ggabi

Tummen upp

Kategori: Random

Sitter och käkar glass och fruktsallad samtidigt som jag kollar på wallander, perfekt avslut på helgen! :)

Busy day!

Kategori: Random

Tja alla snyggingar!

Idag har det varit full rulle hela dagen och det har faktist varit en rolig söndag. Söndagar brukar annars suga men inte idag då jag varit på en massa ställen, bla. stan. Var där med Hanna för vi skulle leta efter ett örhänge men det var slut över allt, men det ska komma in i veckan så jag ska leta vidare då. Även fast det var ett örhänge jag var ute efter så fick jag med mig lite andra småsaker istället. Kanske visar en bild på grejerna lite senate. Nu ska jag iaf. höra lite engelska läxa och sen ikväll är det solsidan och en ny wallander film som gäller. För er som inte vet så älskar jag wallander och har sett nästan alla filmer förutom dom femton nya filmerna. Hahahah, okej jag ändrar mig jag har inte alls sett nästan allla xD Har bara sett det älder filmerna :) 

Och juste en till grej, jag och Hanna såg Nemo från kungarna av tylösand idag i stan, haha ifall någon undra alltså! ;)

Puss på er!

Kladdkaka

Kategori: Random

Har hunnit med en hel del idag för att vara jag. Har duschat, städat, läst och bakat. Nu fortsätter jag med lite läxor!


So damn nervous!

Kategori: Random

Tjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatja!
Ja, jag har damp. Vet inte vad jag ska säga, men.... idag har jag varit i skola och efter det blev det en sväng till stan med Andrea. Hon köpte en tröja och efter det gick vi in på 7-11 och köpte mellis som bestod av brownie och morotskaka :D Mums! Nu ska jag äta semla som mamma har köpt till mig. Jag har faktist vart duktig denna vecka, har inte ätit någon godsak efter middagarna och det brukar jag annars göra varje dag efter middagen. Hehe, men med tanke på vad som sker imorrn så fick det bli så denna vecka!

Hejdå på er! :D :D :D :D :D :D :D

Vad heter.......?

Kategori: Random

Sitter och gör frågor till samhällskunskapen just nu som jag ska ställa till klassen tillsammans med Hanna på fredag. Jag kan avslöja en sak, att mina frågor är fett svåra (hoppas jag), moahahaha!!! :D

sadness

Kategori: Random

Klockan börjar bli mycket så jag ska snart gå och lägga mig. Kanske läster ett kapitel i en av mina böcker först. Annars då? Jo jag har kollat på tv ovanligt mycket idag. Kollade på två sorliga program, först ett som hette sofias änglar som var lite wanna be extreme home makeover. Dom skulle hjälpa en familj att renovera deras hus och familjen som bodde i huset bestod av en mamma, två barn på 7 och 10 år och en pappa som var döende. Det var så hemskt. Jag kollade inte på programet från början men jag uppfattade det som att pappan hade någon ovanlig sjukdom och att han skulle dö, men man visste inte när, han kunde dö när som hellst... En sak som jag såg på programet tyckte jag var så himla fint! Pappan hade två ansikten tatuerade på sin arm, och det var hans barn, och så berättade han att hans älsta dotter hade sagt så här till honom "När jag blir stor ska jag tatuera in ditt ansikte på min arm." Naaaw, det skulle alltså vara som ett minne av hennes pappa sen efter att han hade dött. Sen kollade jag även på ett program som hette någonting med miljonär. Det handlade om en miljonär som klädde ut sig till en lite fattigare person och skulle prova på livet som fattig och jobba med volontärarbete. Han skulle träffa massa människor som hade haft det jobbigt i sina liv och som nu jobbade med hemlösa/missbrukare/prostituerade. I slutet av programet skulle han avslöja sin riktiga identitet för dessa människor som han jobbat med och sedan skänka pengar till dom. Det var också ett väldigt sorligt program eftersom man fick höra en massa människors hemska livshistorier. Det var verkligen synd om dom, deras historier fick mig verkligen att tänka på hur lyckligt lottad jag är som har ett hem, en familj, vänner, mat för dagen m.m.

