ggabi

Quick

Kategori: Random

Hej! Har inte hunnit blogga så mkt de senaste dagarna. Snart ska jag sova men först måste jag äta något, är hungrig, hehe (a)

Sick

Kategori: Random

Skulle gått och lagt mig för ca en timme sen men fastnade framför sjukaste programet ever. Handlade om två svenska kvinnor (tvillingar) som var i England och de var med i något program i England som hette motorway cops. De blev alltså stoppade av polisen för att de var ute och gick på en motorväg och vet ni vad de gör när de blir tagna av polisen? De sliter sig loss och springer framför en lastbil resp. en vanlig bil och blir överkörda (allt hamnar på film). Efter att de blivit överkörda så blir de jätte agresiva mot poliserna som försöker hjälpa dom. De reser sig upp och börjar slåss. Man ser på dessa kvinnor att de har nått psykiskt fel men ändå blir de släppta av polisen och två dagar senare så mördar en av systrarna en man. Ni måste se programet för att fatta hur sjukt allt är! Man såg lixom när de blev övekörda och allt. Aja nu MÅSTE jag sova. Godnatt!

Friendship never ends

Kategori: Random

Juste ang. inlägget om gårdagen som jag skulle fortsätta på senare. Det var något mer jag skulle berätta men jag minns inte vad det var. Eller vänta nu kom jag på det. Gjorde en liten tabbe igår genom att ta på mig en långklänning som var lite genomskinlig (vilket jag kom på när jag redan gått hemifrån) och med fel typ av trosor under så ja det var ju lite pinsamt med tanke på att jag gick förbi en massa folk påvägen hem till Malin. Woops! Sen så skulle jag även berätta en lite cool sak. Minns ni att jag skrev om mina f.d. grannar för några veckor sen och sa att de hade släppt en musikvideo? Jo nu är det så att de håller på att spela in en ny musikvideo och vet ni vart dom gör det? Jo vid ett hus som ligger här i mitt område, två minuter från mitt hus!! Gick förbi där igår och det var fullt med folk och en massa bilar. Såg dock inte så mycket eftersom första gången jag gick förbi så var alla på baksidan av huset spelade in (hörde musiken då) och andra gången så hade alla tagit en paus så de stod bara på framsidan av huset och gjorde typ inget. Såg inte mina förra grannar heller för det var så mycket folk men min syrra som var i huset bredvid (hennes kompis bor där) hade sett en av dom och även Lazee. Ja nu vet ni det. Fortsatt trevlig kväll på er!

Gorgeous

Kategori: Style






Jag vill också gå klädd så här! Och klännigen på den andra bilden alltså, love it! Ryggen är så jäkla snygg, hittade dock ingen bild på den bakifrån på internet, men såg den i en tidning.

Mobilblogg

Kategori: Random

Ligger i soffan och degar, men snart är det dags att resa på sig och börja göra lite nytta. Känns sjukt konstigt att det är söndag och att jag måste spendera några timmar av denna dagen till att plugga... Har lixom inte riktigt fattat att plugget har börjat igen. Jag kan berätta lite om gårdagen också. Hade verkligen fullt upp så jag hann inte uppdatera er. Jag vaknade redan klockan 9 av att Malin ringde och väckte mig för att fråga om jag ville hoppa in som domare i polo och en timme senare så satt vi i bilen på g mot något stall in the middle of nowhere. Var faktist lite nervös eftersom jag inte visste något om polo och så skulle jag lixom vara domare. Jag önskar faktist att jag kunde säga att det gick bra ändå men det kan jag tyvärr inte göra. Haha, jag får skylla på att alla sa helt olika ang. hur jag skulle göra. Aja, whatever, kommer aldrig träffa dom människorna igen ändå. Direkt efter detta så skulle jag på middag hos Malin. Där var vi 8 tjejer som åt, dansade, snackade och hade roligt. Vi sa även hejdå till Andrea igår som ska flytta till USA i ett år som utbytesstudent. Trodde att jag skulle börja grina som vanligt när man måste säga hejdå till någon, men jag klarade mig faktist. Tror det var för att jag inte riktigt fattat än att hon ska lämna oss. Tror det kommer när hon inte kommer komma till skolan. Kommer sakna henne sjukt mycket! Men vi ses ju iaf om 10 månader, och sen har vi ju skype också. Okej, det var meningen att det här inlägg skulle bli kort, men det blev det inte. Och lång tid tog det också att skriva. Nu måste jag verkligen gå. Men jag kan fortsätta berätta om gårdagen lite senare ikväll. Ha det bra sålänge:)

