ggabi

No pics

Kategori: Random

Så vad händer? Jo idag började vårat lilla minilov som vi har typ en vecka innan skolavslutningen. Fett onödigt att vi inte bara får lov på en gång...men ändå bättre det än att gå i skolan (a) Idag var det för övrigt riktigt varmt och det ska det även vara nästan hela helgen så jag kommer nog spendrar rätt mycket tid i solen. Måste ju har en grundbränna innan jag drar utomlands, bara 16 dagar kvar nu! :D

intesåviktigt

Kategori: Random

Har fett ont i benen efter att ha varit på cykeltur med mina sjuka kompisar från 7-10. För att trösta mig själv så sitter jag och käkar godis. Kanske inte det bästa, jag har ju redan tryckt i mig en MASSA mat och godis hela helgen. Tippar på att jag har gått upp typ 5 kg eller nåt, haha! Nu ska jag sova, godnatt:)

Long time no see

Kategori: Random

Två veckor sen ni hörde nått från mig men nu är jag tillbaka. Alla läxora och arbeten är klara och det är snart sommarlov!!! Ni ska bara veta hur skönt det känns för de senaste veckorna har jag haft så stööört mycket att göra, har knappt hunnit sova ens..
I alla fall. De fyra senaste dagaran har spenderats med gäster från skåne. Vi har väl inte gjort så mycket, shoppat, kollat på gymnastik tävling, jag har övningskört två gånger och så har vi träffat lite folk. Nu har våra vänner i alla fall åkt hem så nu känns det lite tomt här hemma, men så blir det alltid.

WORKIT

Kategori: Random

Egentligen så vill jag bara ligga i sängen med datorn hela dagen och kolla på massa filmer men nej nej, jag har massa annat som måste göras. Först väntar ett ton böcker på mig och det är väl det jag kommer sysselsätta mig med hela dagen, sen om jag hinner så måste jag städa lite i mitt rum. Det är redan stökit och jag städade typ förra veckan....bra. Bäst att jag sätter igång nu.

Preview

Kategori: Random

Kollade nyss på Gossip Girl och jag har bara en sak att säga.... JAG DOG! Speciellt när jag såg previewn till nästa avsnitt som är det sista för säsongen. Jag som var nära på att sluta kolla på serien för att den hade blivit tråkig men asså jag är så glad att jag fortsatte. Ahhhh, nu kan jag knappt vänta tills nästa veckas avsnitt. Ifall ni har lust att se på den bästa previewn ever så har ni den här nere :D

Idioterna som började campa vid kontroll 6

Kategori: Pictures


Töntarna Amran och Dana är ju bara för roliga alltså, haha!

We might not get tomorrow

Kategori: Random

Tjoooobree!!

Så jag hade visst lite fel ang det som jag skrev om vädret sist. Hehe, men jag skyller på att det var min geografi lärare som hade sagt det till mig :P Idag var det iaf jättevarmt och skönt. Imorgon ska det dock bli lite sämre vilket suger eftersom vi ska ha orientering. Eller ja, vi som är så bra och går i SN1 slipper ju orientera eftersom vi ska vara funktionärer så jag ska bara stå i starten och dela ut startkort till alla med Hanna och Malin :D Hahaha, passar mig perfekt eftersom jag hatar orientering, så alla ni andra som ska springa, jag lider med er!!

Nu blir det Glamourama innan jag gå och lägger mig, godnatt!

Mobilblogg

Kategori: Random

Lökar sönder just nu. Sitter på altanen och steker och det är jävligt varmt kan jag ju säga. Fast jag föredrar nog häldre det än att det är kallt som det ska bli imorrn. 5-10 har jag hört att det ska bli men vet ej om det stämmer :p

#%&)/%W

Kategori: Random

Kul att mitt inlägg som jag skrev försvann -.- Orkar inte skriva om allt men jag kan ta det lite kortfattat:
•Jag har pluggat nada idag, och jag har prov på onsdag...
•Jag hatar skolan!
•Bakade glace au four för första gången idag.

75 days

Kategori: Random

Kan inte annat än längta ihjäl mig tills Cypern när jag ser alla Kenzas fina bilder därifrån!!!! Aaah ser ni vattnet eller?? Tror nog aldrig att det var varit så blått och klart på nått av de ställena jag varit på tidigare.

SWAG

Kategori: Random

En till grej han är grym på! Spola fram till 1.35 ifall ni inte orkar lyssna på hela.