Okej nu ska jag sluta skriva, kännde att detta inlägget blev helt cp men jag skyller på att jag är trött så jag vet inte riktig vad jag skriver, heh :P

Godnatt!♥



25 januari

Kategori: Pictures

Hej på er!

Dagen har varit som vanligt, dvs. jag har varit i skolan och så gjorde jag läxor när jag kom hem ;) Nu ska jag kolla på 90210 och gossip girl som kom ut idag och sen blir det soppa och pannkakor till middag och tillsist lite mer plugg!

24 januari

Kategori: Random

Tjenare gott folk!

Har kommit hem från skolan och käkat mellis. Nu är det dags för plugg. Har en massa grejer jag vill hinna med så det är nog bra att jag börjar nu. Mitt mål är att göra tre av mina läxor men det skulle inte skada ifall jag hann med alla läxorna för hela veckan :)

23.25

Kategori: Random

Tja.

Har varit upptagen de senaste dagarna, därför har jag inte haft någon tid till att blogga men jag kommer förmodligen tillbaka imorgon. Ha det bra så länge!

Puss!

Från mobilen

Kategori: Random

Vilka idioter det finns! Bla i Albanien där det just nu är typ krig, okej det var lite överdrivet, hehe men det är värsta demonstrationerna i huvudstaden där typ hela min släkt bor. Vet inte riktigt vad det handlar om, typ nått om att någon skandal inom politiken har avslöjats så alla är helt galna! Inga såna demonstrationer man ser i Sverige direkt utan här slår man sönder bilar, människor, hus, köpcentrum och så skjuter man folk. Ja, jag vet inte vad jag ska säga, känns typisk att det är sånt här kaos i just Albanien.. Förut tycker jag att folk skulle ge Albanien en chans bara för att se att det inte är så ruttet som alla tror men jag tror att jag ändrar mig nu. Åk inte dit!! Ni kommer bli chockade ifall något sådant händer när ni skulle vara där. Aja jag är iaf glad att mina släktingar inte står där ute på gatorna och slåss, dom är klokare än så, thank god!

Just realized that I'm sick..

Kategori: Wanted

Idag i skolan så sa min kompis Emma att hon kommit fram till att jag är shoppingberoende, och jag ba va? Nej nej! Sen så kommer jag hem efter skolan, går in på HM's hemsida och lägger en massa grejer som jag "MÅSTE" ha (när jag har pengar) i "kassan" för att se vad allt skulle kosta. För det första, gissa hur många plagg det ville ha..? Ca 23 st!!!!!!! Och gissa vad priset landade på? 2800 ungefär!!!!!! Herregud! Som min mamma brukar säga: Gabi dröm inte för mycket! Måste plocka bort en massa grejer av dom där 23 plaggen och spara lite pengar också eftersom mina kära vänner alltid vill göra saker som kostar (LÄS: ÄTAAA OCH FIKA). Haha, men jag gillar dom endå :)


Okej, just nu bloggar jag bara om kläder känns det som, men ni får säga till om det blir för mycket av det så får jag väl tagga ner lite! :P

Ifall ni undrar!

Kategori: Random

Var och köpte godis på ica med pappa och syrran så nu har jag något att mumsa på ikväll. Tror nämligen att jag stannar hemma för jag är fett trött idag.

Movies

Kategori: Random

Idag berättade dom i skolan att det ska vara öppethus i vår skola den 31 januari och om man anmäler till att vara med och guida runt massa 95:or och deras föräldrar så får man b.la. en biobiljett. Har inte bestämmt mig om jag vill vara med, men jag skulle verkligen vilja ha den där biobiljetter eftersom det finns jätte många filmer på bio just nu som jag vill se och som verkar fett bra, bl.a. mean girls 2, brulesque, love & other drugs och the touris. Aja jag ska tänka lite på saken så får jag se hur det blir.

