ggabi

Visste du att...

Kategori: Random

  1. Jag är största ångestmänniskan.
  2. Jag är sämst på att skriva sms, skriver med T9 utan att kolla på skärmen och märker inte att det blir på istället för sa, vår istället för tar osv. Får klagomål hur ofta som helst för det.
  3. Jag skäms när jag kollar tillbaka på gamla inlägg i bloggen.
  4. Jag älskar brieost.
  5. Jag kan inte lägga mig tidigt på kvällarn, sover ca 7-6 timmar varje natt...
  6. Jag är tidsoptimist, tror alltid att jag ska hinna göra en miljon saker, slutar oftast med att jag hinner göra två av dom grejerna.
  7. Jag överanalyserar allt och alla.
  8. Jag kan inte ens plugga i 10 minuter utan att börja tänka på annat.
  9. Jag sover nästan alltid med musik i öronen.
  10. Idag fyller jag år!! Nu börjar det sämsta året i mitt liv då jag kommer sitta hemma varje helg medans mina vänner som fyller 18 i början av nästa år kommer dra ut och ha roligt. DEPP!

Open

Kategori: Wanted

Ligger så himla mycket efter i alla mina serier som jag brukar geeka. Kollade nyss på senaste avsnitter av 90201 iaf så nu är det bara de två senaste Gossip Girls avsnitten kvar, men de får jag ta en annan dag, börjar bli dags att joina sängen. Men jag tänkte bara säga en sak först. Jag dör lite varje gång jag kollar på alla serier, kläderna som de har på sig är nämligen så sjuktgaletsnygga. Den gröna klänningen med den öppna ryggen som Annie hade på sig idag te.x. så grymt snygg. Är jättesugen på att köpa en snygg klänning med öppen rygg och har varit det jättelänge men har inte hittat den perfekta än. Kanske ska försöka hitta en till nyår... Jag får hålla ögonen öppna och se om jag hittar något ;)
Normal_0012_large

Vi ser det snöar

Kategori: Random

Första advent är över. Har inte fått någon julkänsla alls faktist. Vi har inte hunnit få upp något julpynt än, inte ens adventsljusstaken, så inga tända ljus för oss idag. Men det är alltid så, vi brukar komma igång runt andra advent ist. Men det gör inget för mig, tycker inte att advent är värsta grejen direkt. Annars då, jo det snöade ju idag, ifall det var någon som missade det (tror knappast det med tanke på alla snö-uppdateringar på ansiktsboken).
Tumblr_luikju0pta1r2qs2ho1_500_large

My universe will never be the same

Kategori: Random

Det känns som att dygnen är för korta nuförtiden. Hinner aldrig göra allt som jag tänk mig vilket leder till att jag blir skitstressad och får ångest för att jag t.ex. inte hunnit göra alla läxor och måste skjuta upp de till dagen efter istället. Anledningen till att jag inte hann med alla dagens syslor var ju iof för att jag städade mitt rum som jag annars skulle gjort i helgen så då får jag väl göra läxor då istället. Men ang. mitt rum, det har nog inte varit såhär städat på säkert ett halvår. För jag minns på sommaren innan vi åkte utomland att jag tänkte städa mitt rum för att det såg förjävligt ut, men det hände aldrig.... När jag säger att jag inte har städat sedan innan sommaren så menar jag ju inte att jag inte dammsuger mitt rum, utan ostädat för mig är när mitt skrivbord och nattduksbord är helt huller om buller för att jag aldrig lägger mina saker på sin plats utan bara slänger dom på närmsta bord. Ja nu vet ni det. Dags att sova, har inte sovit tillräckligt länge på flera veckor. Jag är störd, jag vet!

Att göra eller att inte göra, det är frågan!

Kategori: Random

Såg en bild på instagram för några dagar sen på ett öra med tre hål och tyckte det var skitsnyggt, så snyggt att jag funderar på att göra det själv. Så va tycker ni? Borde jag göra det?

This can't be right

Kategori: Random

Jag känner mig jättestressad över något men jag vet inte vad. Känns som att jag har glömt göra något viktigt idag men jag har försökt tänka om och om flera gånger på vad det skulle kunna vara men det finns typ inget. Det kanske är för att det känns konstigt att jag inte har suttit och pluggat ihjäl mig för en gång skull. Usch va irriterande. Sen känner jag mig fett deppig också, men det behöver vi inte gå in på för då kommer jag sitta här och dela med mig av alla mina deprimerade tankar och köra så att alla mår dåligt. Hahahha, jag kan säga att Hanna har fått var med om det ett X antal gånger.


En gång i tiden då man var brun kom precis på att jag kanske redna har lagt upp denna bild en gång, men isåfall får ni stå ut med att se det

Oh no!

Kategori: Random

Inte nog med att jag har ont i hela kroppen (pratade lite med mina kompisar och vi alla har ont på precis samma ställen och började få ont ungefär samtidigt, så vi kom fram till att det är träningsvärk från friidrotten i skolan) så har jag även börjat känna att min hals känns konstig. Jag är alltså påväg att få ont i halsen/bli så hes. Åh jag orkar verkligen inte med det här....Sist jag hade så här var i somras, det kom jättesnabbt. Började med att jag vaknade upp en morgon och kände mig konstig i halsen och var lite hes och senare mot kvällen så blev jag bara mer och mer hes och det hela slutade med att jag fick det sjukaste rösten någonsin/tappade rösten. Jag lät verkligen helt förfärlig, och det säger jag utan att överdriva. Folk blev chockade när jag började prata och började asgarva. Kom på att vi borde filmat mig när jag pratade, skulle vara roligt att höra såhär i efterhand.