20110508

Kategori: Random

Söndag och där med sista dagen på helgen. Idag kommer hela dagen gå åt att plugga. Såååå tråkiiiigt! Klockan 6 ska jag iaf kolla på hellcats. Det är faktiskt fett bra :D Nu ska jag bara skriva klart den dumma psykologi redovisningen och sen ska jag nog sätta mig ute i solen och plugga. Hoppas inte mina grannar är ute bara, för dom kollar alltid som om jag vore en idiot när jag sitter där ute i bikini -.-

Animator

Kategori: Random

Har vart inne på en blogg typ hela kvällen och läst massa inlägg. Tjejen som skrev bloggen jobbar/har jobbat som "underhållare" på olika hotell utomlands. När man jobbar som sån där underhållare så åker man typ till någon ställe och så är man där i 6 månader. Den här tjejen som jag läste om hade varit i Turkiet, Cyperna och Mallorca. Asså ni ska bara veta hur sjuuuuukt sugen jag är på att åka. Började tänka på det redan i somras då dom som jobbade på vårt hotell på Corfu verkade ha det sjukt kul. Man blir tydligen som en familj med dom som man jobbar, man träffar jättemånga nya människor, du får sommar i 6 månader m.m. Låter det inte perfekt? :D Jag kan knappt vänta tills jag bilr 18!!!!

New

Kategori: Shopping

Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara visa klänningen som jag köpte för några dagar sen. Lutar åt att jag behåller den ;)




Jag vet att bilderna suger men jag orkar inte ta fram kameran :P

LA Candy - Lauren Conrad

Kategori: Random

Läste precis ut min engelska bok LA candy. Shiiit va bra den var! Asså slutet var så jävla bra!! I början sög boken, eller okej nu överdrev jag, men den va jätteseg men jag är glad att jag fortsatte att läsa. Nu måste jag läsa nästa bok för att få reda på hur det går, problemet är bara att jag inte kommer ha tid att läsa en bok de kommande veckorna så jag får ta det på sommarlovet eller något. Fast då kommer jag nog inte palla läsa en bok men jag får se hur jag gör. Men för er som gillar The Hills och Laguna Beach, ni måste läsa den här boken :D

TODIEFOR

Kategori: Wanted

Fick precis lite ont i hjärtat. Gick in på min favorit hemsida, H&M och såg att de fått in ännu fler bikinisar och såg en som jag verkligen fastnade för. Asså åh, jag som lovade mig själv att inte köpa någon mer. Kanska måste gör ett litet undantag efter som de va så billigt. 50 spänn lixom. Det är ju INGENTING!


Har en klänning i det här tyget som jag ska visa er sen ;)


Jag DOG för den gula!!! Fanns även orange fast det fanns ingen rolig bild på den så den orkade jag inte lägga upp :P Men asså jag tror nog att jag måste ha den här gula eller oranga.

Den här va också skitsnygg, funderar på att köpa den och använta som top till ett par jenasshorts..

23.50

Kategori: Random

Känner mig rätt trött just nu. Har varit på ett dans pass idag med Dana och Amran. Det var fett kul, fast jag kan ju säga att jag söööög. Haha, alla som var där kunde typ hela dansen utan till och så kommer vi tre som aldrig varit där tidigare, hahahah, men någon gång måste ju bli den första ;) Imorgon så är det NT-dag vilket betyder att det är tårttävling i skolan, yeey! Nu när jag tänker efte så har hela veckan varit rätt så bra. Har slutat tidigare nästan varje dag och idag hade jag bara nat.prov i engelska som btw gick skitdåligt :( Men nu är klockan mycke. Måste gå och lägga mig. Natti!

:D :D :D :D

Kategori: Shopping

Jag är typ överlycklig just nu, vill ni veta varför??? Mamma ringde mig nyss och sa att hon var inne på någon butik i stan där det hade rea på converse och de hade ETT par låga svarta kvar i storlek 39,5 så hon frågade om jag ville ha dom. Jag ba: JAAAAAA! :D Haha! Fast egentligen vill jag ju ha de vinröda men dom fanns tyvärr inte så jag får vänta med dom tills jag hittar.


De som mamma har köpt till mig :)


Dessa ville jag egentligen ha, men det får jag vänta med. Känner ju några som ska tills USA i sommar så dom ska nog köpa dom till mig, ifall jag orkar vänta så länge alltså (a)

80

Kategori: Random

Har varit duktig idag. Har pluggat, lagat middag själv och tränat. Yeeey! Ovanligt för mig att få så mycket gjort efter en dag i skolan, hehe. Nu belönar jag mig själv med att kolla på alla serier som kommit ut idag. Har redan kollat på desperate housewives nu blir det 90210, min favorit :D

God natt! ♥

20110502

Kategori: Random

Tjooobre!
En till avklarad skoldag. Trodde ärligt talat att jag skulle somna på lektionerna för att jag var så trött men jag klarade mig. Juste sen hade ja även engelska nationella idag. Det var muntligt och jag tror och hoppas att det gick helt okej iaf. Var lite nervös i början men redan efter typ 10 sekunder så va det över så det var ju tur ;) Efter skolan så gick jag till banken med mamma för att fixa en sak och sen tittade vi in i lite butiker. Fick med mig en klänning hem. Den var rätt så annorlunda men jag gillade den endå men jag ska ha kvar lappen ifall jag ångrar mig under veckan. Ja nu vet ni det, nu ska jag checka TV:n, ciao!

Shorts I wanna wear

Kategori: Wanted



Dessa shorts vill jag gå runt i i sommar, hoppas bara plånboken låter mig köpa dom..;)