 


SOMMAR

Kategori: Wanted

Åhh, H&M har kommit ut med galet fina bikinisar!! Dom som ni ser här över är dom jag vill ha fast det är ju så många så jag måste välja ut några stycken, hur ska det gå till? Och alla bikinisar har ju inte ens kommit ut... väntar fortfarande på den med hajtanden. Om den är lika fin som jag tror att den är så SKA jag ha den!!! (bikinin i mitten vill jag ha i turkos)

GOTT

Kategori: Random

Brapå dagen!!!

Parfymsamlingen

Kategori: Pictures

Tänkte visa er mina parfymer som jag samlat på mig under åren som gått.


(Från vänster) Först har vi en Puma parfym. Jag tror att den är min första parfym, fick iaf den av mina päron när jag fyllde år för ett par år sedan och det är nog denna parfymen som luktar minst sött av alla som jag har. Sen har vi den kända Britney spears parfymen Fantasy. Alla har den, eller så känner alla någon som har den. Luktar jättegott men den känns lite... år 2007. Sen har vi Paris Hiltons Can Can som jag beställde på Blondinbellas webbshop Bellme som hon hade för något år sedan. Fick den för typ halva priset ellet något liknande och det var den LÄTT värd! Den är faktist min favorit parfym nummer 2. Sen har vi parfymen med stort P, favoriternas favorit! En cocos parfym som jag inte ens vet namnet på. Fick den i julklapp av min syster och den kommer från någon butik i stan, vet inte vad den heter heller eftersom det var något konstigt namn så som yvers rouch eller något liknande. Den är iaf asbra, kostar runt 100 kr (billigt!!!) och så räcker det med ett enda sprut så håller doften hela dagen! Nästa parfym är en till från Paris Hilton, den heter Heiress. Hade suktat efter den parfymen hur länge som hellst och sen när jag var i Albanien för ett par år sedan så fick jag den av mina sysslingar, jag minns att jag blev överlycklig, haha. Dock så gillar jag inte den parfymen lika mycket nu, men den är väl helt ok. Slutligen så har vi den värsta av dom alla. JLo's Glow after dark. Köpte den för några år sen på arlanda. Den luktar jätte starkt tycker jag, det är nog det som förstör hela parfymen, hade den varit lite svagare så hade den nog varit helt ok. Det måste nog vara mitt sämsta köp någonsin, har endast använt den ett få tal gånger och försöker undvika den. Jag undrar verkligen hur jag tänkte när jag valde den av alla parfymer som fanns, usch!

Jag vet att jag använde ordet parfym ca femtioelva gånger så nu lovar jag att inte skriva det ordet igen på ett bra tag.

19/1 onsdag

Kategori: Random

Tjenare!

Idag hade jag mitt sista prov i naturkunskap a. Ni ska bara veta hur skönt det känns, eftersom naturkunskap inte är mitt favoritämne så är jag väldigt glad att jag har det ämnet avklarat. Dock så tror jag att jag kommer ha naturkunskap b också (nej jag vet, jag har inte någon bra koll på vilka kurser jag kommer att läsa), men det orkar jag inte tänka på nu :) Jag tror iaf att det gick helt ok på provet, det lär nog inte bli ig iaf, mer än så vågar jag inte säga, för om jag säger att det gick rätt bra så kommer jag få tillbaka provet och se bokstaven G och bli fett besviken. Nu har jag inte så mycket läxor kvar denna veckan och inte den kommande veckan heller men det lär väl komma upp en massa små saker. Hade tänk att jag skulle plugga lite idag eftersom jag inte hade något speciellt för mig, lika bra att göra läxorna då och bli av med skiten lixom, men nej så blev det inte. Jag fastnade framför datorn istället, hehe. Så kan det gå..

When homework takes over

Kategori: Random

Tja, ville bara tala om att jag lever. Det blir tyvärr inga inlägg de kommande dagarna eftersom läxorna tagit över mitt liv. It sucks, I know, men så är det! Förhoppningsvis så kommer jag tillbaka på torsdag ;)

See you!

Stackars tjej..!

Kategori: Random

Spola fram till 0.50 ifall ni inte orkar se hela klippet ;)

"What am I supposed to say when I'm all choked up that you're okey?"