Sweat

Kategori: Random

Känner mig fett taggad på att börjar träna igen nästa vecka. För ett par dagar sen så var jag jätte omotiverad och tänkte bara att jag ska passa på att njuta av att slippa träna nu när gymmet inte ens är öppet, men det ändrades. Vet inte om det kan bero på att jag har känt mig extremt onyttig den senaste tiden eller något. Har inte ätit några sötsaker på hela veckan men då har jag istället proppat i mig mat. Eller som idag t.ex. (det är ju fredag idag vilket = att jag får äta sötsaker) så åt jag skitmkt middag och en massa pasta och sen efter det så har jag käkat en stor skål med glass, chips, en kaka, lite choklad och säkert något mer. Asså jag lovar att jag har gått upp flera kilon sen jag kom hem från Cypern. Så ja, det ska alltså bli lite skönt att komma igång med träningen igen.

fly

Kategori: Random

Har inte så mycket att blogg om idag. Inget speciellt som hänt lixom. Åkte till outlet en snabbis efter skolan och fy säger jag bara. När vi väl kom fram så var våra jackor helt svartprickiga av massa små äckliga flugor. Usch! Hahah, men ja, I guess det var allt jag hade att säga. Intressant, jag vet!
Godnatt! :)

Fjärde inlägget för idag, yey!

Kategori: Pictures

Okej det börjar bli alldeles för sent nu men jag måste bara skriva ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Satt och kollade igenom lite mobilbilder och httade en från cypern och en från typ dagen efter vi kommit hem och jag blev fett chockad för jag såg fett brun ut i ansiktet. Eller okej, för att vara jag kanske jag ska tillägga också. Som jag säkert redan sagt förut så blir jag typ aldrig brun i ansiktet men nu hade jag faktist fått lite färg. Undra ifall det var för jag använde solskyddsfaktor 30 i ansiktet och därför aldrig brände mig där utan blev brun istället..? Så här såg jag iaf ut för 2-3 veckor sen.


Ignorera fake smilet

Som sagt, jag var fett brun för att vara jag. Synd att jag som vanligt lyckas flagna bort all färg efter två dager hemma i Sverige..:(

Nej, nu måste jag verkligen gå och lägga mig.
Godnatt!♥

Give me everything

Kategori: Wanted


God vad jag vill shoppa. Har inte gjort det på jätte länge nu men ändå är pengarna nästan slut. Nu för tiden går alla pengar bara till mat, fika och godis känns det som. Jag måste verligen sluta köpa sånt för jag vill ju hellre ha kläder. Men jag får hoppas att det går bättre nu när jag bara får äta godsaker på fredagar-söndagar. Måste även se till att spara en massa pengar till nästa sommar. Har redan börjat planera den och om jag ska ha råd med att göra det jag vill så måste jag börjar spara redan nu. Det betyder alltså att det blir ännu minde pengar kvar till shopping, men det tror jag faktist att det är värt.

I know you're on an open road, long gone and I can't have you back.

Kategori: Random

Tjenixen!
Sitter här hemma och knarkar låten som jag la upp igår. Jag är beroende typ. Det är inte ofta som jag fastnar för en låt redan första gången jag hör den ska ni veta. Egentligen skulle det vara bra om jag gjorde lite läxor istället för att tjata om den här låten, men jag pallar inte. Inte idag, vi har ändå klassdag imorgon(=titta på film och fika i skolan) så det är ingen läxa som måste vara klar tills imorgon ändå.

