ggabi

See u soon

Kategori: Random

I'll be back on Tuesday

Partypoopers

Kategori: Random

Folk som tar fram dammsugaren mitt under festen och börjar städa.

7s0varen

Kategori: Random

OMG gissa vem som precis vaknade!?!?!?! Kan inte minnas sist jag sov så här länge. Måste varit förra sommaren eller nått.

Hard work work

Kategori: Random

Är sååååå trött men ändå är jag uppe. Har jobbat 9,5h nonstop idag och det känns verkligen. Kom alltså hem från jobbet cirkus halv 12. Jaja, tjänade ändå en bra slant för dagens jobb så jag ska inte klaga ;)
När jag kom hem hade jag dock bara käkat en skål med yoghurt och flingor och fyra kulor glass på hela dagen. Great! De konstiga är att jag blir aldrig hungrig när jag jobbar.
Nej nu MÅÅÅÅSTE jag lägga mig, klockan är för fasen halv tre.......
Måste bara avsluta med en het bild på en del av min jobbklädsel (hatten!!!) som mina vänner frågar och undrat om.

Ny favorit

Kategori: Random

Singing in the rain

Kategori: Random

Dåligt väder idag, vilket betyder inget jobb för mig eftersom jag var uppskriven på ett ring-pass. Känns både bra och dåligt, mest bra kanske då jag får mer tid till att plugga.

Chicken

Kategori: Random

Middagen hos Mickan var mys. Kvällen bjöd på både seriöst snack och trams och sen en massa mat. Shit det känns som att jag kommer vara mätt i tre veckor framöver. Haha ska försöka komma ihåg det imorgon när jag står i glassbaren och käkar glass igen.... What else? Jo vi kom väl fram till att jag är ganska feg, men åh vad jag ska visa dom nere i Napa, de ska få ÄTA UPP sina ord. Vi kommer troligtvis ha en poängjakt och mitt mål är att inte komma sist och det ska jag fan klara, då är jag inte fegisen i gänget längre. På något konstigt vis så har jag den titeln just nu bara pga en cykelincident... Grrrrr, tjejer tänk efter nu seriöst, är jag verkligen fegast? Vad har mina vapendragare Malin och Hanna isf gjort tex som är så modigt? Juste, nada!
Nu skulle det passa bra med att jag la upp en massa fula bilder på mig för att bevisa att jag kan bjuda på mig själv men jag tänker på allmänheten i detta läge. Ni förstår verkligen inte hur groteska de är, ni skulle drömma mardrömmar och tuppa av ifall ni såg de. Men jag ska fundera på saken, kanske slår på stort och samlar ihop flera fula bilder i ett collage och lägger upp. Hmm....time will tell!

I know that we gonna be alright

Kategori: Random

Oh herre Gud. Det är så mycket just nu så jag vet inte ens vart jag ska börja. Plugget behöver vi inte ens tala om, kan bara säga att det d ö d a r mig. Hinner knappt duscha känns det som.
Har inget speciellt att säga faktiskt, har inte varit några händelserika dagar om jag säger så. Eller jo, igår bokades en till resa till sommaren. Det blev Alanya. Har varit där en gång innan också, var dock ganska liten då, minns bara hur stranden såg ut, hotellet och en restaurang, haha!
Det är typ Alanya och Ayia Napa som är ljuset i mitt liv just nu, sorgligt men sant. Längtar så otroligt mycket för när vi är där så vet jag att alla helvetes läxor äntligen kommer vara över.
Sen kanske, fast bara kanske, det blir en trip till Skåne också. Hoppas nästan på det, så skönt att komma ifrån Stockholm och alla människor här för ett par dagar.
Förvänta er ingen uppdatering under helgen, kommer ha fullt upp. Ska på middag, plugga och jobba, så vi hörs när vi hörs.
Hej så länge!

Michael Kors

Kategori: Wanted

Drömklockan! Kostar bara 3000 spänn...

Sjuk 2.0

Kategori: Wanted

Livet är allt härligt ibland. Min feber är över men jag kan däremot ha drabbats av streptokocker. Naaaaaajs! -.-
Så himla typiskt nu när vi har en relativt lugn vecka i skolan och jag skulle kunna hänga på jobbet och tjäna lite extra cash. Det konstiga är också att allt skedde över en natt. Hade inte känt någon alls dagen innan och sen baaam så var jag sjuk.

