vilket var skit tråkigt.
Har gått in på alla bloggar som jag brukar läsa typ 20 gng i hopp om att någon uppdaterat, men icke. Har även gjort samma sak med instagram men nej, det är ingen som har uppdaterat där heller så varje gång jag har gått in där så har jag fått se en bild på ett par fula prickiga strumpbyxor. Sen känns det som att hela Stockholm har åkt norrut så det känns ganska öde här.
Bajs på allt. Lär dö av uttråkighet idag.

Plågar mig själv

Kategori: Random

In bed, bein' sick

Kategori: Random

Ligger i sängen och är sjuk. Har legat här hela dagen och bara kollat på tv. Vaknade upp imorse och kände mig värre. Visade sig sedan att jag hade feber. Hatar feber, först så fryser man men så fort man tar en värktablett så börjar man svettas ihjäl. Näsan rinner hela tiden också vilket är super irriterande. Skulle sitta fint med en stor fet godis påse nu som tröst men har tyvärr inget godis hemma :( Aja, nu ska jag fortsätta kolla på tv. Femman har alltid så bra program mitt på dagarna så det är den kanalen jag har kollat på hela dagen och ska även fortsätta med det.

Magic hair

Kategori: Hairstyles

Är sjukt sugen på en förändring. Tycker det är så himla coolt (och snyggt) med dip dye. Det snyggaste är när färgen upptill typ ”smälter” in med den som man har i topparna, inte lika fint när det är en skarp, tydlig linje. Skulle jag göra en dip dye så skulle jag färga topparna blonda. Eller inte blont men ljusare, alltså inte typ rosa, grön, blå eller någon annan färgglad färg. Vill alltså inte att skillnaden på min naturliga hårfärg och den i topparna ska vara extrem utan typ mer så här:








Okej skillnaden på färgerna var väl kanske ganska stor ändå, men det jag menade var väl mer att jag inte vill ha platinablonda toppar.
Åh blev sjukt taggad på att göra det här nu, men jag vet inners inne att det inte kommer bli av :( Sånt här vill man inte göra hemma själv, utan på en salong och jag vågar inte ens tänka på vad det skulle kunna kosta. Har dessutom andra saker att prioritera, en dip dye står alltså inte först på mina lista. Men om jag nu ändå skulle göra detta så skulle jag nog satsa på att få det som på första, andra eller sista bilden.

Zyx, min räddning

Kategori: Random

Känner att min förkylning à la Cypern är på g igen. Eller den har redan börjat men det är inte riktigt lika extremt som det var i somras. Det ända som fattas är att jag tappar rösten och börjar hosta ännu mer än vad jag redan gör, alltså så mycket att jag inte kan ligga ner och sova, eller att jag inte kan sova alls och bara vill skjuta mig själv typ. Let's just hope that doesn't happen! Annars då? Jo sportlovet är snart här och vi har inga fler läxor till denna vecka. Känns fett konstigt att gå hem från skolan med väskan helt tom.
Usch bajs blä, nu måste jag runda av, har fett ont i ögonen så jag tror faktiskt att jag ska sova snart. Har legat i sängen enda sen efter middagen så lyfta på rumpan behöver jag i alla fall inte göra.
Godnatt!

Next on my list

Kategori: Random

Bild 1: Shortsen
Bild 2: Klänningen
Bild 3: Västen
Bild 4: Väskan
Bild 5: Tröjan

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2135919/images/2012/pic_190263676.jpg" class="image">

Killing myself

Kategori: Random

Ska på ett två timmars spinningpass vid halv elva tiden. Kommer avlida på cykeln bara så alla vet. Har ett i-landsproblem också, har ett sår på handflatan som svider bara jag får vatten på det och tänk nu när jag ska hålla i ett cykelstyre i två timmar, mina händer kommer ju bada i svett och såret kommer svida som satan. Men det kommer nog inte spela någon roll, kommer nog ha mer ont på andra ställen så handen kommer jag säkert inte ens märka.

Mom

Kategori: Random

Mamma: Vi kycklingar ska stanna hemma imorgon.
Jag: Va? Vadå kycklingar?
Mamma: Ja jag märkte också att det lät lite konstigt, men va heter det när man är sjuk?
Jag: Aha, du menar sjuklingar!
Mamma: Ajuste det var så det hette.