Kom och tänka på en grej idag när jag cyklade hem. Det känns fett tomt när jag bara är hemma på e.m./kvällarna nu när skolan har börjat, för när det var lov så var jag alltid med kompisar. Den enda gånen jag bara var hemma med familjen var typ när vi käkade middag. Berättade iaf det för Malin så då bestämde vi oss för att ses ikväll. Vet inte riktigt vad vi ska göra, typ gå runt lite och kanske att Hanna följer med också.
Men vi hörs!

4

Kategori: Pictures

I love HIM

Kategori: Random


Så sjukt bra!!!! Åhhh, hörde den på Danas blogg och blev helt kär. Jag tror faktist att Chris Brown börjar ta över JBs plats i mitt hjärta, HAHAHAH!

All I wanna see is a sky full of lighters.

Kategori: Pictures

Tumblr_lpw0070kyk1r0ck6mo1_500_large

20110823

Kategori: Random

Slutade tidigt idag så jag är redan hemma och har varit det ett tag nu. Tänkt att jag bara skulle sitta och chilla framför datorn och sen göra matte, men så ringar mamma och säger att jag ska vaccinera mig idag. Juuuuuste, hade helt glömt bort det! Så nu ska jag iaf iväg till centrum och fixa det. Vi hörs!

Nighty

Kategori: Random

Idag började skolan på riktigt med lektioner och allt. Trodde faktiskt ändå att det skulle vara rätt lugnt första dagen men nej nej, vi körde på som vanligt och fick till och med läxor. Men det är väl så det är när man man går på gymnasiet. Nu är det dags för sängen. Hade egentligen planert att lägga mig mycket tidigare och läsa solo som jag fått låna av Malin, men jag fastnade som vanlig framför datorn. Men om jag går nu hinner jag kanske bläddra igenom några sidor iaf.
Godnatt! :)

30

Kategori: Pictures

HAHAHA, så rätt!!



Lycka!

depp

Kategori: Random

Allt känns så grått och trist just nu, allt är som vanligt, allt är så tråkigt. Jag är trött på att gå och lägga mig och veta precis hur morgondagen ska se ut, för alla dagar ser likadana ut. Det värsta är att jag inte ens vet vad jag ska göra åt saken, helst av allt skulle jag bara vilja sätta mig på ett plan och åka till typ Hawaii och lära mig surfa eller göra något annat coolt. Bara komma bort från vardagen helt enkelt. Typiskt mig att vara trött på livet, speciellt på en söndag också, för jag hatar söndagar. Okej, nu ska jag sluta tråka ut er, lär ändå vakna upp imorgon och vara som vanlig igen.
Godnatt på er!

Tumblr_lpm33usnlj1qbz8oro1_500_large
Tumblr_lpn4t8rdmz1qzmcwlo1_500_large

Sega söndag

Kategori: Random

Tjenare!
Har suttit och geekat framför datorn hela dagen. Det var faktist rätt längesen jag gjorde det. Lite synd att jag valde att göra det just i dag kanske med tanke på att det har varit rätt fint väder, men whatever. Det var ju ändå inte så varmt att man kunde sola så jag missade nog ändå inte så mycket. Nu tror jag att jag ska kolla på någon serie. Kanske blir det PH, var faktist längesen jag kollade på det.
Vi hörs!

20110820

Kategori: Random

Jag vill säga god morgon fast klockan är ju halv två så det känns lite fel då. När jag vaknade kändes det som att jag hade all tid i världen på mig tills det var dags att börja göra i ordning mig, men nu är ju klockan som sagt redan halv två och vid fem - halv sex ska jag vara hos Emma. Det är födelsedagsmiddag där för självaste Emma som fyllde 17 år igår. Och innan dess så ska jag duscha, fixa mitt rum och träffa några tjejer för att förbereda oss tillsammands. Hmm...det ska blir intressent att se ifall jag hinner. En vanlig människa skulle tänka, men jag har gott om tid på mig, men jag så otroligt långsam så för mig kommer det bli stressig, så det är nog bäst att jag reser på mig nu och börjar göra något. Bye! ♥

eve

Kategori: Style

Tumblr_lnedguy2ud1qb2ahqo1_500_large
Mycket Whitney Port här känner jag, men you just gotta love this!! Tycker hon är så jäkla ball, vet dock inte om detta är något jag själv skulle ha på mig, men på henne var det bara helt perfekt!