Kategori: Random

Sorry för den dåliga uppdateringen de senasete dagarna men jag har lixom inte kännt att jag har haft något att säga. Eller en sak ni kan få veta är att jag började skolan i måndags och jag säger bara en sak, jag längtar redan tills nästa lov!

HEJDÅ!

22.56

Kategori: Random

Snart ska jag gå och lägga mig, men jag tänkte bara berätta att tidigare idag så trodde jag aldrig att jag skulle jobba med matten alls men guess what!? Jag gjorde klart det mesta, nu är det bara dom svåraste talen kvar och dom kan jag göra på lektionerna när alla andra jobbar med det som jag redan är klar med :D Efter matten så spelade jag alfapet med syrran, haha sämsta omgången ever säger jag bara!

Godnatt! ♥

Bondi

Kategori: Random

Tja!
Idag ska jag bara slappa och ta det lungt. Hittils så har jag kollar på två avsnitt av serien Livräddarna på Bondi beach - Bali. Älskar den serien fast den är bättre när dom är på Bondi beach och inte på Bali, men det var dom avsnitten som fanns på internet så det fick duga. Ska försöka ta det så lungt som möjligt resten av dagen men lite matte måste jag nog ändå göra eftersom jag har prov på torsdag.



8/1

Kategori: Random

Tja!

Dagen har rullat på och jag har hunnit göra en hel del. Bla. städa, duscha, vart med mamma på ikea/outlet och läst ut en bok. Okej det lät inte som så jätte mycket men för mig är det faktist det! Nu ska jag snart fota grejer som ska ut på blocket.

Bye!

F

Kategori: Random

Fick precis reda på att dom som går sam i jakangymnasiet börjar skolan på tisdag!!!!!!!! Fan va orättvist! Nu är jag fett ledsen...:(

Smelly cat

Kategori: Random

Tjenaree!
Ville bara uppdarera er om att mina händer kommer lukta kurry i en vecka efter en tasty bombay macka som jag åt till lunch på tastys idag. Käkade där med Issa och Gaby ;)

Skinn

Kategori: Style


(sämsta bildkvaliteen, jag vet!)

TÖNTAR!

Kategori: Random

Förlåt men jag blir så irriterad på svenskar som använder sig av ord som AAAAYDEE i varenda mening som dom skrivier på fb. Ni vet nog inte ens vad det betyder så snälla lägg ner!! Inse att ni inte är några "blattar" så sluta använda "blattaord"!

Long time ago..

Kategori: Random

...I know, men nu är det faktist så att jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Översovning, kompisar, träning, bio, shopping och gäster har ståt på mitt schema och redan imorgon fortsätter det med fler aktiviteter som en tripp till centrum och sedan spelkväll hos Emma.

Annars då? Jo idag så gick jag äntligen och tränade med Amanda på gymmet. Vi var där i lite mer än en timme och oooooj vad jobbigt det var, svetten rann verkligen! Sen efter det krigade vi hem till mig i snöstormen, duschade och lite annat sen var det dags för Amanda att lämna mig. Hennes mamma skulle komma och hämta henne och då fastnar dom i snön på min gata. Trodde inte att de var någon fara, tänkte att de skulle komma loss, men icke. Typ 15 min senare så är de kvar, och försöker putta på bilen och skotta bort snö med våran spade/skyffel (eller vad det nu kallas) som var typ helt förstörd, skaftet på skyffeln var helt böjd, hahahah! Men dom kom loss till slut.

Senare mot kvällen tog jag en promenad till jakan station. Skulle ta bussen till kista för att se på bio med Bella och Andrea. Vi såg på filmen Easy A och åt en massa godis och popcorn, eller iaf jag. Fasen också jag som tränade idag, kunde jag inte bara chillat lite med godsakerna? Hur som helst så var filmen fett bra, och Penn Bad var fett SNYGG!

Btw, idag inveg (säger man så?) jag mina skinnbyxor, bild kommer! :)

:'(

Kategori: Random

Jag måste ha vaknat på helt fel sida idag för allt har bara varit säääämst idag. Åhh, nu vill jag bara bort från mitt hus och hitta på något kul!!!!!!