Boots

Kategori: Wanted

Bara 400 spänn. Fett värt!

FML!

Kategori: Random

Jag är sjuk. Har feber, skit ont i halsen och är kraftlös i hela kroppen så det blir inget nationellt prov för mig idag. Kul att jag lyckades pricka in att bli sjuk till helgen också.

Valborg

Kategori: Random

Min Valborg blev inte alls som jag hade trott. För det första så var det den stressigaste dagen i mitt liv. Hade planerat att gå runt och lämna ut cv:n till olika ställen, sen möta upp mamma, klippa mig och gå runt lite i stan men det var då jag fick jobb istället. Så jag jobbade till 7. Kom hem runt 8. Hoppa in i duschen, käkade, kläde på mig, packa väska och drog. Hann inte ens gå till en brasa.
På morgonen samma dag så trodde jag bara att vi skulle chilla och inte göra något speciellt, men när jag hade jobbat klart så såg jag att jag hade fått drygt 200 sms. Asså överdriver inte, det stod 200 på whatsapp ikonen. Då hade iaf tjejerna gjort planer för kvällen. Vid tio tiden åkte jag iväg. Drog till en kompis kompis. Trodde det skulle bli fett stelt men det var det faktiskt inte. Hände sjuka grejer, folk blev fast tejpade, tog lustgas, käkade mickrad havregrynsgröt som var gjort på en hel påse havregryn blandat med proteinpulver, sylt och bbq-sås, sängar vändes upp och ner, skåpdörrar gick av, en annan säng gick sönder m.m.
Bild på gröten:

Sjuk?

Kategori: Random

Jag vet inte vad som har hänt med mig men jag har fått universums sämsta immunförsvar. Vaknade upp idag och kände mig konstig i halsen och hela kroppen. Är fett rädd att jag har feber, vågar inte ens gå upp och kolla men måste göra det snart ändå. Jag håller tummarna för att jag mår bra, ska nämligen jobba idag och sen måste jag lämna in ett papper i skolan idag, annars får jag inte göra engelska nationell. Brrr...bäst att jag går och kollar upp det nu på en gång.

Glass i stora lass

Kategori: Random

Har sökt en massa jobb som en dåre. Har gett upp hoppet många gånger. Har känt mig stressad som F A N för att jag inte hittat något, men i måndags, då fick jag äntligen napp.
Det här med att gå runt till butiker/kaféer mm. och tigga jobb sköt jag hela tiden upp på. Känner mig så himla obekväm med att göra det, vet inte varför faktiskt. Men i måndags så tig jag tummen ut röven och gjorde det ändå. Tänkte att nej nu måste jag försöka igen, det här är det ända jag inte gjort än så om jag inte får något efter det här heller så finns det inget mer jag kan göra.
Gick runt till kanske fem ställen och alla hade redan fullt eller så var jag för ung. Blev så jävla less på alla nej så jag tänkte okej jag går bara in här också och sen drar jag och möter upp mamma. Gick in och vet ni vad?!?!?! De frågade om jag ville börja provjobba redan på en gång så de fick se hur det gick för mig och om jag passade in. Sedan efter halva dagen så vart jag anställd. Woooooohooooo! Behövde inte genomlida någon onödig intervju eller något heller så det var skönt.
Ni ska bara veta hur lättad jag blev när jag fick ett ja.
Så nu jobbar jag i en glassbar i Karlberg.

Remember to breath

Kategori: Random

Det har varit full rulle de senaste dagarna. Vet inte ens vart jag ska börja. Har varit så stressad att jag trodde jag skulle avlida. Som en av dagarna då jag missar bussen från jakan när jag hade sjukt bråttom hem och så får jag gå hem. Samtidigt lyssnar jag på musik och så sjunger dom i låten, I'm still alive but I'm barely breathing. Gud va det stämde in på mig, började skratta. Sen har jag sovit ca 7 timmar sammanlagt de två senaste nätterna. Förstår ni då? Jag har inte ens haft tid att sova.
Ja men jag ska dela upp de senaste dagarna i två inlägg tror jag så håll utkik så ska jag berätta vad som har hänt och varför det vart så stressigt.