Dolls

Kategori: Pictures

Whitneypo_john_17331480_max_large
Tumblr_lple1rvye31qm1w9ko1_500_large
Tumblr_lfapfng8gc1qas12ao1_500_large
Tumblr_lo18puazv91qbkb3no1_500_large

You know I can't erase you from my mind.

Kategori: Random

Tjulululu! Hahaha, det var en rolig grej jag och mina kompisar hörde idag. Var ute och gick, och så möter vi en man i 25-30 års åldern i kostym, eller så var det bara kavaj, kommer ej ihåg. Anyway, hans telefon börjar ringa så han tar upp den och svarar med "Tjulululu!" med skit seriös röst. Hahaa, det var bara sååå fel så vi började asgarva.

Nu en liten sammanfattning av vad som har hänt de senaste dagarna:

Igår började skolan som sagt och enligt mig så var dagen så himla onödig. Vi kom till skolan, visade runt för ettorna och sen fick vi gå hem. Juste vi fick nya skåp också, och guess what! Jag fick överskåp!!! Wohoo! Efter skolan så åkte jag och fem andra tjejer hem till mig och käkade våfflor. Mums! Senare mot kvällen så drog vi in till rålis för utomhusbio. Det var super mysigt! Massor med folk, perfekt väder, bra stämning och bra film... Haha, okej ska jag vara ärlig så kan jag inte säga så mycket om filmen, för jag kollade knappt på den. Satt lixom inte längst fram och då var det rätt svårt att höra så tappade intresse för filmen rätt snabbt och sysselsatte mig med annat istället. Måste även tillägga att jag såg mitt första stjärnfall igår kväll. C00lt!

Idag var det skola igen och ytterligare en onödig dag. Spelade bara spel och tog skolfoto sen var det över. Kvällen har spenderats med mina homies Hanna och Malin plus våran kära vän Annelie. Mycket trevligt! Dock var alla rätt trötta så dom drog hem rätt tidigt.

Nästsista

Kategori: Random

Snart börjar skolan igen. På torsdag drar det igång och på fredag är det skolfoto. Å-N-G-E-S-T! Många jag känner säger att de tycker det ska bli kul att börja skolan igen, hur kan man tycka det?!?!? Visst lite kul kommer det väl bli att träffa alla igen men efter en vecka kommer allt redan vara som vanligt och jag kommer ha tröttnat. Det är likadant varje år, blir skoltrött efter en vecka. Aja whatever!

Idag har jag tillbringat största delen av dagen med Malin. Vi var i centrum och inhandlade lite saker inför skolstarten. Jag köpte ett pennskrin och almanacka. Pennor, sudd och sånt hade jag redan hemma. Juste sen sålde jag även båda Conversen idag också. Gud så skönt, då behöver jag inte tänka mer på det. När vi var klara i centrum så åkte vi till Malin och kollade på film. Minns inte vad den hette men något med Hall. Sen kom kvällen och då drog vi, tillsammans med Hanna och Bella till stan. Stannade dock väldigt kort stund (hann köpa brownie på 7-11 och McFlurry även fast jag var där så kort, hehe) innan vi drog tillbaka till Jakan för att träffa några vänner till Bella. Ja det är väl ungefär så min dag sett ut... Juste dagens höjdpunkt månste ha varit att vi först såg en kille från PH (vet inte hans namn) och sen ser vi Paow och Hugo Rosas. De satt tyvärr på en restaurang så vi kunde inte fråga om bild då :( En till sak också, det känns som att jag är värre i min hals nu också, åh suck! Räknade precis ut att jag inte har varit helt frisk på exakt tre veckor nu. Allt började i Cypern och sen har det hållt i sig sedan dess. Får faktsit skylla mig själv lite för sen jag blev sjuk från första början så jag har aldrig vilat och stannat hemma för att bli helt frisk, men jag har bara tänkt "det är ju inte så farligt, bara lite hosta, det går snart över" och "jag tänker inte stanna hemma och vara sjuk nu de sista dagaran av lovet". Det har dock resulterat i att nästan alla mina vänner som jag träffat har kommit någon dag senare och ba "GABI!!!! Du har smittat mig!!" 