TV-time

Kategori: Random

Kollar på Life of Ryan, det är weekend break, vilket betyder att det har gått på tv hela dagen. Haha, jag har ju redan sett typ alla avsnitten femtioelva gånger men jag kan inte låta bli att kolla på dom igen, han är ju lixom bara för snygg!

Året som gått

Kategori: Pictures

Om jag inte minns fel så var det inget speciellt som hände under början av året, mycket plugg, nationellaprov, filmkvällar, pulkaåkning m.m.


Det blev april och då var vi hos amanda för att fira henne när hon fyllde 16....

(Hittade ingen bild på Amanda från den kvällen)

...och sen var det valborg!


Sen kom maj och då hände en hel del skoj. Det var bal....




...och spex..


..och tomtits med klassen.



I juni var det sista kvällen med gänget i skolan.

(inte så snygga och liiiiiiite svettiga)

Någon vecka senare så gick jag ut nian. Det var faktist lite sorligt, först hade vi gråtkalas i klassrummet och sen fortsatta deppfesten hemma hon Malin.


Midsommar kom och jag och Amanda åkte till hennes landställe i Norrtälje. Upplevde både en av mina roligaste kvällar och en av mina VÄRSTA där!


Sen åkte jag till grönalund en dag med mina tjejor :)


Sommaren gick och många dagar spenderades på görväl. Sen kom 13 juli och då drog jag och Malin till Grekland (vilket ni redan borde veta vid det här laget, hehe)(Eftersom ni redan fått se alla bilder på mig och Malin så får ni istället se lite bilder på våra söta vänner vi lärde känna där nere)

Två franska sötnosar :))


Hahaha


The kid som.. eller ja, vi tar det en annan gång...


Den här killen var fett lik Justin Bieber, inte på denna bilden kanske men IRL!!

Vi kom hem från resan och då var den ännu med häng på görväln, grillkvällar, tältning och även några kvällar i stan.


Lovet började lida mot sitt slut och det var dags att börja på gymnasiet. Ville verkligen inte, trodde att jag skulle börja i sämsta klassen med tanke på att min förra hade varit så bra, men så blev det ju icke.


I november typ så var det insparksfest, tema rock!


Den sista november fyllde jag ÄNTLIGEN 16 år. Sen efter det kom första advent, andra, tredje och fjärde. 24 december var här och det var jul. Fick en massa fina julklappar och åt en massa mat och annat skräp.


Och igår var det ju alltså självaste nyårsafton. Tyvärr så har jag inga bilder från det, men det kanske kommer senare ;)

Det här blev ett väldigt långt inlägg nu, men hoppas inte jag glömt något från året som gått.

2011

Kategori: Random

Tjenare!!

Idag är det första dagen på 2011. Det känns verkligen jätte konstigt att säga 2011... men jag antar att jag vänjer mig snart. Igår spenderade jag iaf kvällen/natten hos Andrea. I början av kvällen var jag fett trött men sen efter att vi hade vart ute vid tolv slaget så piggnade jag faktist till. Vi hade det iaf väldigt kul igår, så kul att vi inte kom i säng förän vid 6 tiden imorse. Och vet ni vad jag sov i för säng? En VATTENSÄNG!!!! Ahhhhh, va skönt det var, tror aldrig jag har sovit så bra. Sen vaknade jag idag vid halv ett av att jag hör någon som säge, klockan är halv ett, nu måste vi faktist gå upp. Så vi gick upp, åkte till ica, handlade grejer till en brunch och så ställde vi oss i köket och började göra amarikanska pannkakor och våfflor. Mycket bra start på det nya året faktist, brunchen alltså. Några av oss var så trötta efter maten så vi gick och la oss i den sköna sängen igen och låg där tills typ fyra, sen var det dags att åka hem. Det är ungefär så mitt första dygn på det nya året sett ut. Nu ska jag på en promenix med päronen till Malin och hämta mina kaffegodisar jag bad henne köpa till mig när hon åkte till Norge över julen, men när jag kommer tillbaka så ska jag nog ta och skriva ett inlägg om året som varit.

Bye!