ggabi

T.G.I.F.

Kategori: Random

Äntligen fredag och helg! Det är helt sjukt hur snabbt veckorna och dagarna går. Jag tycker fortfarande att det känns som att det precis var sommar, fast när jag tänker tillbaka på t.ex. i början när vi åkte till Albanien med familjen så känns det samtidigt som att det var sjukt längesen jag var där och träffade mina släktingar.

Anyway.. har inte haft tid med bloggen de senaste dagarna, har haft för mycket läxor och så har jag även tränat lite där emellan. Skulle egentligen inte träna idag, men jag blev faktist lite sugen på att ta en springtur nu när det är så fint väder. Det är faktist helt sjukt, det är nästan 20 grader och det är lixom den 30 september, imorgon oktober. När hände det sist lixom, att vi hade 20 grader i oktober här i kalla Sverige?

Vad har hänt/händer annars idag då? Jo det var skola somvanligt, dock bara två lektioner, gympa och matte. Sen drog jag till centrum en snabbis, letade efter en blus som jag la upp här i bloggen för ett tag sen men hittade den inte, ska fortsätta leta efter den. Men annars så hittade jag faktist ett beiget nagellack som jag köpte. Har letar efter den perfekta beiga färgen i 100 år nu så att jag hoppas att den är så som jag vill att den ska vara när jag målar på det. 10 kr kostade det också så det var perfa. Förra veckan köpte mamma ett vinrött skitsnyggt nagellack från hm för 10 kr och jag älskade färgen men tänkte att det kommer åka bort efter typ en dag, 10 kr lixom, vad kan man förvänta sig utav det? Men vet ni vad? Jag målade dom i söndag och nästan allt sitter fortfarande kvar, det betyder att det till och med är bättre än depend. Så jag kan verkligen rekomendera det nagellacket!

Nog om nagellack nu, ikväll ska jag träffa tjejerna från min gamla klass. Var längesen jag umgicks med dom så det ska bli trevlig. Sen ser jag fram emot att kolla igenom Agnes mobil lite också för att få se lite fina cypernbilder och sjuka videos som jag inte har sett sen vi faktist var på Cypern. Har inte träffat henne sen dess, det betyder att vi inte har sets på ca två månader alltså!!!!! Måste vara nytt rekord för oss, hehe.

Ja nu fick ni en hel uppsats om mitt intressanta, var säkert ingen som orkade läsa det ens, hahha!

FML

Kategori: Random

Hatar spanska.

Jag hatar rubriker.

Kategori: Random

Helgen börjar lida mot sitt slut. Usch, ser verkligen inte fram emot den kommande skolveckan för det är nu skolan kommer börja på riktigt. Det första stora provet är nämligen vecka 40 vilket betyder att jag kommer behöva börjar plugga till det redan denna vecka. Denna vecka så är det även back to normal på serie fronten. Kommer finnas någon serie nästan varje kväll tror jag.
•Måndag - Svenska Hollywoodfruar
•Tisdag - Gossip Girl
•Onsdag - 90210
•Torsdag - Jersey Shore
Okej nästan back to normal, väntar bara på att Desperate Housewives ska börjar också ;)
Nu är det dags att joina sängen, god natt!

LOVE

Kategori: Random

OMG! Kollade nyss klart på det senaste avsnittet av JS som har kommit ut och så fick jag se previewn till avsnittet som kommer ut på torsdag. Asså jag dog, nu gäller det bara att vänta tills torsdag.

ITALY

Kategori: Random

Känns som söndag idag, har bara varit hemma hela dagen och gjort nada. Eller jo jag har gjort saker men bara tråkiga. Nu sitter jag och kolla på Jersey Shore as usual, hehe! Är inne på fjärde säsongen då de är i Italien. Innan jag började kolla så tänkte jag bara, snälla låta Snooki och Vinny bli tillsammans, snälla!!! Och sen kollar jag på första avsnittet och så har Snooki redan en annan pojkvän plus att det är något mellan henne och The situation. Fan då!!!! Man fick även se typ som en trailer till hela säsongen och det ser ut som att det kommer bli en MASSA bråk, alltså nästan så mycket så att de aldrig kommer bli vänner igen. Hoppas bara att jag har fel, vill inte att de ska blír ovänner för då börjar folk åka hem och då är det inte lika roligt :(

2011-09-24

Kategori: Random

Gud vad jag är trött idag. Vill bara ligga i soffan och kolla på film hela dagen, men det går inte. Måste först och främst ta tag i mig skitiga rum och sen har jag lovat mamma att jag ska baka en morotskaka igen eftersom vi ska få gäster ikväll, eller mina föräldrar ska.  Bajs, jag orkar inte!

Dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Kategori: Random

Var och kollade på Veronica Maggio på grönan idag. Herre min gud va mycket folk det var. Vi stod rätt så långt fram efter att ha krigat förbi alla och där var det sjukt varmt och man kunde inte heller röra en enda kroppsdel för att folk stod typ på varandra. Stod och svankade asmycket för jag kunde inte stå på något annat sätt så nu har jag fett med ont i svanken och knäna också, vet dock inte varför. Men det var kul iaf, eller då man kunde låtarna förstås. Nu ska jag kolla på Jersey Shore innan jag går och lägger mig :)

Vamos a la playa

Kategori: Random

Gud vad jag älskar att tänka tillbaka på roliga grejer som hänt och börja asgarva åt det. Har suttit med min mamma och syrra nu och snackat om roliga saker folk har sagt/gjort och kollat på roliga bilder och börjat skratta tills tårarna runnit. Hahahahah, så typiskt mig!

Och apropå saker jag älskar, älskar mitt skrivbord på datorn. Kunde inte bestämma mig för vad jag skulle ha för bakgrundsbild så jag valde ut ca 60 bilder som jag gillar och gjode så att alla bilder är uppe i 10 sekunder och sen så byter den bild. Fattar ni? Kan sitta och kolla på mina bakgrundsbilder i typ en timme för att de är så fina!!!

¤%Q(¤)"#

Kategori: Random

Åh, den här dagen har inte varit bra någonstans. Började med orientering i regnet, vi tappade bort oss och det tog ca en timme att hitta kontoll 7. När vi väl höll på att springa runt där och leta efter alla kontroller så skulle vi hoppa över en bäck som var rätt så bred och självklart så trampar jag rakt ner i vattnet/leran. Sen två timmar senare när vi äntligen var klara med orienteringen så skulle vi cykla hem i spöregnet också. När jag kom hem så var jag blöt från topp till tå. Det droppade vatten från mitt ansikte och mina skor var genomblöta. Sen jag har kommit hem så har jag bara kollat på 90210 och JS. Sen har jag också märkt att det är något fel på mina ögon. Det är någon skit äcklig gegga som bildas i ögonen och även fast jag tar bort det så bildas det ny efter typ en halvtimme. Någon som känner igen det? Är nämligen fett rädd för att jag håller på att få någon ögoninflamation eller något liknande. Pallar verkligen inte med det just nu!

Last night at Friday's

Kategori: Pictures



















Obsession

Kategori: Random

Sorry om ni tycker att jag bara tjatar och Jersey Shore hela tiden, men asså jag är helt jävla beroende. Åh vad jag älskar en serien, kan inte fatta att jag har överlevt utan den tills nu. Börjarde kolla för mindre än en vecka sen och jag är snart klar med säsong två. Skulle lätt kunna se ett avsnitt till men klockan är mycket och jag har inte tid att sova bort hela morgondagen så jag måste nog gå och lägga mig nu. Åh kommer sakan mina Jersey Shore avsnitt, kommer nog inte kunna kolla igen för än på söndag :'(

Äntligen fredag

Kategori: Random

Veckan har gått förvånansvärt fort och skolan har inte varit allt för jobbig heller. Har haft rätt chill schema denna vecka, börjat sent och slutat tidigt varje dag. Tror jag har börjat runt tio och slutat vid ett minst tre gånger. Yeah! Hade även terminens första prov idag. Gick väl inte så överdrivet bra, fattade typ ingenting..... Aja nu är det iaf helg och det ska firas med några avsnitt av Jersey Shore (Jersey Shore in my ♥)!

Give me everything

Kategori: Wanted

Fick värsta rycket nyss och blev sjukt shoppingsugen. Har lust att bara skita i mina sparpengar just nu och shoppa upp allt. Men jag vet att det inte är värt det i slutändan så jag får försöka hålla mig. Får köpa en-två saker i taget istället. Ska nog börja med nagellacken, blusen och halsbandet. Haha det var ju mer än två grejer men räknade precis ut att allt det kostar sammanlagt 170kr. Bajsbillig, det gillar vi! (Y) 

2011-09-14

Kategori: Random

Har för en gång skull varit effektiv. Har redan hunnit räkna matte, göra klart kemin, kollat på 90210 och snart ska jag dra iväg och träna. Vi höres!

Word

Kategori: Random

Boys should treat girls how they would want their daughter to be treated.

No Strings Attached

Kategori: Random

Igår kollade jag på No Strings Attached. En komedi som var mycket bra och rolig. Fast det var en sån film som man visste hur den skulle sluta redan i början, men det gjorde inget. Den var bra ändå ;) Ja det var den jag hade att säga om den filmen, orkar lixom inte skriva en recention om den, men den är värd att se iaf.

Plans

Kategori: Random

Kom hem för ca en timme sen och har sedan dess snackat om resor med min mamma. Vi pratade om att jag vill åka själv med mina kompisar nästa sommar och det verkar som att jag får :D Vi snackade rätt seriöst om det, typ när det är bäst att åka, vart man ska bo, vad det kan kosta och lite sånna saker. Så jag är fett excited nu, fast måste ju prata med min pappa först också och så måste jag spara pengar så att jag har råd, kanska försöka hitta något jobb också. Hittar jag inget jobb så ska jag önska mig pengar både till födelsedags present och julklapp. Men det är ju sjukt lång tid kvar tills nästa sommar så det finns gott om tid.