Okej kände att detta inlägg blev onödigt långt och osammanhängande. Aja, det kan ju bero på att klockan är över två och att jag håller på att somna med datorn i knät. Men godnatt på er ♥

When I came to Spain

Kategori: Random

Natten som var ägde den årliga tältningen rum. Vi var fyra tjejer som sov på Johannas tomt. Detta måste nog varit tredje gången vi sovit hos Johanna på en vecka, haha. När övernattnigen vad över så satte jag mig på cykeln och rullade hemmåt för att fräscha upp mig och sen vidare till Viksjö. Väl framme i Viksjö så var det dags för en catch up med Amanda och Annelie. Längesen vi träffades så det fanns massor att prata om :) Ikväll är det chillkväll här hemma som gäller=sitta framför datorn hela kvällen.


Här om dagen hos Malin då jag för första gången lyckades bygga en pyramid av kort (eller vad heter det nu igen?)

I'm confused

Kategori: Random

Åh jag blir helt galen..!!!! Kan någon tala om för mig vad allt jag läser betyder? Jag förstår inte.

Oupsi.

Kategori: Random

Ojsan, skulle skiva ett inlägg om min depp period som jag är inne i men istället somnade jag framför datorn. Great! Aja nu måste jag gå upp och lägga mig ifall jag ska lyckas vakna imorgon också.

Kortfattat

Kategori: Random

Hade beställt ett par converse av en som åkte till USA men tror ni inte att hon köpte fel eller? Så nu har jag två par converse som är 800 storlekar för små. Yey, toppen, mitt liv äger. Ska försöka sälja dom iaf och om jag lyckas göra det så tänker jag köpa nya här i Sverige. Det var det.

You just have to learn to forget about the people who forget about you.

Kategori: Random

Tja!
Jag är inte så aktiv med bloggen känner jag. Men det beror på att jag inte hinner uppdatera. De senaste dagarna har jag umgåts intensivt med kompisar i typ två dagar sen stannat hemma en kväll och ba chillat sen två dagar med kompisar och sen hemma igen. Ikväll är det då jag bara är hemma och chillar och imorrn och i över imorrn är det full rulle igen. Haha, måste ju passa på att ha kul nu den sista veckan av sommarlovet. Åh jag kan inte fatta att det snart är slut. En vecka kvar lixom, sen är allt som vanligt igen... suck!

Sammanfattning av Cypern

Kategori: Pictures

Okej jag har inte orkat berätta om Cypern än men nu så. Vet inte vart jag ska börja riktigt...men min familj var där med tre andra familjer iaf. Vi bodde på ett hotell som låg i Fig Tree Bay och vi hade det awesome. Eller det tyckte iaf jag ;) Hotellet som vi bodde på var dock inte så jätte bra. Det var fyra stjärnigt men när man kom dit så ba whaat?!?! Vi bodde på fyra stjärnigt hotell förra året också, och det var mycket fräschare. Okej nu låter det som att vi bodde på värsta trashiga hotellet och det gjorde vi faktist inte. Det var ändå helt ok bara att rummen inte var så överdrivet fina och sängarna var lite obekväma med annars så var lobbyn, poolen, baren och det jätte fint!





Lite bilder på hotellet och en del av sällskapet. Tror inte vi tog någon bild med alla men vi var iaf 16 pers.

Nu fortsätter vi historian. Det vi gjorde på dagarna var sola, bada, hänga i vattenparken, spela volleyboll, hyra trampbåd, åkta bananbåt och åkta på en båtutflyckt till en blå lagun och Capo Greco.