Sorry, I'm not Rihanna. I don't love the way you lie.

Kategori: Random

I'm in pain

Kategori: Random

Herre gud! Om ni bara kunde känna smärtan i min kropp. Den här träningsvärken har bara blivit värre. Mår illa för att det kör så ont. Vet liksom inte ens hur jag ska ligga i sängen utan att känna något. I sånna här lägen är det sista man vill att bo i trevåningshus. Har bara legat uppe på mitt rum hela dagen, ända gångerna jag har gått ner var vid frukost och middag. Usch, är det verkligen normalt att ha så ont? Eller är detta bara ett tecken på att jag är väldigt ovältränad?
Nu ska jag iaf sova och hoppas på att smärtan är över tills imorgon, har ju ett spinningpass inbokat och har hört att det ska vara bra att träna när man har träningsvärk. Om ni inte hör något från mig på ett tag så beror det förmodligen på att jag dog på vägen till friskis.
Godnatt!

Freak freak freak

Kategori: Random

Har skrivit om dom förut och tänker gör det igen. Det har kommit ut en liten sneak peek på en ny låt, freak. Tycker den låter sjukt bra! Minns ni att jag skev att det var en musikvideo som höll på att spelas in några hus ifrån mig i somras? Det var musikvideon till denna låt och det ska tydligen släppas i slutat på denna månad, så jag får vänta tills dess med att höra hela låten.

Veckans roligaste

Kategori: Random

Pris för veckans roligaste går till Emma Strand. Jag, Hanna och Malin ville göra en liten undersökning för att se ifall folk använder ordet prutta eller möka (fulaste ordet, vem kom på det?).
G, H och M: Emma vad kallar du gasen som kan komma ut ur rumpan ibland? Asså du vet när det låter *gör ett pruttljud*
Emma: Va vadå, metan?
G, H och M: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Insåg precis att detta lät skit tråkigt, men tänk er, vi var redan fett flummiga och så bara väntar vi på att hon ska säga antingen prutta eller möka och så kommer hon och säger metan!!!!!! Asså wtf? Vart fick hon det ifrån?

Ajjjj

Kategori: Random

Ligger fortfarande i sängen och orkar inte gå upp som vanligt. Känner även smärta i hela kroppen från igår. Herre Gud, först var det boxning i skolan och sedan drog jag till gymmet där jag var i ca två timmar. Efter att jag hade varit där i kanske en timme gick jag med på att köra ett benpass med Emma. Snacka om att hon körde med mig, mina ben höll på att vika sig och jag höll på att ramla ihop i trappen när vi skulle hem. Funderade på att gå och träna idag, men jag tror jag skippar det och kör på söndag ist.
Hela den här helgen kommer bli skit tråkig. Det är bara en massa plugg som står på schemat, vi har skit mycket nu innan sportlovet. Så nu kanske ni förstår varför uppdateringen har varit som den varit...

Pics från igår

Kategori: Random

Tillägnat till Bella

Kategori: Random

Bara för att du ska sluta klaga BELLA! Vet inte hur många gånger jag har hört klagomål från henne den senaste veckan. Och nu hotar hon mig och säger att om jag inte har uppdaterat till nästa gång hon går in så.... Ja då kommer något tydligen hända... Så här har du ditt lilla intressanta inlägg (bara så alla vet så sitter hon precis bredvid mig).

Did yall' know

Kategori: Random

Feel naked without my nail polish.

Bajs på allt och alla

Kategori: Random

Denna vecka har hittills sugit. Allt har bara blivit fel och strulat. Orkar inte mer, längtar bara tills på lördag, annars så önskar jag bara att jag hade en spola framåt knapp så jag kunde spola förbi denna veckan. Gå i ide och vakna upp när sommaren börjar hade också funkat.

Sen så är jag så himla sur för att jag har slösat massa tid på att hitta ett par skor som inte ens fanns i min storlek någonstans. Slutade med att jag köpte ett par andra ist, va lite osäker, men tog de ändå och nu när jag kom hem och provade dom igen så ångrade jag mig. Märkte att de var ganska stora i storleken, så när jag går så åker hela hälen ut ur skon. Grrrrr! :@ Ni ska bara veta hur förbannad jag är på allt just nu!