Nu ska jag sova, vi kanska hörs imoron. Godnatt! :)

2011-09-09

Kategori: Random

Ibland är det bra att ha en domare till pappa, som t.ex. idag. Han har varit och dömt en fotbollsturnering hela dagen och så när han kommer hem så hade han en massa saker med sig hem som han hade fått. Det var b.la. en fotboll, fotbollspump, väska, svettband, nyckelband, två kyklingwraps, två twix, två cocacola, två små chipspåsar och två godispåsar med gott och blandat, två bilar påsar plus mini marabou. Najs, speciellt eftersom jag precis hade kommit hem från gymmet då så jag behövde inte göra någon egen mellis ;)

Cookies

Kategori: Random

Jag börjar fundera om det är något fel på mig asså. Nu för tiden är jag hungrig 24/7. Jag överdriver inte. Förut var jag nästan aldrig hungrig, jag var inte mätt men inte hungrig heller. Förut så åt jag inte frukost och oftast inte så mycket till lunch heller men nu käkar jag båda och sen när jag kommer hem är jag ändå sjukt hungrig så då kan jag käka typ fyra mackor. Idag har jag också varit sjukt sötsugen men det är ju torsdag vilket betyder att jag inte får äta något onyttigt, alltså typ kakor/bullar/godis/glass m.m. men jag funderar seiöst på att vara vaken till 00.01 bara för att ta en kaka. Tror faktist att det skulle var så värt det!


Skulle sitta fint med lite brownie obsession nu alltså!

LÄÄÄÄÄNGTAR!

Kategori: Random


What goes around comes back around

Kategori: Wanted

Har hittat finaste jul- och nyårsklänningarna, synd bara att det är fett långt kvar tills julen är här och då kommer dom säkert inte finnas kvar. Och att köpa det nu känns ju lite väl tidigt.

Gotta love life

Kategori: Random

Herre gud vad detta inte har varit min dag. Ett exempel: skämde ut mig 4-5 gånger inom loppet av en och en halvtimme och sen började jag med läxorna för ca en halvtimme sen, braaaa! Ska sova nu, börjar 8.30 imorgon.

I'm still alive but I'm barely breathing

Kategori: Random

Nu är även denna helgen förbi. Hade planerat att göra så mycket läxor som möjligt så att jag typ inte skulle ha någon kvar tills i veckan och hur många tror ni att jag gjorde? Typ en halv... Bajs på mig! Spenderade tiden åt att äta istället. Jag vågar inte ens berätta hur mycket jag har ätit, det har lixom varit kladdkaka och kakor till frukost, lunch och middag typ. Det är illa, men jag har lite svårt att stoppa mig själv när jag har en massa godsaker framför mig som ropar "Gabi snälla ät mig!".


Ser ni kladdkakan där nere (världens godaste btw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)? För en vecka sen så var vi 8 pers som åt en halv sån och efter det så höll alla på att spy, denna gången så var vi fyra stycken som åt upp nästan 3/4 plus en massa kakor, fast detta var under typ 15 timmar, men ändå!

Så snygg.

Kategori: Random

Har inget att skriva om så därför lägger jag upp en charmig bild ni aldrig sett förut och aldrig lär se igen ;)


Ni ska få ett litet tips på köpet. Här på denna bilden hade jag pressat en hel citron i håret för att se ifall det kunde blekas lite snabbare, GÖR ALDRIG DET! Inte om du är brunett iaf för jag fick ju även med en massa citronkött så jag hade vita prickar i hela håret. Tänkte först att, aja det är lungt det går bort sen när jag duschar ikväll. Kvällen kom och jag duschade och tvättade håret noga, skulle sedan borsta håret och föna det också och vad ser ja då? Jo det ligger massa citronkött i botten på min borste, eeeeuw! Det var verkligen assvårt att få bort, så nästa gång ska jag nog köra på citronsaft på burk ;) Haha!

In the club

Kategori: Random

Tjenare!
Mångar bollar i luften nu. Sitter och fixar en massa krångliga grejer till min ipod och musiken som jag vill lägga in. Kommer ta tusen år, kommer säkert sluta med att jag sitter med det till midnatt... Sen försöker jag göra klart matten också och så måste jag äta något innan jag lägger mig också. Börjar bli lite hungrig, hehe.  

Skönt det ska bli med helg också. Då blir det stan med mamma, tjockis kväll, träning och bakning.

Juste en till grej också, skypade med Andrea idag som är på andra sidan atlanten. Mycket trevligt! Kan dock fortfarande inte fatta att jag inte kommer se henne på riktigt på ett helt år. Sjukt!





Nått cp hände, skrev detta inlägg runt 9 tiden men det publicerades aldrig, konstigt...