När solen gått ner så brukade det bli all inclusive middag på hotellet med hela gänget och senare mot kvällarna så splitrades alla. Ibland så blev det hotellhäng för oss ungdomar, någon kväll drog vi in till Fig Tree Bay och checkade affärerna (som inte hade så mycket att erbjuda) och sen blev det en del nätter i Ayia Napa också. Nätterna i Ayia Napa var verkligen BÄST, hade lätt velat åka in oftare men nu blev det som det blev. Vi var ju faktist på semster med våra familjer, hade det bara varit med vänner så hade det nog varit annorlunda.









(Malin om du kollar riktigt noga i bakgrunden på bilden över, ser du då vad jag ser? S..hahha!)



Fekke på balkongen ;)








Lite varmt efter en sväng inne på grabbaran grus, haha :D


Birthday boy







Ja nu fick ni veta lite om våra trip, orkar faktist inte berätta mer detalierat för då kommer det ta ca fyra timmar till att skriva detta inlägg (har redan tagit en timme tror jag, haha) men om ni vill veta något mer så är det bara att slänga in en kommentar så svarar jag :)

It was your heart on the line

Kategori: Shopping

Var på en shoppingrunda i Vällingby idag. Jag och mina vänner cykade dit för att vi trodde att Hollister hade öppnat men det var tydligen i Täby som det öppnat, men det gjorde inget. Vi gick runt där ändå och kikade i affärer. Fick med mig lite underkläder och smycken och sammanlagt gick allt på ca 300 kr skulle jag tro. Inte så jätte farligt faktiskt.


Min fina söta armband som jag köpte :)

Childhood

Kategori: Wanted


Åh jag är så sugen på att köpa detta armband. Det är så himla gulligt och fint. Det ända som är dåligt är att det kostar 100 kr och det känns lite mycket för ett armband med vanligt pärlor som man annars kan göra själv. Gick faktist in på panduros hemsida och kollade vad det skulle kosta att göra detta armband själv och det blev billigare. Ca 70 kr och då får man ca 400 pärlor så då kan man ju göra fler armband också. Tror faktist att jag sla göra det, det gäller bara att orka åka in till panduro, men jag ska försöka göra det innan sommarlovet är slut iaf ;)

Mocha

Kategori: Random

Dagen har spenderats med Malin, Hanna och Johanna. Vi var hemma hos mig denna gng och bakade och gjorde frappuccino. Kakan vi bakade blev lite failad med frappen blev jätte lyckad. Smakade precis som frappuccino mocha på starbucks. Vi gjorde dock väldigt mycket så jag mådde illa efter ungefär halva glaset, hehe. Resten av dagen satt vi och spelade kort och ikväll är det sleepover som står på schemat.



When I say Ayia you say Napa..

Kategori: Pictures

..Ayia..NAAPA. Ayia...NAAAPAAA. Ayia.......NAAAAAAAAAAAAPAAAAAAAAAAAAA

Jag kommer

Kategori: Random

Dagens humör: Deppig
Dagens mående: Dåligt, sjuk
Dagens borde: Rycka upp mig och hitta på något
Dagens frisyr: Hästsvans 
Dagens smink: All natural today
Dagens klädsel: Pyjamas
Dagens planer: Inga
Dagens materiella vill ha: Nya kläder
Dagens fundering: What if....? 
Dagens beroende: Facebook 
Dagens längtan: Sol och värme
Dagens superlängtan: Mihos
Dagens bok: Föredrar tidningar
Dagens låt: This Boy

All day, all night

Kategori: Random

Allt bra med er? Själv har jag blivit sjuk, suck! Varför just på sommarlovet? Aja det hindarade mig inte från att ha kul på semestern iaf. Kom hem igår och jag har redan tröttnat på Sverige. Varför är det så sjut tråkigt här? Allt är bara så grått och tråkigt. Okej kände att detta blev ett klag-inlägg så jag avslutar nog här. Men vi hörs!

Vi hörs!

Kategori: Random

Har förprogramerat ca 5 inlägg nu om man räknar med det här inlägget så ni får nöja er med det. Nu kommer ni inte höra mer från mig tills den 5 augusti tidigast men jag tror faktist att ni klarar er ändå! ;)