Kendall

Kategori: Pictures

Hon har tagit över första platsen som den synggaste systern i familjen Kardashian/Jenner.

God natt

Kategori: Random

Åh jag som skulle lägga mig tidigt ikväll, funka lika bra som vanligt... Men det är inte så lätt när alla i familjen fortfarande är vakna, och speciellt inte när mamma och min syster sitter i rummet bredvid och pratar.

Zombie

Kategori: Random

Har inte gjort något alls idag. Jag har varit för trött och så har jag träningsvärk i hela kroppen. Det är sjukt, jag får typ aldrig träningsvärk och så fick jag det igårkväll och imorse var det ännu värre. Och det som är ännu konstigare är att jag har inte tränat sen i onsdag, om man inte räknar med gympan igår, men då använde vi nästan bara benen och jag har ont i ben, arman, mage, rygg, axlar och nacken. Mystiskt!

Maniac

Kategori: Wanted

Jag är så sjukt galet shoppingsugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har suttit och kollat igenom några hemsidor de snaste dagarna och hittat en MASSA saker. Och jag hittade en sak som jag bara MÅSTE ha, jag bryr mig inte hur mycket den kostar, den SKA bo i min garderob inom en snar framtid. Eller om jag hittar den förståss för den fanns inte på hemsidan :( Jag har i alla fall plockat ut några av alla plaggen som jag vill ha och gjort ett collage.


Och sen har vi dom bilderna som inte gick att få in i collaget



Och nu till den finaste plagget som jag D-O-G för! Jag kommer var lycklig resten av livet om den blir min, så känner jag just nu, haha.

Snyggaste bodyn EVER!

Flippat!

Kategori: Random

Fan vad jag ska sova ut imorrn. God natt gott folk

From Miami to Ibiza

Kategori: Random

Nu är jag lycklig! Jag är fri från prov i ca en vecka vilket betyder att jag kommer få tillbaka mitt liv för en kort period. Okej det var egentligen inte det jag ville säga utan jag tänkte bara berätta att jag håller på att prata med min vän Andrea om utlandsresa nästa sommar och jag är sååååå taggad! Jag blir helt exalterad så fort jag snackar med någon om det eller ens tänkter på det. Jag älskar att resa och tänk nu utan föräldrar och allt. Vilken frihet! En vecka med mina bästa tjejer på en varm och solig partyö, kan det bli bättre eller? Nej skulle inte tro det! :D


Andrea, jag och Emma

12/11-11

Kategori: Random

Ska strax sova, är så sjukt trött. Var hos Malin lite tidigare idag och kollade på JS. Hanna och Malin är inge bra på att ha maraton, vi har säkert träffats minst sex gånger bara för att kolla på JS och vi är inte ens klara med säsong två.... Men vi har faktiskt bara ett avsnitt kvar på denna säsong så det är inte långt kvar.
För övrigt så har jag fetaste ångesten inför denna helg. Känns som att jag har ett ton med saker som jag vill försöka hinna med (som vanligt alltså). För en vanlig människa så skulle det inte vara så svårt att hinna med allt jag ska göra, men eftersom jag inte är så effektiv av mig så går det alltid så långsamt. Men jag har satt upp ett mål för morgondagen och det är att inte sätta mig i soffan och göra ingenting, för det hinner jag verkligen inte med. Men bästa att jag går och lägger mig nu då så att jag inte sover bort hela dagen.
Godnatt!

Hallå i stugan.

Kategori: Wanted

Nu är jag ledsen i ögat. Sitter och bevakar en klänning i en speciell storlek på nellys hemsida och så hade jag fått mail idag om att klänningen hade kommit in i min storlek så självklart gick jag in och kollade på direkten men tror ni inte att allt var slut igen? :( Aja har istället suttit och letat efter andra klänningar och hittat ett par stycken men kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha....beslutsångest, jag vet!


Okej jag hade sparat ner fler bilder på klänninger men min dator är lite utvecklingsstörd så jag hittar inte bilderna och jag är trött så detta får duga. Nu ska jag sova, godnatt! :)

Sorry såg att även bilderna jag la upp blev cp, men jag är verkligen way too trött för att fixa det nu, kanska gör det imorgon med tanke på att jag inte börjar förän 12.40 :D
Så nu har jag fixat bilderna, fanns dock ingen bild på den röda klänningen eftersom de har tagit bort den från hemsidan.

Failad afton

Kategori: Random

Är redan hemma. Sitter i soffan med handen i godispåsen (godisgrisen in the house) och gör inget. Om det inte hade varit för några idioter så skulle jag antagligen stått och skakat rumpa nu men istället så spårade festen och alla var tvungna att gå hem, synd! Men vi får hoppas att maskerad/halloweenfesten imorgon blir lite mer lyckad. Har dock fortfarande inte bestämt mig om jag ska klä ut mig eller inte, verkar inte som att så många ska göra det så då pallar inte jag heller, men vi får se hur det blir. Nu ska jag sova, god att :)

01.02

Kategori: Random

Dagarna bara rusar förbi. Det känns som att lovet snart är slut och jag har lite panik för jag kommr inte hinna göra allt som jag hade tänkt. Har tex. fortfarande en massa läxor kvar, suuuuck! Men ärligt vem orkar plugga på ett lov? Förstår inte hur man kan få fetaste provet två dagar efter ett lov är slut. Aja, det kommande dagarna är iaf fullbokade så jag tror inte jag kommer ha så mycket tid för bloggen, men jag tror ni överlever det ;)